5.UA "ЄС" на Сході: Порошенко привіз обладнання українській радіостанції, яка мовить на окуповані території Радіо "Тризуб ФМ" створили лікарі-добровольці, які організували стоматологічну допомогу бійцям ЗСУ
Радіо ТризубФМ отримала ліцензію на мовлення 23 серпня 2019-го року. До цього часу вважалась піратською.
Петро Порошенко: "Нова влада мені каже, що я хороший дипломат, але ніхто б не зміг бути хорошим дипломатом без сильної армії" - Щойно
А от пан Василь ще в 2014 році, відразу після обрання Порошенка відчув зміни ПорошенКО Взагалі-то цікаво почитати пости 5-річної давності. Історія, рукописи не горять.
Батя Петя проводить інструктаж сину Міші Петро Порошенко Ще раз А Міші то по цимбалах))) Сын Порошенко на русском языке рассказал про любовь к мове View: https://youtu.be/YjrICOLVq1M
... по гуслях. Гуслі: Цимбали: З чого можна зробити висновок, що у Порошенка дома ніколи не розмовляли українською. А зачєм? Нас і так нєплоха кормят.
«ОН там, наверху, чтобы прощать; а мы здесь, внизу, чтобы поступать по справедливости». Мартин Лютер Кинг
Порошенко поц і ханжа. У нього зі всім все так само, як із мовою - і з вірою, і з армією, і з честю. Балаболить одно, а робить зовсім інше. Бидло.
Отому-то важливо казати правду, тільки правлу, нічого крім правди і допоможе нам Бог! Пам"ять вже не та. Забуваєш, кому і що набрехав. А так завжди одне.
Анекдот такой есть, - Урок атеизма в школе. Учительница говорит детям: – Дети, бога нет, давайте все дружно покажем вверх фигушки. Все дети показывают, один Вовочка – нет. – Вовочка, а ты почему не показываешь? – Марь Иванна! Если бога нет, то зачем показывать, а если есть, то зачем отношения портить.
View: https://twitter.com/myrotvorets_/status/1193241055283597312?s=20 Тренінг з соціальної адаптації від Марусі Звіробой (18+) - Myrotvorets News
О, заграніца нам допомагає Навіть наші рідні порохоботи нічого не казали, а свіжоспечені американці дружно так відмітилися. Відразу видно - з одного койця; Це реакція остарбайтерів на цей мій дорис.
Где новости об оскорблениях Порошенко там? Где видео? Его же, по-вашему, ненавидят там, терпеть не могут.
А "тройка" демократів-з-хайфи а-ля Марксьо,Троцкий і Розочка Люксембург об'єднyються навколо зеЛєніна...Ой,всикаюся!