ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ясно. Уявляю, які відчуття у Миха можуть визвати слова "Банківська справа", "Дискретна математика", "Захист інформації".
    А "Квантова механіка"? то обморок...

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Сударыня, если я вас спрошу про противоречия Нильса Бора и Гейзенберга, то вы кастрюлю с борщём опрокинете на пол.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Припинення вийны"- я неделю назад приехал из Лугандонии. Так вот- две недели назад со стороны границы с россией на Дебальцево прошла колонна- танки, БТР, БМП, грузовики.Колонна шла полтора часа по трассе "Ростов-Харьков".Размеры колонны и численность всякой стреляющей херни каждый может прикинуть.ПОЛТОРА ЧАСА- это техника шла мимо одного населенного пункта.(Красный Кут, если что).Адназначна это заради "прекращения войны".Точно говорю.

4. MayorMayor

Это тот самый портнов, на которого уголовное дело в Панаме завели, за лжесвидетельствование?

5. MayorMayor

Таки шо, зелебобики, объявленные учения "корпуса", "МЧС" и медиков, которые объявил Пасечник в лугандонии- это тоже "заради прекращения войны"?

6. MayorMayor

И объявления в местных газетенках и на всех столбах лугандонии "в бригаду такую-то требуются водители-механики-стрелки-артиллеристы, условия- полный соцпакет, хорошая зарплата, централизованное получение гражданства РФ"- тоже?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я то думаю, чому Вася наш розміновує територію, видно, готується до прийому своїх.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Петро Порошенко
    15 хв. ·
    Вчора мав нагоду вкотре відвідати славетний Львів. Це – місто, до якого хочеться повертатися знову і знову. Воно дарує незабутні враження усім, хто хоча б раз завітав до нього та відчув гостинність його мешканців.

Дякую львів'янам за теплу зустріч! Тут я почуваюсь, як удома

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну слава Богу хоч двамайора нам очі відкрив.
    Тепер будемо знати, ми, штаб ООС, ГШ, МО, що півторагодинна колона танків прийшла під Дебальцево.
    Може і Зеленському скажуть. Якщо не забудуть...
    То певно прийшли танки допомагати вальцманоїдам свинорилого уйопка повернути.
    Але ми маємо мільйонну армію скакунів-нікапітулянтів.
    Вони тим танкам люфи позавертають...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

Ось вона, танкова колона брехливих вальцманоїдів, -

На Донбас з Росії зайшла колона автомобілів без номерів - ОБСЄ
    У п’ятницю, 25 жовтня, з Росії на непідконтрольну уряду України територію Донецької області зайшла колона у складі 27 транспортних засобів без номерних знаків, серед яких були "швидкі", трактори, грейдери та самоскиди.
    Про це йдеться у звіті Спостережної місії ОБСЄ на російських пунктах пропуску "Гуково" та "Донецьк", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"25 жовтня о 10:45 (за московським часом) Спостережна місія спостерігала за приїздом конвою транспортних засобів з РФ до пункту пропуску "Донецьк". Група складалася з 27 транспортних засобів: один супроводжуючий мікроавтобус та 26 нових транспортних засобів різних типів без номерних знаків", - йдеться у звіті.

Перед перетином кордону співробітники прикордонної та митної служб РФ провели огляд автомобілів. Через півтори години конвой попрямував в сторону України.

Зазначається, що усі транспортні засоби, за винятком супроводжуючого мікроавтобуса, "були новими, без номерних знаків".

Як уточнили в Спостережній місії, супроводжуючий 1 мікроавтобус Mercedes Sprinter мав номерний знак "ЛНР"; в конвої було 6 автомобілів швидкої допомоги марки "Газель Next" "; 5 машин швидкої допомоги марки "Газель"; 6 екскаваторів-завантажувачів на базі трактора Belarus 82.1; 3 грейдери; 2 вантажівки типу Kamaz Frigo"; три самоскиди типу КамАЗ та 1 невеликий екскаватор для дорожніх робіт, завантажений в один із "Камазів".

Слава Вальцману, свинособаки!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікава ситуація. У мене деякі особи в ігнорі. А постів двічі майора - аж чотири підряд на одній сторінці.
    Складається таке враження, що вони удвох між собою розмовляють, цитують один одного, заперечують один одному, погоджуються.
    Я скажу лише одне.
    Ніде немає гарантії, що цих російських маневрів не було б, якби президентом залишився Порошенко. Історія свідчить, що якути і частини з Кольського півострова заходили на територію України саме під час президенства Порошенка.
    А, по-друге, майорам має бути відомо, що маневри вздовж кордонів - звична практика сильніших держав, а Росія це так просто обожнює, з метою тиснути на партнера.
    Ага, до вас в Одесу зайшов корабель НАТО, Столтенберга вітаєте? А ми сюди-туди перекинемо сотню-другу військової техніки.
    Якщо вони, росіяни, літаками танки перекидали з Якутії (є десь відео погрузки), то марш-бросок на сотню-другу кілометрів - це така дрібниця для російської казни, що і говорити смішно. У них добрі люди хлєбатимуть щі і на вигрібній ямі в мороз сидітимуть по нужді, аби лише матушка-рассєя була грозою всього світу.

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

У нас ці маневри не припиняються майже ніколи.
    Навіть зараз певеошніки стріляють з С-300

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер, для повної картинки:
    скільки в ОБСЄ є українців і скільки кацапів?

14. VasMT

А скільки?

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. MayorMayor

Васян, ты совсем тупой?(Вопрос касаемо зелебобиков риторический, если шо).Именно "колонна грузовиков" сделала асфальт белым по трассе.Именно "колонна грузовиков" лязгала и грохотала так, что проснулся весь Красный Кут (и я в том числе).Именно на машинах скорой помощи были тентованные ПУ точь-в точь как "Грады".Ну и "Газель" же очень похожа на "Урал", а трактор "Беларусь" на БМП.Про похожесть грейдера и танка я уж промолчу.Ну и конечно же колонны танков из раши заходят строго под присмотром ОБСЕ, строго через пункты пропуска и их обязательно досматривает таможня.Точно так.Ага.

17. MayorMayor

Какие, накуй, "вздовж кордонив"?С какого хера Дебальцево и Светлодарск (где не прекращаются бои) стали "вздовж"?

18. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дайте інше джерело.

20. VasMT

Нате, -
    У СММ ОБСЄ в Україні нині працює 740 міжнародних спостерігачів із 43 країн, зокрема 35 росіян

Крім того, нині в СММ ОБСЄ працюють 436 співробітників з України, що виконують обов'язки радників, спеціалістів і допоміжного персоналу, зазначили в СММ ОБСЄ.

Запхайте собі в срану тих 35 росіян.
    Я декілька разів зустрічався з ОБСЄшниками і знаю точно, що ви брешете.
    Як завжди.
    Слава Вальцману, брехло!!!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)