ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я Вас не читаю, вибачте. Не в курсі, які гроші. Он дуже розстроївся, що Нотоцо розтворяється в болоті. Одні катрени спливли. Катрени не тонуть.
    Якщо Ви про те, що сума від Бігуса зменшилася в двадцять п"ять разів, то тут можуть бути різні причини.
    Одна з них: ми, зелебоки, народ не жадібний. Нам досить, щоб Свинарчук сів за десять мільйонів, а не за двісті п"ятдесят.
    Інша причина: поки що розібралися лише з неспростовними фактами відносно десяти мільйонів. А двісті сорок мільйонів - по ходу.
    А якщо і не двісті сорок, а лише сорок, то й то хліб. Бігус - не істина в першій інстанції. Все вирішить Антикорупційний суд.
    Зеленський каже те, що є. Якщо він каже, що кого не спитай, дадуть відповідь, що Свинарчуки - злодії, то він каже правду. Бо це так і є.
    Навіть якщо не доведено. Зеленський каже про те, що люди думають. А люди думають, що Свинарчуки - злодії.
    А злодії чи ні - доводитимуть в суді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Чухан медведо вже скотився на рівень тупого ланктоші, вже обох читати бридко

3. medwedo berlogsoni

Зате я Вас читаю із задоволенням.
    Де ще таке чудо в пір"ях зустрінеш.
    "Я помню чудноє мгновєньє..."
    ЗІ І у нас з Ланктошою принципово різні політичні преференції.
    Він за Зеленського не голосував, а я голосував. Тільки я голосував за Зеленського, щоб Порошенко знову не став президентом. Бо його, Порошенка, свита це - Грановський, Кононенко, Гончаренко, Іра Луценко, Юра Луценко, Парубій, Гройсман та багато інших.
    Сподіваюсь, прокуратура складе досить детальний список свити Порошенка.

Останнє редагування: 19 жов 2019
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Хомчине! Ви мені очі відкрили. Адже вкрасти десять з половиною мільйонів - це ж кристальної душі чиновник! Можна сказати - не вкрав нічого. Якісь срані десять мільйонів.
    Я то думав, що Гладковський - злодій, а він - чесний чоловік. Лише десять мільйонів. Копійки.
    Але я, як однобоко начитана людина, згадав, що щось подібне вже зустрічав. Ось воно:

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-10-19_18-13-43.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=BVOEcyoeOvc

• Смішно Смішно x 2
  6. Коломойський вкрав 5 млрд доларів, але циган мовчить. Тому що що таке 5 млрд доларів поняття нк має та ще потрібно конвертувати в гривню, а то взагалі вища математика. А те що зараз краде у простих украінців у вигляді недоплати за електроенергію , то так маєбути він же реальний презедент сцикливого шмаркл
    Циган, куди ділись 20 млрд гривень з бюджету на 2020 рік? Він менше на цюсуму як на 2019?
    Р.С. Вася , ти тому й здрисьнувз арміі, що знавщо все піде коту під хвіст?

7. Що , поставлена задача за рахунок Гладковського, сексреєстрів відволікати від факапів шмарклі?

8. Скільки днів на волі і не сидить Коломойський, Медведчук?
    Р.С. І все таки де ділися гроші пенсіонерів, військових, сільскоі медецини?

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вася,вперед...Ти повинен.яко сапйор після підписання і виконання Штайнмаєра бути попереду виборчої комісії з ВР при тому...тому переході в зону через тії всі міни! :yes:

upload_2019-10-19_18-35-22.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=lU3FCynYDJ0

Останнє редагування: 19 жов 2019
    • Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

[QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3178547, member: 67697]
    Р.С. Вася , ти тому й здрисьнувз арміі, що знавщо все піде коту під хвіст?[/QUOTE]
    Служу українському народові.
    Після ООС маю законну відпустку. Звільнятись, по вашому, недоофіцерському, здрискувати, не планую.
    За цю ротацію отримав дві нагороди, і ще дві чекає повернення з відпустки.

• Подобається Подобається x 2

11. Віктор Уколов

Про контрабанду і Україну або чому Ізраїль все ж таки переміг?
    19 жовтня 2019, 15:34

Не знаю за чиїм замовленням чи розрахунком у 2019 році історію з поставками МАЗІв в 2014-15рр для української армії намагаються зробити головною політичною подією України. Ніхто вже й не пам'ятає, як у перші роки війни дефіцит нашої армії у важких тягачах оцінювався приблизно у 1000 штук.

Однак у цьому блозі я розкажу про Ізраїль, де в абсолютно нерівних умовах волелюбний єврейський народ відстояв свою незалежність і право на суверенітет у боротьбі з переважаючим ворогом.

Досвід, який нам варто знати і вивчати.

У 1947-1949 роках, коли за підтримки СРСР ООН схвалила резолюцію про створення в Палестині єврейської національної держави Ізраїль, сусідні арабські країни почали озброюватися і готуватися до війни.

За логікою тодішньої геополітичної боротьби Велика Британія продавала зброю всім ворогам євреїв: єгиптянам, сирійцям, ліванцям та іракцям А от єврейська самооборона навпаки наразилася на ембарго США, що забороняли постачання будь-яких видів озброєнь – Штати тоді були проти появи у Палестині, як вони тоді гадали, союзника СРСР.

Тому у євреїв не було іншого шляху, ніж контрабанда. Правдами і неправдами в обхід ембарго та заборон через посередників зброя та набої завозилися з Європи, якою вона була завалена після Другої світової війни, і навіть із Британії – держави, що відкрито підтримувала ворогів.

Ви вже вловлюєте аналогію? Адже в Україні скандал, який активно роздували після програми Бігуса, стосувався деталей літаків, які завозились в Україну з Росії попри заборони ФСБ через треті руки. До слова за 8 місяців розслідування НАБУ так і не змогло за тими матеріалами висунути підозри.

Ситуація на початок арабо-ізраїльської війни була ще більш катастрофічна, ніж в Україні у 2014 році. У війну за незалежність ізраїльська армія вступила маючи 45 тисяч мобілізованих, котрим роздали 22 тисячі гвинтівок. На початку Ізраїль володів лише 4-ма зламаними танками, які були на ходу, але не дуже могли воювати. Пишуть були ще дві гармати 1906-го року випуску...

З Європи у Палестину зброя йшла морем. Ізраїльтяни навіть примудрилися контрабандою доставити з Британії чотири винищувачі "Бофайтер". Щоб така схема спрацювала, їх везли для новозеландської кінокомпанії, яка "знімала фільм про британських пілотів у війні на Тихому океані". Зброя євреям надходила в тому числі із захоплених складів Вермахту, де чехи зібрали для Ізраїлю 25 винищувачів "Мессершміт".

Лише 60-х і 70-х роказ в Ізраїлі було налагоджене виробництво власних винищувачів і танків. Сьогодні ізраїльска оборонка є однією з найбільш технологічно розвинених в світі, співпрацює з США, а щорічний експорт продукції ВПК з цієї маленької країни становить понад $6 млрд.

То чому ж виграли євреї у тій начебто безнадійній війні проти найсильніших держав світу? Може тому, що в них не було внутрішньої політичної боротьби? Чи через те, що для виживання народу вирішили не дотримуватись чужих заборон?

Я думаю тому-що вони були розумними і після Голокосту дуже хотіли жити вільно у власній державі. Українці, а чого ж насправді хочемо ми?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шось той Свинарчук крав-крав, а навіть собі на заставу не накрав...
    Якийсь слабонький барига, шо нє?;

Адвокат Гладковського повідомив, що родичі і друзі внесуть за нього заставу на наступному тижні

зі

До речі, а шо там з тим Свинарчуковим нічним голодуванням?
    Невже знову аж до ранку їсти не буде?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. А що там з тим затриманням Коломойського, Медведчука, Єфремова.?
    Ахметова хоча б.
    А як там поживають офшори препездента Моніки.?
    В 95 кварталі хтось ще залишився, чи всі разом з кумами та чоловіками бухгалтер пристрлєні на державні посажи?
    Циган, а де поділися 20 млрд. гривень?

14. За часів Порошенко:
    - Клімкін і Порошенко носяться по закордонах і домовляються про санкції проти Московії
    За часів грьобаного чма:
    -Грьобане Чмо домовляється з Ху про зняття санкцій, Ху носиться по закордонах домовляючись про зняття санкцій

Р.С. А міністр взагалі шастає по ток-шоу і шантажує населення

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

чекають каденції Зе.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Стрілочники
    Не знаю чи стежите ви за міжнародними новинами, тому зроблю для вас невеличку політінформацію.
    Я завжди стверджував, що Трамп є пропутінська "нехороша людина". І тут, на просторах Фейсбуку багато хто мені доводив, що я не правий. Основою їхніх доказів було два факти, що лише за часів Трампа нам почали надавати військову допомогу і що деякі міжнародні "акції" трампівської адміністрації направлені проти Московії.
    Мої контраргументи. Допомогу надає не адміністрація президента, а Конгрес. Акції ж на міжнародній арені направлені на фінансову стабілізацію РФ - спроби підняти ціни на нафту та зменшити витрати в КНДР та Сирії. Санкції - це компроміс між Трампом і антимосковським консервативним крилом республікаців в Конгресі. Трамп - придурок, але не дурачок. Він не надаватиме відкритої політичної підтримки Путіну, за яким зачекалася лавка в Гаазькому трибуналі. Він накидатиме невинні компліменти, граючи із своїм електоратом, переконуючи виборців, що Путін це просто класний чувак. І діятиме завуальовано та непублічно, допомагаючи другану відбілитися та вилізти із підсудної справи.
    А тепер мої докази пропутінських дій Трампа. Доказ перший. Трампівський генпрокурор Барр дав доручення прокурору Дурхаму допитати колишнього керівника ЦРУ Бренана та директора Національної Розвідки Клаппера. Мета допиту: знайти "докази", що то не російські фсбешні хакери ламали сервери і свідомість американців на виборах, а це зробила Україна. В.о. голови апарату Трампа Мік Мелвені про це відкрито заявив на нещодавній прес-конференції. Він говорив, повторюючи за Трампом, що Україна - це корумпована країна, це вона, а не Росія зробила втручання в вибори.
    Доказ другий. Трамп доручив Рудольфу Джуліані не викручуватися із рашагейту а перевести стрілки на Україну і Байдена. З травня цього року Джуліані займається двома речами, зустрічається із українськими політиками, шукаючи "докази" українського втручання у вибори, включаючии аналітично-хакерську атаку і шукає компромат на Байдена. Він має сформувати картину: не ФСБ через хакерів і "лондонський інститут" допомогли Трампу стати президентом, а демократи, через Байдена за допомогою держави Україна, намагалися здобути перемогу для Клінтон.
    Доказ третій. Сирія, Доказ четвертий КНДР, Доказ п'ятий...
    Ми стоїмо на порозі третьої світової війни. Точніше світ стоїть на порозі, ми вже в ній "по саме не можу". Поки що, нам відвели роль стрілочників і незабаром нас звинуватять у всіх злочинах, які робила Московія - від збитого Боїнга до зламу виборів в США. "Часовню також ми". Порошенко, цю ситуацію зміг би розрулити. Теперішні "дурачки" нізащо. Саме тому операція "Стрілочник" почалася в лютому 2019, коли стало зрозуміло, хто матиме абсолютну владу в Україні.
    Світові війни починаються тоді, коли кількість агресивних неадекватів при владі переходить певну критичну величину. А неадекватів тягне одне до одного як провідники в навушниках. Саме тому Трампу так подобаються Путін, Ердоган, Ким, Берлусконі та йому подібні.
    Іван Хом'як

а де твій аватар? :)