ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я попереджав, щоб ти не ображав дівчат? Попереджав
    Ти не послухав? Не послухав

Слухай сюда, гнида

Ти мені по барабану, але щоб ти знав і щоб це не виглядало стукотом за спиною - на тебе пішла заява в СБУ. Там грамотно розписано про твої висери на керівництво держави, на зневагу до громадян і на розпалювання і всякі там підбурення, котрі ти поширюєш тут, на ЛФ і на ФБ

Пацькатися з тобою не пасує, тож хай служби розбираються, якщо хочуть ;

Май на увазі, що тепер на кожний твій окремий підходящий допис піде заява в органи. А вони хай собі вирішують, хто кому заграниця;
    І більше я звітувати не буду, я не Портнов;

Останнє редагування: 4 жов 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Gyppsy

PORTNOV

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Трохи слухав Портнова в Голованова.
    Грамотний, гад такий, складно чеше)

Вакарчуку також варто послухати;

Цікаво - хто за Портновим стоїть? Хто там кінцевий бенефіціар?

• Тупо Тупо x 1
  5. hrim

hrim Well-Known Member

думаю, що @Gyppsy

6. Ще один Портнов з'явився. Пишеш оперу. Опер про всіх просив писати чи через одного?
    На відміну від тебе, сцикуна, я тут за нікнеймами не ховаюсь, хоча пробити тебе по ІР адресі, якщо попросити колишніх співпрацівників, діло кількох годин.
    Але поки що дихай. Всякому овощу свій термін, циган.

Останнє редагування: 5 жов 2019

7. Ось і проявився перший нащадок люмпен-бидлоти, з якоі вийшли вертухаі/енкаведешники/єжовщина/ягоди/беріі/кагебешники.
    Поздоровляю з поверненням в 1930-ті. Недаремно в програмі слуг народу є пункт про боротьбу з голодом. Спочатку голод, а потім почнуть іздити воронки по ночам. Харківська побрехуха одіне шкірянку і буде приводити вироки у виконання.
    Вася усміхається. В 1937 багато військових усміхнулося в останній раз. А тих що пережили ті часі, зробили гарматним мясом в 1941 або ворогами народу, якщо вони вижили в полоні.
    А стукачі і іх потомки до цих пір живуть в Украіні і насміхаються з українців. Занадто ми добрий народ. А треба б робити таким "сікар башка", як кажуть турки. Чи не так, косолапий.

Останнє редагування: 5 жов 2019
  8. Gyppsy

Придурок, читай форум - в самих цікавих темах, досить /на мій погляд/ цікаві дописи скопійовані з моєї ФБ сторінки. Там є і моя адреса і всі мої дані.
    Декотрі з них перепощені нашими форумчанами, на декотрі дані відповіді і лайки.

А ти тут постиш всяку шелупонь, навіть не читаючи, що там написано

зі
    Якщо твої колишні співпрацівники такі ж як і ти "вищі охвіцери", то ніфіга вони не проб"ють.
    А якщо вони порядні хлопи, то з таким лайном як ти не захочуть і говорити.

До речі, десь в темах про комп"ютери я приводив ІР адресу свого компа. Великими чорними цифрами.
    Бо споглядачка з мітлою хотіла мене пробити і чомусь вийшла на Британію)

Так що, Міську, мети підлогу і не рохкай ;)

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. 5 років ніхто не переслідував, не садив, не рейдерив бізнес оппів, юльок, олігархів. Чого ж вони так вз'їлися на Порошенка? Єдина відповідь-не давав грабувати їм Україну .
    А щодо простого наріду, ненависть до Порошенка, то несприйняття люмпеном Президента-антилюмпена

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нелюмпен-президент сам не покинув бізнес, як обіцяв, і як повинен був зробити, і тому давав грабувати країну іншим, з якими був "одної крові". Хомутинник кришував всю таможню! Ахмєтовський ДТЕК підгріб під себе мало не всю енергетику, а кишеньковий АМКУ як ота американська статуя Феміди. Те ж саме Ситник - тут бачу, тут ні.
    Зараз у нього питають на шоу " чому йшла війна, а фабрика в Ліпецьку працювала?"
    "Не міг продати") О да! Просто подивіться, на скільки мільярдів скоротилася торгівля з Росією з початком війни - це все закриті бізнеси. Люди втратили ВСЕ! А порошенківська фабрика продовжувала працювати.
    Цинізм просто махровий.
    Теж бачимо з формулою Штайнмайєра. Є ролик, в якому Порошенко після Мінську з трибуни проговорює цю формулу, в чому її зиск, хто її запропонував, а зараз бачте, її то нема в природі, то вже її Путін вигадав. Та що це таке? Це поведінка державника?? Аби під нову владу закладати бомбу?
    Так тут у нелюмпена є переваги перед люмпенами, бо легко переїде жити В Британію чи Іспанію - і ніякої відповідальності, а люмпенам - вигрібати кризиси.

• Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згадалось,-

• Інформативно Інформативно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

От воно що!Та це бомба!
    Добре, що знайшов Василь. Він же існував - "мирний план Порошенка"!
    Так що тепер порохоботи скажуть? Де капітуляція Зеленського?
    Суки, підбурюють конфлікт в суспільстві, брешуть з екранів, і в мережах, сам Порошенко не стидається брехати про капитуляцію, а оно вон що!

Порошенко навіть зміни до Конституції пропонував?!! Російську мову там пропонував закріпити законодавчо, про що навіть не помишляє Зеленський! Ох, і тварі!
    А в Офісі Зеленського "в ізумлєнії" - що таке? Він усього лише план Порошенко буде в нормандському форматі проговорювати. Бо не будемо нічого для миру робити - знімуть нам допомогу, а з Раші санкції.

Фу, яка ж гнила публіка ці порохоботи!І це патріоти???

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Политика у нас завжди була брудною, але зараз це щось страшне. Тепер я розумію, що хотів сказати Беня, коли лаконічно охарактеризував Порошенко "аморальний".

Він людина просто страшна. Готовий був топити кандидатів до президентства, нового президента, нову владу разом з Україною. Робить все, аби зустрічі в Нормандському форматі не було - тобто ллє воду на млин Путіна. Це державник??

• Тупо Тупо x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

Зверніть увагу на дату мирного плану - 20 червня2014 року.

18 червня 2014
    Порошенко:
    "Ця війна нового типу - з використанням професійних диверсійних груп, найманців, добровольців, місцевого населення. І у цих добровольців і місцевого населення дуже "промитий" мозок у зв'язку з величезною складовою інформаційної війни", - сказав президент.
    "Ключове завдання - мир не за будь-яку ціну. Нам потрібен мир не через поступки, нам потрібен мир, спокій, безпека та надійний захист наших громадян", - сказав президент.
    Президент заявив, що Україна веде рішучі дії з відновлення контролю за кордоном.
    "Ми ведемо рішучі дії та успішні операції з відновлення контролю над державним кордоном, сьогодні ми робимо все для того, щоб взяти в кільце Слов'янськ, щоб звужувалося кільце і ліквідовувалися ті бойовики під керівництвом так званого "Стрілка", які чинять опір українським військовим", - сказав пан Порошенко.
    Порошенко: мирний план почнеться з припинення вогню

Після масового введення російських військ Іловайськ, Дебальцево план 20,06,2014 - анахронізм.

15. Баба зовсім мозгами поіхала в екстазі захищаючи зелену шмарклю. Треба викликати санітарів з Сабуровоі дачі.

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А коли буди введені російські війська в Іловайськ, Дебальцево?
    Ну, Вікіпедія каже, що:
    Бої за Іловайськ — Вікіпедія
    Так що Ви б краще помовчали, вихвалюючи "стратега і мудрого керівника" Порошенка.
    Його "стратегії" вистачило на півтора місяця (якраз саме стільки малювали ту стратегічну картинку з етапами).

А все чому? Тому що цей сраний стратег не враховував ходів (шахова термінологія) свого візаві - Путіна.
    Той взяв шахівницю і просто поклав із силою (за більш точним висловом зверніться до @Capitoshechka) Порошенку на голову (тут був фрагмент із відомого фільму).
    Якщо Ви знайомі з художньою літературою, читали трохи більше, ніж буквар та читанку, то напевне знаєте крилатий вираз
    "Ді ерсте колонне маршірт, ді цвайте колонне маршірт". Тут, у Порошенка, - саме цей випадок.
    повністю - Толкование фраз и крылатых выражений: Die erste Kolonne marschiert, die zweite Kolonne marschiert… (ди эрстэ копоннэ марширт, ди цвайтэ копоннэ марширт)

звідти ж.

Останнє редагування: 6 жов 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Аня, Беня тоже шакал ще той;)

Але у Бені ще проскакують гени вовка, а у Пєті переважають гени гієни.
    ІМХО

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Петька ходив до Савіка.
    А ви берете і кажете...

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

А. уже не было. Штайнмайер судорожно икает)) Выборы и в 20-00 после выборов исполнение украинского закона об особом статусе - вот и вся формула.
    Дело в том, что основное занятие Порошенко по жизни - симуляция.
    Симуляция реформ, симуляция миротворчества, симуляция борьбы с коррупцией, симуляция патриотизма. Когда он на Майдане лез на знаменитый трактор, он беспокоился, что некому снимать: "Та где же, где же СМИ..?" СМИ прибыли, тогда он начал речь.:)))Очевидцы об этом рассказывали.
    Так он шел в президенты.
    То, что он сделал для остановки кровопролития и установки санкций для Раши, свела на нет его безграничная жадность и симуляция перемен в стране. Все это оценили должным образом - и у нас, и западные партнеры.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)