ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Продасть своє майно, що в Україні і чкурне в Москву.

2. medwedo berlogsoni

Зеленський пошле Порошенка представником президента в Європу, хай відстоює.

3. Та тому, що нормально думаючі у страшному сні не могли подумати, що переможе телевізор, а не здоровий глузд. Після цього випадку, коли наступить протверезіння такий закон, можливо приймуть, і про телевізор теж.

4. Сідайте. двійка. Прочитайте краще про керівні органиПАРЄ і РЄ.

5. medwedo berlogsoni

В Росії такий закон є. Починалося з того, що у Гусинського відібрали НТВ. Тепер діючого президента Росії підтримує 86 відсотків населення.
    Вам, порошенківцям, є на що рівнятися. Вам час починати вже лазити по дахах і ламати телевізійні, а тепер - і супутникові антени. Перегляньте інструкцію

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

У Вас в голові не поміщається логіка.
    Якщо в керівних органах порошенківці захищали інтереси України і успішно, то Зеленський цілком може послати туди і тих же самих порошенківців, і того ж Порошенка самого. Порошенко стане зеленківцем. Не стане ж Порошенко щось робити на шкоду Україні лише тому, що програв вибори Зеленському! Навпаки, очевидно, що Порошенко - людина вищої кваліфікації, чим будь-який порошенківець.

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А вони плили-плили, а на березі всралися

• Смішно Смішно x 1
  8. Та не шукайте самозаспокоєння та виправдання своієму рішенню. Прикрасно розумієте, що ні наяку співпрацю з Зе Порошенко не піде. Зе ніхто. Голограма. Там інші будуть керувати. Вже он зняли зі свого сайту програму Зе.
    Але тут ще новина появилася:

View: https://www.facebook.com/1526651241/posts/10218302756190080/

9. У світлі серйозних підозр одного кандидата в наркотичній залежності і його тривалої відсутності на людях, а не в шоу-роликах, у мене пару питань:
    - він взагалі дієздатний зараз?
    - що станеться з країною якщо він стане недієздатним?

Смішно, ага. Давайте пожартуємо.

10. medwedo berlogsoni

- дієздатний
    - Турчинов керуватиме. Має досвід.

• Подобається Подобається x 1
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А Турчинов мовчить. Поки що.

12. Читайте Конституцію, а визнаватиме недієздатним лабораторія Євроляп

13. medwedo berlogsoni

14. medwedo berlogsoni

Ви вже взагалі втратили почуття гумору. Я знаю, що не Турчинов. Просто Ви всі дуже серйозні, думаєте, що ще втулити, а все вже вирішено. Практично. Якщо Зеленського не усувають фізично, Порошенку нічого не світить. Мається на увазі - перемога в другому турі.

15. Ви ще не вся Украіна. Не всі у нас так зациклені тільки на недоліках Порошенка як ви, що готові вихлюпнути немовля з водою.

16. medwedo berlogsoni

Вибори покажуть.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порошенко дуже все контролював - йому було треба особисто керувати і не завжди на користь країні. Він добре це усвідомлює і тому таке плачущє обличчя зараз має.
    А народ вважає, що корупції та договорняків точно поменшає. Ахмєтов втратить невідані преференції, тарифи стануть обгрунтованими. А сам По піде працювати в Європарламент, як вже доповів - захищати Україну на дальних рубежах.

• Подобається Подобається x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От ви праві зараз. А що тепер робити? Шансів нема, ніяк.
    Порошенко все профукав, дуже був в собі упевненим, вважав, що ввалить неміряні фінанси, гівном конкурентів заллють, дурні борди понаставляє - і вибори в нього в кишені. І відсахнулись люди, які себе поважають.
    Його так принизили, що і представити не можна.
    Я за Зе голосувати не буду, звісно. А що дасть мій голос при такій різниці? Я краще на дачі шашлики пожарю.
    Ну сам же винен. Хоч би з Оборонпромом якесь рішення круте анонсував. Напроти - скасування Закону про незаконне збагачення його поховало зовсім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Називайте конкретику, а не розкидайтесь загальними фразами по принципу нам би плюнути а ви відмивайтеся.
    Ви за народ не розписуйтеся. Тут одні 70 років від імені народу виступали що знищили до 40 млн того народу. Чому ви так впевнені, що при головному рейдері України Коломойському і його спідручному Корбану не буде договірняків і корупції. Вони що, зразу все віднімуть і таким чином переможуть корупцію. Так корупція це явище в органах влади.

20. Програє той, хто відмовляється від боротьби. Ми незмирились і продовжуємо працювати на перемогу здорового розсудку. І щодня намагаємось переконати не продавати Україну заради сіюмінутноі вигоди а думати на перспективу. Дружина вже трьох переконала в суспільному транспорті. І в нас ще 10 днів попереду. Завтра зустріч Зе з Макроном. Подивимось його враження. Ще Клички невисловилися та багатоінших, яких поважають. Невсеремося.

а де твій аватар? :)