ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я від самого початку заявив, що Портнов негідник. Але на даному етапі він потрібний, щоб Петьку П"ятого потягати по судах.
    А ваш Mason Lemberg в пошані тільки в одіозних особистостей;
    Прошу пана, ми з вами набагато ближче знайомі, ніж ви ТУТ думаєте /або придуруєтеся/. Так що нічому не дивуйтеся;

• Тупо Тупо x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Але той Ігорко,йой,йой,йой...В'очка закрив,писок си відкрив і далі виграє варята! Самопоміч,б'я! :haha:

upload_2019-9-26_17-37-29.png

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ви постійно цитуєте негідника?

Якщо говорити про Масона, то він трохи згущує фарби. Це зрозуміло. Але питання стоїть не у Масоні, тим більше, ви його не знаєте. Краще спростуйте те, що він пише.
    А пише він в основному правдиві речі.
    Україна втрачає міжнародний авторитет завдяки Зеленському. Одна з причин основних - відсутність у Зеленського розуміння що таке Україна, а саме її національних ознак. Для нього все українське є або по барабану, або противне, або то саме, що кацапське, а також, у Зеленського немає дипломатичної освіти. Тому він не те, що виглядає, як дурачок, він би навіть якби хотів, то нічого не досягне у світі.

Пройде ще трішки часу і Україна залишиться один на один з Пуйлом.

Що стосується Портнова, то його зусилля арештувати Порошенка зробить ще одну чорну справу. У світі, подобається це комусь, чи не подобається, Порошенка поважають. Арешт його в Україні переконає світ у тому, що сили Януковича повернулися і що Україна не є демократичною державою, де править НЕ закон, а державою, де править заказуха (Зеленський вже про це обявив всьому світу). Це призведе до того, що Україна у світі взагалі не буде потрібна нікому. Окрім росії. От і вся правда.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В Кремле считают, что вопрос Крыма закрыт.
    Вице-премьер-министр по вопросам европейской и евроатлантической интеграции Дмитрий Кулеба отмечает, что Украина никогда не согласится с аннексией Крыма Россией.

«На каждой встрече с нашими коллегами из Европейского Союза и НАТО, которые я имел с момента своего назначения, я, в частности, говорил очень простую и четкую фразу: Украина никогда не признает Крым российским», – сказал Кулеба, передают «Крым.Реалии».

Он отметил, что «это вообще не может быть предметом каких-то переговоров и компромиссов».

«Мы будем поднимать этот вопрос и работать с нашими партнерами, чтобы вопрос Крыма оставался на международной повестке дня и не уходил в тень. Крым не может быть там разменной монетой: давайте там разрулим Донбасс, а на Крым согласимся. Нет! Нет! Еще раз – нет!», – подчеркнул вице-премьер.

Кулеба отметил, что «ни один квадратный метр земли, моря не будет отдан агрессору».

«Это принципиальная позиция», – добавил он.

6. Gyppsy

Бо негідник Портнов ганяє покидька Пєтьку, а я п"ю каву і за цим всім пильную.
    Я вже казав, повторюю спеціально для вас /бо ви знаєте причину;/: Портнов прикладає зусилля, щоб бариги і всякі порошенки-парубії-луценки-кононенки-пашинські з розенблатами і іже з ними йшли під суд.
    Потім приходить час, змінюється влада, вилуплюється якийсь адвокат-активіст-волонтер Швець, прикладає зусилля і всякі зеленські-богдани-разумкови-портнови і рябошапки з коломойськими і іже з ними їдуть під суд. І так при кожній зміні влади.
    От коли кожний властьімущий буде знати, що його обов"язково після каденції /або і скоріше/ чекає суд - от аж тоді ми можемо починати говорити про якісь зміни.
    Я ще ні разу не прочитав чотирьох слів запорідком з висерів Mason Lemberg. Чесно. І не прочитаю, навіть при великій потребі.

Україна вже пів тисячоліття один на один з Росією.
    Всі примочки з боку Європи, Скандинавії і тепер Америки - це від лукавого;
    Порошенко підсудний. І до лампочки, що хтось його там десь ніби поважає. Буде так, як присудить районний суддя.
    Порошенко і його кодла мусить пройти через суд.
    Якщо їм не хватило розуму і бажання закрити питання Небесної Сотні, трагедії в Одесі, котлів на Донбасі, сім"ї Януковича... за часи свого правління, то це буде розглядатися тепер.
    Про це все Порошенкові і Ко треба було раніше думати.
    Тепер у нас ЦИРК, насолоджуйтеся;

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

та на нього Глеваха не дочекається ніяк. Як на мові буде "бесноватый"?
    То воно. Прогноз невтішний)

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо кожна влада буде боятися, що їх засудить попередня чи наступна , то якраз змін ніяких не буде. Навіщо щось міняти від попередньої влади, якщо завтра попередня влада прийде і засудить?
    Порошенку тре було Портнова, януковича не виганяти з країни, а нормально запросити жити в Україні. І тоді теперішня влада не була б мстива і можна нормально уживатися. Нафіг якісь зміни?

У вас супер логіка. Вражає.

В історії є моменти. Їх можна використати, а можна прошляпити і чекати наступного витка спіралі.

Вчора був шанс наблизитись до Європи і світу та віддалитись від Росії. Це і асоціяція з ЄС, безвіз, Томос та інше. Сьогодні ми зупинились і є всі шанси розвернутись на 180 градусів. Шанс скоріш за все змарновано. І справа навіть не в тому, що обрали не Порошенка. Обрали людину безграмотну, безпринципну.
    А без США, Європи ми не упораємося з Росією. Єдине, що може спасти - розпад російської імперії. Але від нас то мало залежить саме ТЕПЕР.
    Цирк в Україні, про який ви мрієте, наблизить Україну до Росії і віддалить від Європи.

Порошенко - підсудний? Хто сказав? Ви? Портнов? Ну це терпимо.
    Я вважаю, що Порошенко не підсудний і знаю точно, що у Порошенка не дурні адвокати і якщо треба, то суд може бути і у міжнародних інституціях, а там не розуміють що таке "мій генпрокурор" (Зеленський).

9. Silver bullet

То методички такі фотки вам добирають? :facepalm:Ви б вже в політичні жарти їх постили абошо. Вам не здається, що в політичній темі це мусор?
    Розвели тут дебільний трольчатник, ну кому таке цікаво.:bad:

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це не карикатури і не фотошоп.
    Це реалії життя.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. hrim

hrim Well-Known Member

@Gyppsy, про Портнова ви пояснили.
    А ким є добровільний речник негідника?

13. Gyppsy

Дежавю...
    А ви думали, що я тут коники з глини ліплю?;

14. Юрко НОТОЦО

Та догадуємся юж,що Ви там ліпите...Юльку,чи шо? :tongue:

upload_2019-9-27_11-28-57.png

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

16. Юрко НОТОЦО

Да-а-а...Зеленського вже зліпили!

1АР-40w.jpg

• Смішно Смішно x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Вы свой борщ тоже по поваренной книге варите. Методичка! Ватница? Ольгино?

18. hrim

hrim Well-Known Member

До чого тут "Ватница", "Ольгино".
    Вас випустили напукати на форумі.
    Ви перестаралися.

19. Good man

Good man Обычный человек

Вы просто плохо знаете нашу политическую кухарку. Я отвечаю ей её же оружием. Пусть полюбуется на себя со стороны.

а де твій аватар? :)