ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фіга собі...о_О Як його можна не знати?:scratch_one-s_head:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я притримуюсь думки, що найкращий варіант для України, нехай ситуїтивно , на сьогоднішній день є Порошенко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

тю. А де мені його бачити? Шо це за зірка? :)
    Я ТВ дуже рідко дивлюся, а соц. мережі - то не моє.
    Якось кілька років назад треба було зібрати випускників, зарегилась в Однокласниках. Боже, яка помийка.

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

ну хоч радіо слухайте, чи що :)))

5. Silver bullet

хіба що в машині) за Дзідзя домовились. Гаразд)

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І я Дзидзю не знаю.
    А в машині слухаю або ЕйДжея, який розповідає, як Вілл Сміт за порадою Девіда Бекхема у власному будинку комарів труїв (міні-історії на англійській із запитаннями і відповідями для вивчення мови), або, коли є пасажири, нав"язую їм пісні мого дитинства: Еміля Горовця і Аїду Ведищеву.
    Пару років тому ще слухав по радіо політику, але політика мені за останні тридцять років (починаючи з Горбачова) почала дещо обридати. Та й пісні зараз "не того".

Із "ситуативним" Порошенком погоджуюсь. Все таки є наразі просування, хоча і повільні, у потрібному для України напрямку, і жорстко не душиться опозиція, що зароджується.
    А що на телевізор опозицію не пускають, так он той самий Трамп також через соціальні мережі до влади добрався. Як його не обгажували офіціальні медіа.

7. ІгорМ

Але ж ми вартуємо кращого, шо нє? ;)

8. Silver bullet

Ми і депутатів кращих варті. А міністрів - то поготів.
    Але ж і народ тоді треба інший. А то "бабусі Януковича" в парламент знову знайдуть гірших серед гірших, аби "представитєльних та красивих" та щоб дуже обіцяли "почую кожного" .
    От як проскочили в парламент вчорашні риги, або Ляшко?З однієї пісочниці з Рабіновичем.
    Їх же слухати неможливо без сміху. Блювотна суміш.

Треба вийти з зони ризику, нарастити м'язи громадського суспільства, мати потрібні закони щодо виборів, тоді валити президентів.
    Хай вже доробляє свій строк. Роботи багато.

Останнє редагування: 11 гру 2016
  9. ІгорМ

От і тре все виводити на чисту воду.
    А то на словах одне, на ділі інше

10. Silver bullet

Треба авжеж. Але дужче чути кого? Депутатів. Про погану владу. Які ну такі ж пухнасті та білі і навіть до влади не мають відношення. А як відкрилися декларації у тих, що ніде не робили, крім ВР, то бачимо, що главні злодії там.

Мені не дуже подобається Порошенко, і не подобався раніше - тим що це стовп старої системи. Це правда і цього не спростуєш.
    Але ж скидати на нього таку полуправду-неправду, не помічаючі, що багато в чому корисному для країни є тільки його заслуга - це не є правильним.

11. ІгорМ

Якщо об"єктивно, то в чому корисному для країни є тільки Порошенко заслуга?

12. Silver bullet

Санкции для России.Международная помощь, международные миссии, мониторинг - со всем этим надо было обращаться в структуры ЕС, в США, и доказывать, доказывать, доказывать, что это не наше внутренне дело, как усиленно внушал Путин.
    Или это само собой случилось? Да кому в Европе это было нужно!У них свои проблемы и санкции их бизнесу не выгодны.
    Он, как бывший дипломат, ( работал же одно время главой МИДа) приложил все мыслимые и немыслимые усилия. Он практически всё время в разъездах, а депутаты помогают, со знаком минус.

13. ІгорМ

А яка в тому користь для України?
    Що конкретно виграла Україна від міжнародних санкцій для Росії?

14. manur

manur Well-Known Member

Таки менше в мордору бабла, яке мого йти на фінансування ОРДЛО, "друзів" русссскага міра по всім світі і т.п...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене навіть є його диск з автографом:mocking:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. ІгорМ

на фінансування ОРДЛО, "друзів" русссскага міра по всім світі і т.п... кремль завжди знайде гроші. Подивіться на їхній бюджет - витрати на армію, пропаганду тільки зростають. За секретну частину можна тільки здогадуватися

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гроші мають таку властивість, як закінчуватись. Рано, чи пізно. Оточення Путіна із-за санкцій трохи панікує, Міст у Крим шось не будується... Гроші у Крим не йдуть. Економіка Росії падає. А тут ще дві війни тре вести.... не весело.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. ІгорМ

@Мих, ще вас спитаюся - яка від того користь Україні?

19. Silver bullet

Вибачаюся, як це яка? Чи Росія не агресор? Як агресор повинна нести покарання: ніяких кредитів, ніяких технологій, тиск на економіку. Починається стагнація і
    - крим треба або фінансувати, або віддати.
    - війну треба або фінансувати, або йти геть з Донбасу.

20. ІгорМ

Росія агресор. Як агресор повинна нести покарання

Але
    - росія буде Крим фінансувати /що вона і робить/
    - росія буде війну фінансувати /що вона і робить/

Повторюю - гляньте держбюджет рашки. Вони мали в носі санкції - і на оборону, і на пропаганду, і на силові структури статті з кожним роком тільки збільшуються.

І, як тут десь казали, "Поки грубий всохне то худий здохне"
    Тим більше, фірма "Рошен" не дасть рашці пропасти - завжди поповнить її казну ;)

зі
    Порошенко: Є абсолютна необхідність продовження санкцій

Останнє редагування: 12 гру 2016
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)