ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

можна і вчора : Шустер зібрав непагану гоп-компанію проти Порошенка: мили кістки всю передачу.

Головне ХТО? Стовпи вчорашньої системи.

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Зараз буде багато компромату із обох боків. То всьо щобла із одного койця, як вчорашні так і нинішні.

Може в тих розбірках нарешті викристалізується хтось справді новий і гідний? ;)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

сеоед учасників розборок - навряд чи.

Там є хто? Ображені, котрих не пустили до корита, там є опозиція, яку відсторонили від корита. Більше там нікого нема. За владу(для себе) і проти влади борють ті, котрі спробували хоть трохи побувати біля корита. Вони підбурюють простачків.

Ті люди, що зараз проти Порошенка, вони жодним чином не виступають за покращення життя для українців. Вони (Тимошенко, наприклад) не голосували за підвищення мінімалки до 1600 грн/міс у грудні і критикують ще більше мінімалку 3200грн/міс. з січня. Так само постав мінімалку хоть 5000 грн./місяць буде то саме. У них одна ціль - прийти до влади. Тому серед тих, що зараз кричать нема правди і нема лідера. Думаю, мусить бути нове середовище серед опозиції. Зі старим гавном діла не буде.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слухав сьогодні вночі в записі Саакашвілі в гостях у Скрипіна.
    Дикція Саакашвілі залишає бажати кращого, особливо у мене, коли проблеми зі слухом, але я зрозумів, що починаючи з Нового року, "Нова хвиля" буде їздити по регіонах і садити місцевих корупціонерів (точніше, виводити їх на чисту воду). Такими конкретними діями "Хвиля" завоювуватиме прихильність електорату до майбутніх (позастрокових чи вчасних) виборів.
    Ото й буде те нове середовище.
    У всякому випадку, хотілося б вірити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене інколи проскакує думка, що Саакашвілі з Порошенком грають одну гру....

6. ІгорМ

Ну а ті, що зараз при владі тоже простачкам лапшу вішають щоб подовше хлебтати з корита, шо нє? ;)
    Ви думаєте, що підвищення мінімалки до 1600 грн/міс у грудні і 3200грн/міс. з січня - це покращення життя для українців? о_О
    :good:
    От і я кажу - стару владу тре міняти.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, то погіршення.:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

За корупцію своїх теж нежаліють.

9. ІгорМ

Кого "свого" покарали?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чужого кого?

От Лєщенка переслідують за квартиру.

12. ІгорМ

@Мих, ви трохи не в ту ду :)

Луценко закрив справу щодо квартири Лещенка
    Якщо не вірите - там є відео із Юрою ;)

Так що давайте когось іншого "свого", кого за корупцію покарали

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Подивилася вчора Свободу з Шустером. Депутати щосили валять Пороха.
    Ну да, він купує голоси депутатів через своїх шестак. Це ясно як божий день "і мертвим, і живим, и ненародженім ..." і без Онищенка.
    Але якщо взяти і розглянути ситуацію без прив'язки до неприємної особистості Порошенка, то буде все ясно.
    Візьмемо наш парламент, в ньому різношерста маса. Люди чесні і бажаючі боротьби з корупцією, звичайно, є. Їх, може, зо два десятки, а може й того менше.
    Решта по групах:
    1. ті, хто посилено піаряться - борються за владу, і грають в гру "якщо не проголосують ото, я не буду голосувати це". Їм по сараю, що проголосувати це треба терміново для, наприклад, безвіза або визнання Голодомору геноцидом.
    2. проросійські суки, яким аби палиці в колеса вставляти.
    3. "заробітчани", які протягом кількох скликань влаштувалися даром не давати свій голос.

А устрій нашої держави - парламентсько-президентська республіка. Тобто президент повинен їздити в Європу торгувати пикою і йому роблять "" атата "за погане просування реформ і законів.
    Йому потрібні" конхветкі "для депутатів, щоб закони голосувалися, а вони голосуються дуже погано - і по е-деклараціям, а по спецконфіскаціям, і за всім іншим, що поробиш. Потрібні що? корупційні гроші - купувати парламент. Ситуація така в цій системі - була і є. Хто з них біліший - президент чи парламент?

А вперед рухатися треба. Китайці нам пропонують радикальне рішення --страту.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

Президенту з таким збродом під куполом Ради треба підсилюватись "свояками", закручувати гайки, вдаватись до засобів поліцейської держави, щоб все не розвалилося з таким станом економіки - грошей не вистачає. Як на мене - треба тоді казати "я устал, я ухожу". Але відразу встає питаннячко: а хто хуч трохи скидається на перспективного проукраїнського президента?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. ІгорМ

Я пропоную Вакарчука, на худий кінець можна Садового. А Мих конче хоче просунути Дзідзя.
    Більше заявок поки вроді не було :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Креативно Креативно x 1
  17. Silver bullet

Який красень,ттт)

18. Silver bullet

А хто такий Дзидзь?

• Смішно Смішно x 2
  19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та Ви шо, не жартуєте таке питаючи? :)))

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)