ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Без умовного способу відповісти не вийде.
    Продає Порошенко липецьку фабрику, вона продовжує працювати, дає ті ж (навіть набагато більші поповнення в російський бюджет, і фінансується виготовлення мін і ракет, що вбивають українців).
    Чи Ви вважаєте, що продаж Порошенком фабрики призведе до того, що Росії не буде за що споряджати "гумконвої"?
    В неї з"явиться навіть більше грошей, бо з прибутку фабрики підуть не лише ті податки, що призначаються в російський бюджет, а й та частка, що зараз іде в український.

А стосовно "якщо", "що буде", так Ви в повсякденному житті такі питання самі ставите, щоб зрозуміти, що для Вас краще.

Наприклад, Ви маєте машину. Продавати чи не продавати. Самі собі думаєте "Ну, продам, і буду їздити на село маршруткою, ноги в снігу промочувати, комусь платити за дорогу і сумки в руках волочити".

А уникаєте відповіді на моє питання, тому що знаєте, що якщо липецька фабрика перейде комусь іншому, то в російський бюджет поступатиме тільки більше грошей від неї. От і усе.

Для хлопського розуму, якщо йому не роз"яснити варіантів, то так і буде, що Порошенко фінансує російські міни.

А якщо пояснити, що частина прибутків від липецької фабрики йде на будівництво лікарні в Україні (у вигляді благодійних внесків), частина - на зарплати лікарям і вчителям (у вигляді податків до українського бюджету), то може хлоп складе і іншу думку.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не розумієте суті.

Росіяни платять Рошену за цукерки, частина грошей йде іншим росіянам в якості зарплати, ще частина йде в рос. бюджет, а частина йде Рошену.

Так працюють всі і Фуджикура в тому числі. Кожен інвестор хоче заробити, інакше який зміст?

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

По великому рахунку Рошен дає Росії цукерки, а взамін отримує валюту.

Обміняти валюту на зброю - можна, а от цукерки на танки - навряд чи.

• Смішно Смішно x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Мих в крім того в каіапів буде карієс від цукЄрків, та і викиди в атмосферу шкідливих речовин теж підривають обороноздатність Росії :skull:

• Смішно Смішно x 2
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

При чому тут варіанти? Розгляд варіантів - це бла-бла-бла...
    Так воно і є - український "Рошен" фінансує російські міни. Що я і хотів сказати.

Ну а те, що російські міни фінансує Порошенко - це ви, @medwedo berlogsoni, самі сказали :)

Хіба якщо цей хлоп є жидом - то може і так ;)

7. ІгорМ

@Мих, я вже питався у @medwedo berlogsoni, він не відповів.
    Тому запитаюся у вас

2. В Стрийському районі працює Німецький завод «Леоні».
    @Мих, хочу вас спитати - чи приносить цей завод користь львівщині зокрема і Україні в цілому?
    - Якщо так - то яка саме від нього користь?
    - Якщо ні - то чому і які причини?

8. medwedo berlogsoni

@ІгорМ,

Я відповідаю. Приносить. І німецькому власнику приносить. І німецькому бюджету приносить.

А чи буде приносити липецький Рошен користь Україні, коли Порошенко продасть його якомусь Дерипасці?

9. ІгорМ

Я за німців не питав, мене цікавить львівщина зокрема і Україна в цілому
    Ну і ще би хотілося почути Якщо так - то яка саме від нього користь?
    Знову "коли" :)
    От коли продасть, тоді і поговоримо ;)

10. medwedo berlogsoni

@ІгорМ,
    у Вас міркування стосовно липецького Рошена, які були б у дядька, що коли б, наприклад, Вам злодії запропонували Ваше авто продати їм за тисячу гривень, а коли Ви зрозуміло, відмовились, вони взяли його і почали на ньому возити крадені речі, а дядькові сказали: та то ІгорМ разом із якимись злодюгами на своїй тачці крадене возить.

Ви допускаєте, що Росія не дає Порошенку продати липецький завод? Бо це - сильний пропагандистьский момент на користь Росії і на шкоду авторитету українського президента.

Я розумів би Вас, коли б Порошенко використовував прибутки з Липецька для створення нових виробництв в Росії чи займався благодійністю на користь російської інфраструктури.

Але ж він дає значну суму "липецьких" грошей українському бюджету і на благодійність у Україні.

Я впевнений, що якби у Вас було добре налагоджене виробництво в Росії, Ви б його за так там не покинули і за двісті рублів би не продали.

11. medwedo berlogsoni

Домовились. Ви бачите лише один бік багатогранної ситуації.

Порошенко - досить успішний бізнесмен. І якби була можливість продати і вкласти в щось інше, то продав би і вклав.
    Але якщо сам Путін заявив, що липецький Рошен Порошенка працює успішно, значить, це вигідно мілітаристській Росії з пропагандистської точки зору. І вони не дадуть Порошенку його продати, навіть якщо матимуть із цього збитки. Згадайте всякі російські "контрсанкції", які принесли чималу шкоду самій Росії. Потім Путін ще вимагав від Заходу компенсування збитків від запровадження самою Росією контрсанкцій.

12. ІгорМ

Повторюю, я просто без всяких емоцій і "якби" констатую факт - липецький "Рошен" долучається до фінансування агресора.

13. ІгорМ

Та що ви весь час "якби" та "якби" :)

14. medwedo berlogsoni

Що, вже продав, що Ви вирішили поговорити?
    о_О

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Об этом сообщается на сайте компании.

"Для нас странно, что такая крупная фигура, как президент Российской Федерации, интересуется такими мелкими вещами, как жизнедеятельность нашей фабрики в Липецке. Более того, мы были лучшего мнения о его спецслужбах, так как они должны были ему сообщить, что Петр Алексеевич не является ее владельцем – он подписал договор о передаче своей доли в "Рошене" в независимый траст в январе этого года. Заявление господина Путина на заседании клуба "Валдай" лишь подтвердило для нас то, что мы и так знали еще с 2014 г. – за всеми проверками, уголовными делами и арестом имущества, из-за которого мы не можем продать фабрику, стоит он. Вот кому должны позвонить 1100 уволенных сотрудников, граждан РФ, которых нам пришлось сократить из-за спада производства. Он держит наши Липецкие активы в заложниках на своей территории, а мы выводим все дивиденды, полученные от них, и вкладываем их в благотворительные проекты и производство в Украине. И вложим все, до последней копейки. Это лучшее применение, которое может быть", – рассказал Москалевский.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Пуйло на вас подіяв, шо нє?

17. ІгорМ

Нє :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Бізнесі не буває так, щоб дві стороні при справедливому контракті один вигравав, а інший програвав. Якщо ви комусь платите, то той, хто отримав гроші дає вам послуги.

Рошен - це інвестиція в Росію, але зроблена ще до війни. Це факт, від якого вже нема куди дітися. І з того тре виходити.

Нульова точка відліку - початок війни. Що робити з Рошеном - інвестицією? Поки ніхто мені нічого "внятного" не сказав.
    Тому вихід один : Тре викачувати бабло за вкладену інвестицію. Інших варіантів просто нема.

• Смішно Смішно x 1
  19. ІгорМ

То всьо фігня.
    Розмова була про інше.

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@Мих, я Вас благаю - не годуйте троля! Ну Ви ж бачите, що воно будь що налаштоване ганьбити усі зміни, що відрізняють Україну від Мордора

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)