ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В спілці?.....

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Путіна нема спілки по всьому периметру Росії. Він - політичний ізгой.

3. Pedro

Ну то давали. За певні послуги. Миху, я вже давно вивчав марксизм-ленінізм, але ще памятаю висловлювання класика - неможливо жити в суспільстві і бути вільним від нього. Зрештою, в моєму цитуванні добродія Мусійчука про його причетність до корупції не йдеться.

Останнє редагування: 5 гру 2015
    • Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

так, як і ви. Ви ж не на Марсі жили.

5. Pedro

О, не кажіть. В випадку Іловайська і Дебальцево певні люди з "українського" керівництва добре зіграли свою роль. Зрештою, кому потрібні волонтери і добровольці? Без них і так була б війна виграна. Адже, як сказав інший "геній" це "казли каторіє мєшают нам жіть". На жаль, казли не перевелись, як і ті, хто "хочєт жіть".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Pedro

Правильно, я не на Марсі жив. Хоча тоді люди ще хоч трохи боялись це робити. А зараз?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І зараз, як і тоді - бояться.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, у війні всяке буває. Порошенко немає військової освіти, а козлів після Януковича залишилося чимало. Звичайно, збоку легко город копати і мотикою в ногу собі не зацідеш. А от самому мішки поносити - інша справа. Критиканства у нас і без того багато, особливо дистанційних критиканів розвелося: тре було так зробити, а то тре було сяк. То як у футболі: тренер хоче одне, футболісти грають інше, а болільники вчать як тре було грати, щоб гола не пропустити. А у всьому винен тренер і завжди правий глядач, який купив тікет і хоче розважитися.

9. prius

prius Well-Known Member

Тількі ви забули що президент не є тренер і право на помилку він не має

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це точно. Людина не може помилятися. Людина завше все має робити правильно. А помилиться - у вогонь.

От Василь вважає, що не Путін винуватий у війні. То Порошенко побив сам своїх на своїй території. Не помиляється....

11. prius

prius Well-Known Member

ви помиляєтесь,людина має право на помилку,але не президент країни,в даному випадку він відповідає за майже 47 міліонів людей,за країну і за державу

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наша могутня армія 2014 року, профінансована на 3%, лиш чекала наказу шоби рознести під чисту Чорноморський флот Росії. А оранжойди сказали "Но! Не рухати! Липецк!". Такої зради шем не видів світ.

• Смішно Смішно x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

я розумію що зараз серед кандидатів нема кого вибирати ,одна наволочь,але зараз на даний момент я б хотів щоб президентом був Джемільов

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так ж він також людина. Не помиляється той, хто нічого не робить. Всі, хто хоть щось робить - помиляються. Так, помилка президента має більше наслідків, ніж простого смертного, але що з того? І президенти помиляються, навіть найкращі в світі.

15. prius

prius Well-Known Member

якщо поршенко вважає що може помилятись, то може ліпше йому йти в тренери,тоді якась команда під назвою рошен стане світовим чемпіоном,а в нас не кондитерська фабрика а держава Україна

16. prius

prius Well-Known Member

Е ні,він знав на що йде,як став президентом то мусів якщо сам не петрає то ставити професіоналів,а не назначати ментів на війскові посади,чи ви хочете сказати що гонтарєва відповідає своїй посаді,чи пшокін,чи інші його ставленикі

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йдучи Вашою логікою, то винен Великий Вибух, в результаті якого утворився всесвіт, Чумацький шлях, Сонячна система, Планета Земля і грішні люди.
    Путін не прийшов в Японію, не прийшов в Китай, не прийшов в Польщу...
    А в Україну прийшов. Чому? Бо тут йому створили всі умови для приходу. От хто створив умови, хто не усунув ці умови, хто не прийняв вірних рішень та продовжує загравати з агресором, називаючи його анексатором - отой і винен. І ті, хто їх виправдовує теж. Ви в тому числі.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю чи він саме так вважає. Я думаю, що кожна людина намагається не помилятися.

19. VasMT

Та вибирати є з кого. 40 мільйонів кандидатів. Але поки не головуватиме ЗАКОН, всі оті пересування на політичній дошці нічого не варті.

20. VasMT

Він не людина. Він посадова особа. У командира є штаб, розвідка, донесення підлеглих. У президента є сила-силенна відповідних і специфічних структур, радників, міністрів. Маючи всю картину на шахівниці можна зробити правильний вибір.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)