ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там кажуть туйво...Моторола фсьо :bomb::skull:. Начинили його тротилом :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ху-х...
    Нарешті.
    Значить завтра до обіду переможемо, до середи візьмемо Кремль, а до суботи мене звільнять.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Україна впевненно іде в НАТО. Вже створені чотири батальйони за стандартами Північноатлантичного союзу і вже почали створювати п’ятий.

Начальник Генштабу повідомив про 4 батальйони за стандартами НАТО у Збройних силах
    Начальник Генерального штабу Збройних сил України Вікторо Муженко повідомив, що в Україні вже створені чотири батальйони за стандартами…
    trident-ua.info

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. VasMT

Вас, Ромцю, вкотре намахали. :)))
    Не створено, а пройшли підготовку.
    Двомісячні курси підготовки наших піхотинців з залученням військових з НАТО.
    Американці і канадці навчили наших солдат проводити поліцейські операції, а саме дія на блокпостах та зачистка населених пунктів.
    Як сапери, ні америкоси, ні канадці, ні, тим більше, литовці, не зрівняються з нашими.
    Зустрічався я з ними.
    Тому, Ромцю, фільтруйте барижну брехню. Не вірте свято шахраям.
    Слава Вальцману!

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

гра слів...ВАсилько, гра слів.....

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. VasMT

Ні. Сама суть.
    Слідкуйте за красою гри:
    Беремо існуючий батальйон припустимо 24-ки. З партізанами, старими, поломаними бехами, АКМ-ми. І два місяці проводимо з ними навчання на Яворівському полігоні. З усією піхотною тупістю.
    А розповідаємо про СТВОРЕНИЙ батальон.
    В голові непідготовленного слухача малюється картинка НОВОГО батальйону. За натовським штатом, натовською структурою, з натовським забезпеченням і озброєнням, з натовськими нормами...
    І ось результат. Непідготовлений вальцманофіл вкотре обдурений шахрайською владою, надалі свято віритьв непогрішність барижної влади.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви шо в полоні о_О

• Смішно Смішно x 4
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я сьогодні цілий день скорблю. Узнав ще годині о четвертій ранку. Як узнав, так зразу думки в голові: Що робити, що робити?
    Не придумав нічого кращого, ніж попити кави.
    Потім поїхав на село матері дров урізати. Моторола врізав дуба, а я нарізав кленів, акації, вишень старих.
    Подивився по сателітці Росія24, де оспівували народного героя. Захарченка показали в полувмєняємому стані. Скоро, думаю, його черга.
    Показали без звуку ролик із "українськими фашистами", що взяли відповідальність на себе, але росія показала ролик без звуку.
    Воно і зрозуміло - укрофашисти говорили російською монотонно, як трійочник - вірша Мой дядя самых честных правил на уроці.
    Ролик я також дивився вранці по тюбі.

Ще б Гіву прибрати.

• Смішно Смішно x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Судячи по великим вухам і яйцям - лайном, яке Петя висире. Наскільки мені відомо з особистих каналів, у Шостки вже були проблеми з закупівлею тротилу. Проблеми ці були пов’язані з тим, що завод хотів закупити близько 500 тон вибухівки, але не зміг цього зробити, оскільки жодне підприємство-постачальник не виявило бажання приймати участь у торгах і подавати заявки.
    Отака херня малята, любі хлопчики й дівчата, - лисичка зжерла колобка....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, ви є хто? От на тому рівні ви й розважаєте.

Для вас то є проста підготовка, навчання, для Муженка - це питання ширше і стратегічне. От і вся різниця. Ви не можете думати як головнокомандуючий. Тому так і виходить.

Так само як ви отут розраховували скільки військовослужбових на кілометр по лінії зіткнення. Це просто сміх курам.
    от скажіть, звідки ви можете знати загальну кількість військових, що є в АТО? Це закрита інфа. Скажу зразу, якщо цифру взяли з ЗМІ, або публічно хтось виступив з Генштабу, то це не доказ. Такою інфою не розкидаються. А якщо хтось каже з Генштабу, то переслідує певні цілі, бо знає, що його чують і вороги також.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

виміняють на Савченко.

• Смішно Смішно x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хулігане, все, що строчить Василь, це під наглядом і примусом бойовиків. Нема сумніву, навіть якщо просто прочитати суть.

• Смішно Смішно x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

#під_тортурами :haha:

• Смішно Смішно x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно. Або за гроші.

Хоча ваш варіант цікавіший. Вийде - героєм зроблять, а не яким небудь корупціонером. Йулька до себе в партію візьме.

Слава Вальцману.

• Смішно Смішно x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от це мабуть код, навіть в застінках семпараторів дядько Василь прославляє київську хунту :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слава Вальцману - це як "Алекс - Юстасу"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Порох присвоїв ліфту звання Герой України:mocking:

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Ворон