ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вам все одно, ви ж написали.
    Безвізовий режим, треба розуміти, це рішення не Порошенка, а Євросоюзу. Єдине, що може робити Порошенко - це сприяти і домагатися. Я це так сприймаю. Але при тому, він щиро хоче це зробити, тому й говорить про це багато. Що в тому зле?

Заперечую.

Грабанув по-дорослому країну - зек Янукович і його прибічники, після чого втік, як справжній злодій, залишивши хату порожньою.
    От якби у вас забрали/винесли все з квартири, через скільки часу ви б змогли повернутися до попереднього рівня життя? рік? два? пять?

А додайте ще при цьому війну, яка, повірте, забирає достатньо ресурсів.

Що скажете? Я кажу неправду?

В той час МВФ кредитує Україну, вкладає кошти. Також європейські країни це роблять. Раніше того не було. Вони всі мозахісти?

Останнє редагування: 20 сер 2016
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Робить що може, щоб врятувати економіку країни. Якщо Україна економічно впаде, її просто поділять на території і ні вишиванки, ні українська співуча мова не поможуть.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що не буває все і зразу.

На Майдані гідності ми вимагали європейські цінності. От нам ось-ось дадуть ключі до Європи - безвізовий, а ми що? А ми - а шо то дасть?
    Як що дасть? Хіба безвізовий - не крок до євроінтеграції? Коли українець отримує вперше візу, вона, як правило на 2 місяці, потім знову плати... ще на півроку, а тут сів і поїхав, чим зле? Чому, коли нам роблять добро, ми все одно незадоволені?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

пропоную, склавши руки, вибрати іншого і за півроку по-новому кричати "геть". Це значно легше, ніж щось робити.

В більшості незадоволені - це пасивні люди, не всі, але в більшості. Вони незадіяні в процесах, що відбуваються. У них совкове мислення: дали квартиру, дали гуртожиток, дали роботу, дали зарплату, дали субсидію, підняли ціну... пригадуєте совок? Все хтось робить, а люмен повинен отримувати, а як не отримує - може проклинати, бо зараз можна.

Я вважаю, керівництво країни повинно правильно визначати напрямки розвитку країни, хліб з маслом потрібно заробляти самому і поки ми того не навчимося, завжди буде винуватий ХТОСЬ.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Всякі прибамбаси /і безвіз в тому числі/ ЄС надає за умови, що наша влада виконає ряд вимог /боротьба з корупцією, забезпечення свобод, дотримання міжнародних норм і правил і т.д.
    Наша влада хоче і рибку з"їсти і лапку не замочити ;)
    Якщо вам цікаво - подивіться, скільки разів Порошенко обіцяв, що безвіз буде завтра-позавтру і чому ЄС його не дав.
    Ви знову кажете не всю правду ;)

Так, Янукович грабанув країну по-дорослому.
    Але розмова не про Януковича, а про нинішню владу.

Порошенко прекрасно знав, що папєрєднікі вивезли кошти. Тим не менше він в передвиборчій програмі обіцяв ріст добробуту народу в разі його обрання. Він прекрасно знав стан справ і брехав.

Але і то ще фігня.
    Набагато цікавіше інше.

Так, війна забирає достатньо ресурсів. Так, олігархи повивозили кошти в офшори.
    І в цей же час:
    Депутатам ще за Гройсмана майже втричі підняли зарплату

Кабінет міністрів постановою № 323 від 5 травня 2016 року затвердив підвищення окладів президента, спікера Верховної Ради, першого заступника і заступника спікера ВР, працівників адміністрації президента та апарату РНБО, а також прем'єр-міністра, першого віце-прем'єр-міністра, віце-прем'єр-міністрів і ряду інших держслужбовців.

Збільшується також фонд оплати праці помічників депутата: був 12 500 грн, став – 25 000 грн.

і т.д.

@Мих, ви прикиньте - в країні обікрали казну, а влада в два-три рази піднімає собі зарплату :)
    Чомусь не знайшли грошей для вчителів-лікарів і всяких там академіків із бібліотекарями, а для депутата - будь ласка :)
    Боже, і чим ви тішитеся? :suicide:
    Якщо хочете - поцікавтеся, як Саакашвілі відносився до всяких МВФ і ЄВС під час президенства в Грузії.

Ніколи жид не дасть копійки в позику, якщо не буде вигоди для нього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте обєктивно.

ЄС, як правило, вимагає прийняття законів. Закони у нас приймає хто? Верховна Рада. Якщо ВР не приймає закон, винуватий хто? Порошенко.

Друге, незабувайте, євроінтеграційний процес у нас - кістка в горлі Путіна. А навіть у ВР плазунів Хуйла чимало.

Третє, багато хто з депутатів не хоче євроінтеграційних законів, бо це напряму вплине на їх збагачення.

Ось через яке сито тре протягнути те, що хоче Європа.

Ви хочете, щоб це робилося швидко? Я теж цього хочу! Але я, чесно кажучи, дивуюся, що воно зі скрипом, але якось йде взагалі.

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

перше - ще не вечір
    друге, Порошенко не знав, що буде війна.

Ви згідні? Адже тільки Іловайськ по-справжньому дав знати, що на стороні терористів є регулярні російські війська.

8. ІгорМ

@Мих, не розказуйте казок.
    Таку саму ахінею, як ви тут несете, говорив Діма Айфончик.

View: https://youtu.be/UuP0j9vtguE

Якщо всі підуть розливати воду - хто буде вчити дітей і студентів, хто буде лікувати?
    А що робити пенсіонерам, які все життя вчили і лікували?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я це розглядаю, як дрібниці. Повірте, зп 6000 грн. жити в Києві, знімаючи квартиру - неможливо.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо я не буду розливати воду, а Хуліган не продаватиме петрушку, то дійсно, пенсіонер не отримає пенсію, а вчитель зарплату.

Чи ви вважаєте, що гроші можна надрукувати?

• Подобається Подобається x 1
  11. ІгорМ

І в кожному вашому пункті проскакує Порошенко :)

Бо коли йому було потрібно поставити Луценка генпрокурором, то він за кілька годин згвалтував Верховну Раду, депутати переписали Конституцію під фейкового "юриста" і зробили так, як Порошенко хотів.
    Значить, Президент може якщо захоче ;)

/до речі - зверніть увагу - після заміни генпрокурора рівненської області перестали говорити про бурштин. Думаєте, його перестали мити? Просто потічок потік в потрібному напрямку ;)/

Біда в тому, що Порошенко вихідець із совка. Він звичайний злодій. І йому та євроінтеграція нафіг не тре :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. ІгорМ

А чо не підняли вчителям і медикам? Вони шо, святим духом живуть? ;)

І депутат і тоді за 6000 грн не жив. Поцікавтеся, скільки він получав на руки зі всякими надбавками.

13. ІгорМ

Я трошки розуміюся в грошах, то я знаю - їх не друкують, а штампують. Друкують книжки.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

І завжди може, коли хоче?

В багатьох євроінтеграційних законах прийшлося не раз гвалтувати ВР. Навіть йти на компроміси з Ляшківцями.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

у даному питанні це суттєво і все міняє.:)))

16. ІгорМ

І завжди Порошенко пильнує в першу чергу свої власні інтереси ;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що
    1. у медицині та освіті нема реформ.
    2. підняття їм зарплати - питання значно дороще, ніж депутатам.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

наприклад.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не біда, то необхідна реальність, у 23 роки президентами не стають.:)))

20. ІгорМ

1. А які-такі реформи у нашій владі, що їм в три рази підняли зарплату? Вони навіть на засідання не ходять і Парубій розмовляє з порожнім залом :)
    2. На скільки дорожче?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)