ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А крім того, просто морально приємно, що нас вважатимуть людьми, яких можна пустити в гості, а не кимось, кого потрібно тримати на відстані.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::))) краном?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Те, що візи (може) відмінять, не означає автоматично, що всіх пустять. Бо будуть перевіряти наявність тих самих запрошень, грошей, бронь, мету поїздки. Відміна візового режиму - не вступ у шенген. Це просто скасування віз, українці не будуть за неї платити. Те, що вимагали у візових центрах, будуть перевіряти на кордоні, і не думаю, що будуть всі так охочі пускати в свої країни українських туристів з караванами (читай нелегалів з житлом).

І капітально облаштовані візові центри тільки підтверджують мою думку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думав, що ви є настільки великою песимісткою.

Комусь дасть, комусь не дасть, але вцілому, це великий плюс для України, її авторитеті, а для українців нові можливості і свободи. Не важливо, чи кожен цим скористається, важливо, що кожен матиме право цим скористатися.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте чому по-барабану? Бо вам неважливий безвізовий режим для українців, вам важливо вилити чергову порцію помий на президента.

Бо якщо би з безвізовим нічого не виходило, то для вас винен Порошенко, а якщо з безвізовим виходить, значить вам зразу пофік.

Я не розумію такої натури людини (без образ), коли хтось намагається щось корисне зробити, то завжди знайдеться пару людей, які будуть тій людині гадити.

Повірте, ми виберемо будь-якого іншого президента і повірте, далі будемо гадити. Будемо хвалити турецького президенда Едгарда, мов він за два дні зробив те, чого Порошенко не може зробити за 2 роки. Правда, як Едгард почав лизати одне місце Путіну, то десь ті ненависника Порошенка і любителя Едгарда зразу зникли.

Нема у нас царя в голові, зате є гасло "Геть".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для безвізового режиму запрошень непотрібно.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А давайте поб'ємось?
    Лічені тижні, це менше місяця.
    Тобто чотири тижні. ВІдповідно 17 вересня будемо мати безвіз. Так?
    Ви за, я проти. Якщо ви виграєте, я більше жодного слова не скажу про свинорилого. Якщо я, то мені пофігу. Свинориле брехло є свинорилим брехуном. ОК?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо за 5-6 тижнів отримаємо безвізовий. що тоді?

11. VasMT

Значить свинорилий збрехав.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому збрехав?

То ж ви собі вирішили, що лічені - це не більше 4 тижнів.

13. VasMT

Тоді було би сказано про лічені місяці, пару місяців, місяць-два тощо. Лічені тижні - менше місяця.

14. prius

prius Well-Known Member

А що не ющ витягнув зека на політичну арену ,коли народ його відправив в дупу першим майданом?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ок, буквоїдство, то буквоїдство.

1,5 місця - лічені місці? Ні! А це вже 6 тижнів.

16. prius

prius Well-Known Member

Поки що він лічені 3 роки обіцяє

• Подобається Подобається x 1
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не є песимісткою, я реалістка.
    І в кого Україна матиме авторитет?

Тут на болгарів дивляться як на непорозуміння, а Ви думаєте, що українців раптом в один день поважати почнуть? Як трусили на кордонах, так і будуть трусити.
    Пункт, з котрим погоджуюсь.
    Коли пересікаєте кордон мусите доказати імміграційному офіцеру, що Ви маєте де жити, що їісти, не звалитесь на шию держави як людина, що не здатна заплатити за медичне обслуговування, не стане бомжем ітд. Якщо Ви їдете до когось в гості, то ця людина робить Вам запрошення і бере на себе зобов'язання оплатити всі Ваші видатки.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

як час біжить, я думав -2.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

При чому тут помиї? :) Про цей безвізовий вже всі горобці проспівали і толку нема
    Давайте, @Мих, без бла-бла-бла, без популізму і ура-патріотизму.
    Ефективність кожної влади вимірюється рівнем життя народу. Теперішня влада обвалила цей рівень життя
    Уявляєте - ми виходили на Майдан, ми вибрали собі іншу владу - а та нова влада бере і погіршує нам життя. А ви ще її захищаєте і хвалите, тіпа та влада намагається щось корисне зробити ;)
    Ви мазохіст? :)
    До чого тут турецький президент Ердоган?
    Ердоган подивився, що Європа і Америка вже стільки років годують обіцянками, толку від них нема - і пішов лизати одне місце Путіну. Бо він знає, що там щось скористає. Та й населення Туреччини за відносини з рашкою.

А якщо вже по правді говорити, то Порошенко більше двох років лиже тоті одні місця Обамі, Олланду, Меркель і всяким дональдам тускам, а ВВП менший, ніж при попередній владі тик
    Зараз ми є найбіднішою країною Європи. А як рахуються із бідними - думаю, ви знаєте ;)
    А як же без "Геть"?о_О
    Чи ви пропонуєте, щоб Порошенко із кумами два терміни обкрадав країну? ;)

Останнє редагування: 20 сер 2016
  20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А чому не реалісткою?

який ви тільки песиміст...
    Він обіцяє всього-навсього якісь лічені 156 тижнів

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)