ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А хто сказав, що тоту хрєнь до місяця часу сертифікують?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невже ви думаєте, що всі чиновники тільки й чекають на е-декларацію? Там сидять люди, які зроблять все, щоб вона не вступила в дію, мало того, не виключаю, що хтось комусь міг не зле відслюнявити за провал справи в тій же Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації.

Але то не допоможе.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

маю таку інфу.

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

Я взагалі вважаю, що на цю е-декларацію Порошенко і Гройсман тіпа пішли тільки тому, щоб заграниця дала Україні позику. Бо красти вже нема шо :)

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Були б руки...

• Смішно Смішно x 2
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

ги-ги...
    Навіщо? А який сенс?
    Миху, ви що, й досі не вкурили для чого все це зроблено?
    Саме для того це і зроблено, щоб подати зараз бозна-що. Для галочки, так би мовити. І ніхто нічого перездавати НЕ БУ-ДЕ. Якщо якийсь Мих, Капітошка, Prius або ще хтось до*беться до якогось чинодрала з питанням щодо декларації, у нього буде залізна відповідь: "А я декларацію подав". А якщо його почнуть задовбувати питаннями щодо неправдивих даних в тій самій декларації, у нього буде ще одна ДУЖЕ аргументована відповідь: "Я всі дані вказав правильно. Це щось ваша мутна програма накрутила, невірно порахувала і т.д. і т.п. Не забувайте, що та програма була НЕСИРТИФІКОВАНА, так що пред’яви не до мене, а до тих, хто цю прогу розробляв".
    І ніхто не буде нічого перездавати. Людину зобов’язали задекларувати доходи? Вона це зробила. Все - від*біться від неї, бо вона виконала те, що від неї вимагали. А те, що там свого часу хтось чи щось не сертифікував - так проблеми індіанців шерифа не бентежать. Саме для цього ця дірка і зроблена, щоб можна було чіпляти на неї тих самих собак, про яких я писав вчора: "Це не я вказав невірні дані в декларації - це щось програма намутила, бо вона несертифікована була..."
    І все, Миху! І все!!!

Останнє редагування: 18 сер 2016
    • Подобається Подобається x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво, пан Василь бігав з мотузкою до Бродів?

8. ІгорМ

В разі загострення ситуації буде оголошена чергова хвиля мобілізації і запроваджено воєнний стан – Президент
    Накаркає...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Укрaїнa29 грудня, 2014
    "Воєнний стан буде введено негайно як тільки відбудуться перші наступальні операції від лінії зіткнення. Ніхто не буде коливатися й хвилини", - наголосив Порошенко.
    Більше читайте тут: Порошенко розповів, за яких умов в Україні буде введено воєнний стан

14 лютого 2015
    Ще до Мінська на засіданні Кабінету міністрів України, я попередив, що нам потрібно буде у випадку, якщо миру не буде, приймати дуже важке, але необхідне рішення про введення воєнного стану. Ще раз підкреслюю: у цьому випадку воєнний стан буде введено не тільки в Донецьку і Луганську, а й по всій країні, — зазначив Порошенко.
    Україна готується до введення воєнного стану. Що це означає для простих українців?

28 травня 2015
    "Ключова позиція: якщо перемир'я буде порушено, буде перейдена лінія зіткнення, буде організовано наступ на українські Збройні сили, в той же момент мною буде підписано указ про введення військового положення, переданий до парламенту", - розповів президент.
    Більше читайте тут: Воєнний стан в Україні - Порошенко: військове становище буде введено, якщо бойовики порушать перемир'я - dt.ua

14 серпня 2015
    "Якщо буде активне застосування російських військ - безумовно, ми змушені будемо ввести воєнний стан і проводити більш потужну мобілізацію всього потенціалу, який є в країні", - сказав Турчинов.

Для вальцманутих,-

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Е-декларування повноцінно запрацює до кінця серпня - Клімкін

Е-декларування повноцінно запрацює до кінця серпня - Клімкін - 17.08.2016 23:39 — Новини Укрінформ
    ukrinform.ua

Держспецзв'язку належить усунити недоліки, допущені компанією-розробником програмного забезпечення

Порошенко поручил выдать аттестат на Е-декларирование до 31 августа
    Президент Украины Петр Порошенко провел срочное совещание по решению проблемы с Е-декларированием, поручив выдать аттестат на данную систему…
    bykvu.com|#Буквы - все важные и свежие новости. Аналитика, интервью, фото, обзоры.

Хлопці, продовжуйте далі, а я послухаю і посміюся.

Просто, хто не любить Україну, той завжди шукатиме лайно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Capitoshechka

повторюся вкотре: курочка в гнізді... Далі ви вже продовження знаєте

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подумайте як ви будете виглядати, коли до кінця місяця все запрацює.

13. ІгорМ

"Я сумніваюся, що з огляду на той комплекс проблем, який там є, це можна зробити", - Винник про запуск E-декларування до 1 вересня

14. VasMT

Хто лайно вихваляє - той ворог України.

15. Capitoshechka

Запрацює - і слава Богу.
    А подумайте як будете виглядати ви, коли ніхто декларації перездавати не буде (з тих, хто вже здав), а просто пошле всіх на )(ер (і правильно зробить)
    А навіщо його виявляти, якщо окрім лайна ця влада нічого робити не вміє? Все, що від них випливає - як лайно. Так від справжнього лайна хоч користь є - город можна підгодувати, а в цих таке лайно, що навіть тут від нього толку немає

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не прихильник Юлії Тимошенко, тому лозунг "чим гірше, тим краще" не сповідую. Тому посилати можна, але чи вийде? За одне місце візьмуть, зразу опинеться як не в буцегарні, то закордоном.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто вихваля - так, а хто шукає - лох.

18. VasMT

Я з радістю погоджуся зі статусом "лоха", аби тільки вас, вальцманутих оранжоїдальних ворогів України ізолювати від неї.

19. ІгорМ

Мих, якщо вам не тяжко, от скажіть - за два роки хто опинився в буцегарні?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

для чого?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)