ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Официальная заработная плата президента Украины Петра Порошенко составляет 9296 гривен.
    Ну во, а тут кажуть Порошенкові Рошен продати. А на шо дітей-внуків вчити-годувати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нічого панству не нагадує?

Два підераста-пермагатєля...

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви мастак... навіть цукерок можете перетворити в кусок гавна.

Я вже не знаю ЩО має сказати Порошенко, що догодити стрийському патрійоту.

• Смішно Смішно x 2
  4. VasMT

Для Вас? Якби він навіть сцяв Вам в очі, Ви би злизуватли і кричали - Божа Роса.

• Смішно Смішно x 1
  5. VasMT

6. VasMT

Чого ж тоді ото свинориле вибачалося за свої "цукерки"?
    Все ж таки, не з шоколоду той рошен... :bad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

все таки мужик зробив бізнес. Не кожному дано. Можна було б Світоч рейдернути, або житомирську лакомку.... як більшість олігархів - прихватизувати...

8. prius

prius Well-Known Member

Аха ,тількі світоч встиг на початку 2000х купити нестле,а ось Київську фабрику ім.К.Маркса ця тварюка встигла рейдернути,а фабрика найбільша в Україні була

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а звідки ви взяли, що рейдернув? Маєте докази?

10. prius

prius Well-Known Member

Хочете сказати що купив за повну ринкову вартість? Маєте докази?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Роман Мусійчук

В мене три питання до Нашого президента.

1. Коли й кого ми перемогли? Чи я щось пропустив тут? Хіба Луганськ і Донецьк наш, кордони закриті, русня вибита звідси? Чи, може, Крим знову у складі України? Пане президент, в такому випадку підтвердіть нашу перемогу, поїдьте з робочим візитом в Луганськ, Сімферополь, проінспектуйте державний кордон на сході, адже вже перемога, хіба ні?

2. Що значить "перемогли б без волонтерів"? Ти хоч представляєш, що верзеш? Та якби не волонтерська допомога, якби не титанічні зусилля тисяч людей, ми б і кількох місяців не протягнули там, від нашої доблесної влади ми нічогісінько не отримували! Ми, всі бійці цієї війни у величезному боргу перед всіма, хто нам допомагав.

Ну і останнє, третє. У зв'язку з вище написаним хочеться поцікавитись у президента, в якому-такому видуманому світі він живе? Бо адекватна людина такого не скаже.

Це ще не кінець. Далі почнуться обмовки по Фрейду: "ми б перемогли і без добровольців, але було б складніше".

Зараз по всіх дописах від обурених волонтетрів придворна шавка цеголко пхає відео, де потрох вибачається за свої слова.

Моя думка така. Свої вибачення нехай запхає собі у дупу. Бо я шось не чув його вибачень біля тисяч могил загиблих у котлах та після "великої перемоги під Дебальцевим"...

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

що я маю доводити? Я нічого не стверджував. Ви ж стверджуєте про рейдерство, а мені цікаво, чи дійсно так є.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

потягнуло на філософію?

Набрав хабарів і виникло у Мосійчука три запитання? А як брав хабарі, то питань не виникало?
    Я взагалі не розумію. Попався? Брав? То вже мовчи. Так нє.... у нього три питання.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от дехто під час подій у Дебальцево, мирно брав хабарі в той час, коли інші вмирали. А сьогодні ще й незадоволений.

15. Pedro

Ну бачите, Миху, хабарі брали багато тих хто при владі. Звичайно і вони повинні понести кару. Але найперше треба покарати тих, хто організував Іловайськ і Дебальцево. І я думаю, ви знаєте їхні імена...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

17. Pedro

Миху, чесно, а ви не брали? Ні гривні? І я сумніваюсь, що десь на всіх рівнях влади є бодай одна чесна людина. Тільки вони брали сотнями, найбільше тисячами, а вся президетська (і премєр-міністерська) рать сотнями мільйонів. І всі про це знають.

18. Pedro

Миху, думаю, ви сплутали Романа Мусійчука з Ігорем Мосійчуком...;)

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю - Путін.

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не брав. Бо для того, щоб брати тре бути у владі, а я ніколи не був у владі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)