ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Сертифікація системи E-декларування неможлива через недоліки в її розробці, - Держспецзв'язку
    Але ми беремо і віримо ;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не тільки ми, а я Соболєв:

http://replyua.net/…/37087-nuss-sredi-pervyh-kto-otkazalsya…

Нусс: Среди первых, кто отказался опубликовать свои доходы оказался Егор Соболев
    Об этом известный блогер и политик Павел Нусс написал на своей странице в Facebook, передает replyua.net. По словам блогера, реакция Соболева…
    replyua.net

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Что и следовало доказать.
    "Активист" Егор Соболев сегодня заявил:
    "Я для себя решил, что я не буду подавать декларацию в эту систему, которая сейчас имеет гриф ненадежности".
    Так вот. Не это их пугает. Им нужен гриф секретности, чтобы общественность не смогла ознакомится с их доходами и расходами.
    Между тем, система ЕД начала свою работу, и, я уверен, когда будут устранены все недоработки, "активисты" найдут еще десяток причин для критики этого инструмента борьбы с корру...

Показати більше...
    Павел Нусс: Несмотря на панику и истерию ребят е-декларирование уже в действии
    Известный украинский блогер Павел Нусс на своей странице в Facebook советует всем тем, кто не верил в запуск е-декларирования, в частности…
    replyua.net

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Pavlo Nuss
    Несмотря на панику и истерию ребят, у которых заканчиваются гранти, и им нужно было срочно найти доп.работу ценой в будущее Украины, е-декларирование начало функционирование, как этого требовал Президент, ссылаясь на высокую поддержку и запрос общественности.
    Утопить Украину в скандалах и бесперспективности не выйдет! Как видим, все. Грантам-кранты, а их потребителям пора закатывать рукава и пиздячить на благо Украины!

Pavlo Nuss
    Вчора о 23:15 ·
    Несмотря на панику и истерию ребят, у которых заканчиваются гранти, и им нужно было срочно найти доп.работу ценой в будущее Украины, е-декларирование начало функционирование, как этого требовал Президент, ссылаясь на высокую поддержку и запрос общественности.
    Утопить Украину в скандалах и бесперспективности не выйдет! Как видим, все. Грантам-кранты, а их потребителям пора закатывать рукава и пиздячить на благо Украины!

5. ІгорМ

Ви Соболєв?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, бачу і Мих потрохи на кацапській ізік переходить. Окацаплюється вже і Львів... Сумно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То він реплюя цитував.

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Миху, невже до вашої макітри ще не дійшло, що завдяки тому, що програмне забезпечення не пройшло сертифікацію, з чинодралів як з гуся вода? Цю дірку вони триматимуть доти, доки їм буде потрібно. А якщо треба буде - вони почеплять потім на неї всіх дохлих собак. Невже до вас ще не дійшло, що вимальовується чудова схема, завдяки якій небуде ніякого криміналу і ніхто ні защо не буде відповідати?
    Якщо у вас не вистачить тями цю схему намалювати - я вам допоможу. І найголовніше, що вона цілком прозора і з боку тих, хто подасть "ліві" декларації - все буде чисто. Комар носа не підточить. У випадку доколупування щодо декларації будь-яка особа посилається лісом на ЗАКОННИХ підставах.

Останнє редагування: 17 сер 2016
    • Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я от тільки не розумію, навіщо ображати?
    При Януковичу не було не те що електронного, а жодного декларування, навіть розмов про це не було.
    Зараз намагаються зрушити з мертвої точки в даному питанні, виволокли його на світ божий.
    Чиниться серйозний тиск на тих, хто хоче, щоб було по-старому.
    Звичайно, це ще не результат, а лише початок. І повноцінне електронне декларування рано чи пізно буде. Зі скрипом, зі спротивом, але буде.
    Але, як кажуть у народі
    Дурневі півроботи не показують Єврейські прислів'я та приказки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Capitoshechka

при такому підході, як зараз, вважайте що результат=0 і нічим не відрізняється від часів Януковича. Це називається замилювання очей. І ці намагання намаганнями так і помруть.
    В даному випадку таки показали. Як казав пан Москаль: "плили-плили, а на березі всралися". Мені здається, що це прислів’я сюди більше підходить
    Цікаво, а яким чином цей тиск чиниться? Хоч одному реальний строк дали? Чи мо пристрелили де, хоч одного?
    А ще краще діяти їхніми ж методами - куля в лоб, так куля в лоб. І всі справи.

Останнє редагування: 17 сер 2016
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

сумно? то вертайтесь додому, тут потрібні потрійоти. А якщо вам по-барабану, сидіть там де є. Доля України від вас вже незалежить., ви добровільно накивали пятами.

• Не подобається Не подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто сказав? Путінське ЗМІ?

• Тупо Тупо x 3
  13. Capitoshechka

:facepalm::facepalm::facepalm:
    Так, Миху - Путінське ЗМІ. Більш того, відкрию вам таємницю - це ЗМІ - це Я! Я працюю на ФСБ

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15.08.16 07:42
    Система е-декларування розпочала роботу, - голова НАЗК Корчак. ФОТО
    В Україні о 00:00 15 серпня почала роботу система електронного декларування.
    Про це на сторінці в Фейсбук повідомила голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, передає Цензор.НЕТ.

"Ну що ж дорогі друзі, як бачите, без політики і без істерики, рівно о 00.00 ми вчасно запустили електронне декларування, система працює, тепер розробникам потрібно сконцентруватися на усуненні недоліків і отримати сертифікацію", - написала чиновниця.

Також читайте: Електронне декларування - незворотне. Всі повинні вивернути свої кишені перед суспільством із 15 серпня - іншої дати я не розглядаю, - Порошенко. ВIДЕО

Як повідомляли раніше, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації відмовила Національному агентству із запобігання корупції у видачі атестату відповідності комплексної системи захисту інформації Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Голова НАЗК Наталія Корчак заявила, що система електронного декларування запрацює з 15 серпня, незважаючи на відсутність захисту даних.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Capitoshechka

Але всіма деклараціями, які будуть подані ДО ПРОХОДЖЕННЯ СЕРТИФІКАЦІЇ, можна просто підтертися, оскільки фактично вони не мають юридичної сили.

P.S. Миху, я забув в минулому пості написати що я особистий агент Путіна і справжнісенький кацапо-москаль. Більш того, серед форумчан є свідки, які все це підтвердять.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

До місяця часу сертифікують. Я казав, то є процес. Коли ніхто не говорив про Е-декларування, всі мовчали і всіх все влаштовувало, а коли почали щось робити - все, зрада. Чому так?

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам довіряю на слово.:hi:

• Смішно Смішно x 3
  18. Capitoshechka

Чудово. А що робити з тими, хто протягом цього місяця вже подав декларації?
    Як ви могли скотитися до такого рівня, щоб довіряти агенту Путіна?

19. ІгорМ

Та тому так, бо це щось роблять через дупу.

Зрештою, було б дивно, якби наші злодії від влади щось подібне прийняли би без всяких вихилясів :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можуть виправити до сертифікації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)