ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Підтримуєте, -
    Виступаєте апологетом Порошенка, який торгує з Росією, має бізнес в Росії і дозволяє вести бізнес в Україні більше, ніж 1200 російських фірм в умовах фактичної війни з Росією.
    Невже українці на стільки тупі, що не зможуть заповнити оті 1200 ніш в нашому бізнессередовищі ,що треба ворогу їх тримати? Ото ж...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підтримую.

Просто, перш, ніж говорити про підтримку, чи не підтримку, варто розібратися що і кому є на користь.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви так і не сказали, а колись я питав: що повинен Порошенко зробити з Ліпецьким заводом. У вас нема відповіді.

4. VasMT

А хоча б націоналізувати. Передати у власність державі.
    Такий собі піар хід. Я дарую фабрику державі, держава всі девіденти відправляє на лікування дітей. І все.
    А вартість фабрики якраз впишеться в прибуток Вальцмана за минулий рік.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

України?

Тоді українське державне підприємство платитиме податки росії, а Порошенко буде піарщиком, бо знав, що з фабрики нічого не візьме - переклав то все на державу.

6. VasMT

А не ви так красиво все пояснили, що завод в Росії, то є благо для України?
    Ось тут, -
    Початок фрази не рухаєм, а завершуємо так, -
    Держава те, що заробила ,конвертне у валюту і вивезе з Росії. Це проста логіка.
    І вкладе в лікування дітей.
    Що скажете?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підтверджую. Тут все логічно і правильно. Тільки є дві проблеми.

1. Я не зустрічав жодного державного підприємства, яке б ефективно працювало. Я не говорю, що такого не існує, але я не зустрічав. Якщо відволіктись на секунду від даної теми, то скажу так: я не радію, коли кажуть: забрали завод в когось і націоналізували. Чому? Тому що переводячи гарні слова на реальні, я розумію так: взяли в одного злодія і перевели в общак - оце є реальний стан речей, нажаль. Дуже красномовним є наш, державний одеський припортовий. Як зробили олігархи? Вони його не приватизовували. Нафіга тратити гроші? Вони просто заплатили бабло відповідним чиновникам, щоб ті назначили директором того, кого вони хочуть. А далі система проста, як двері. Завод отримує 2% рентабельності і продає товар фірмі "рога і копита", а фірма "рога і копита" множить ціну на 10, щоб досягти ринкової ціни і продає товар на міжнародних торгах. Це класика роботи надприбуткових державних підприємств. Якщо Ліпецький Рошен потрапить в руки держави, час життя - до 5 років.

2. Невже ви думаєте, що подарунок Ліпецького Рошену сприйметься позитивно суспільством? Я вже знаю всі лозунги:

- то для піару.
    - то для того, щоб отримати другу каденцію і т.д.

Цього народ не оцінить. Я вже не говорю, що Росія зразу ж може тим заводом частково компенсувати 3 млрд. Януковича. Державний борг - державне підприєство, чому нє?

І тоді нова мулька: Порошенко домовився з Путіним. Це ж елементарно.

Тому націоналізація нічогісько не дасть.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. VasMT

Легше всього домовитись зі своєю совістю... (с)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

як кому.

10. VasMT

Вам. Зможете виправдати навіть Чікатілу з Онопрієнком...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при чому тут я?

Єдине, що хотів сказати, що у нас в країні президент не вміє добре керувати машиною, зате кожен таксист добре знає як керувати країною.

Це так... образно.

• Подобається Подобається x 1
  12. VasMT

А президент вміє?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас є з досвідом: Кравчук, Кучма...

14. VasMT

Тобто теж не вміє?
    То чого ви за нього тримаєтесь, як ріп'ях за шподні?
    Може прийшов час таксиста (електрика, письменника, льотчика) ставити, якщо результат не від цього залежить?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

з таксистом добре - куди б не їхав, йому все здається, що рухається прямо.:)))

16. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та вельми дякую! Кухарки вже на владували - сто років розхльобуємо й кінця краю не видно...

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

ГПУ викликала на допит Порошенка
    Олійника вже допитали, тепер черга Порошенка :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

наступний Василь....

19. VasMT

Я ж не даремно назвав професії електрика - Валенса, письменника - Гавела, льотчика - Буша... :)))
    Але Вам миліщі професійні українці.
    Слава Вальцману!!!

20. VasMT

Слава Вальцману, Миху!!!
    :)))
    Дебільна держава...

upload_2016-8-8_19-29-52.png

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)