ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви дійсно такий, чи прикидаєтесь?
    Спочатку я відкрив розділ сільського господарства. Ми наліво-направо годуємо ворога.
    Потім хімпромисловість. Ми наліво-направо торгуємо всім, від зрідженого газу для запальничок, до обмазки на електроди і флюси при зварюванні.
    Потім деревина, потім текстиль, потім камінь, машини, прилади, твори мистецтва та інші. На трильйони долларів.
    Не рахуючи 9 мільйонів податків і 4,5 мільйони штрафів Рошена.
    Не хіла війна... :)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Візьмемо сільське господарство, де ми годуємо ворога, як ви стверджуєте.

Як ви вважаєте, продаж сільськогосподарських товарів в Росію - це годування Росії?

Чому ж тоді Росія постійно то одні товари забороняє ввозити, то інші? Ми ж їх годуємо, нє? Виходить, що вивіз товару йде на користь виробника, а не того, хто його купляє!

Тепер йдемо далі.
    За вашою логікою.

В Україні працюють російські банки. То зле? Припустимо, зле. Але коли Рошен працює в Росії - це також зле по-вашому? Російські банки платять податки в Україні. Правильно? Вони платять, грубо кажучи, гроші на нашу нову військову техніку, на ракети, на патрони. То зле?

І все-таки зле. Бо по великому рахунку, всі гроші, які заробляє російський банк є українські гроші, тобто, вони ітак є в Україні, але погодьтеся, частина грошей, які заробив російський банк в Україні конвертується у валюту і йде російському олігарху. І то є зле. Хоча при тому, російський банк кредитує українську економіку як не крути, а це вже плюс. Мені не раз пропонував рос. банк кредитування і то так навязливо.
    А тепер візьмемо Рошен в Росії. Скільки би він не заробив грошей в Росії і скільки би він не сплатив податків, це не є гроші українців. Це є гроші росіян. Вони крутяться в рублевій зоні і як би вони не крутилися, вони не мають відношення до України. А якщо припустити, що Порошенко сьогодні впливає на справи фірми, в чому я сумніваюся, то по-любому, Порошенко те, що заробив конвертне у валюту і вивезе з Росії. Це проста логіка. Кожен інвестор намагається забрати прибуток і поставити у комфортне місце. А Росія - зовсім не комфортне місце.

Так що як бачимо не все так просто і однозначно, а ви, мав взяв, відкрив Гугл.... Я на Рошен у Ліпецьку давно не клюю, бо це розраховано на дилетантів, на маси, які хавають всі макарони, які не подавай.

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Немає в мене любові ні до якого Вальцмана. Але я точно знаю, що Порошенко в рази краще, ніж Янукович, який намагався створити а-ля російське політичне болото і царювати вічно як Путін, очолюючи Партію регіонів (аналог Єдросії).

Крім того, Порошенко - барига, а це немаловажно для держави, адже встановлюються економічні зв"язки з іншими країнами (купи-продай). А Янукович був шлепером, який тільки й думав, як щось ласе як не віджати, так просто так украсти.
    Яка економіка була при Януковичові? - У чужих віджати, забрати собі чи сподвижникам, позичити гроші в Росії, половину перевести в готівку, другою - затулити дірки (пенсії, зарплати бюджетникам). Тільки не кажіть про крєпких. Мені заборгували з бюджету в 2013 році близько 10 тисяч грн, а отримав я їх кусками лише минулого року, коли курс підскочив втричі.

4. VasMT

Пипець... :facepalm:
    А чого ж тоді скорочуємо продаж? Це ж йде на користь України? Припинення вивозу йде на шкоду Україні. А ініціатором припинення торгівлі, введення санкцій проти Росії є президент і кабмін. Тобто вороги народу Вальцман і Сєня.
    Слава Вальцману!!!
    :)))

5. VasMT

Тю... А мені помаранчеві заборгували біля 80 тисяч гривень по курсу 2009-го року. І жодної банки меду не віддали. То тьху на них...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

залежить чого.

якщо трускавок - то одне, а якщо комплектуючих до боєголовок - це інше.

7. VasMT

Вальцман, козліна, скоротив експорт трускавок до історичного мінімуму, що шкодить Україні.
    upload_2016-8-6_22-22-8.png

Експорт українських продуктів у Росію впав до історичного мінімуму На Росію припадає лише 2% українського експорту сільгосппродукції

Детальніше читайте на УНІАН: Експорт українських продуктів у Росію впав до історичного мінімуму

Тепер то ви зрозуміли, що Вальцман козел?

8. VasMT

Упс... Неочікувано.

Мінагрополітики видало найбільші квоти на виробництво цукру для внутрішнього ринку заводам Петра Порошенка.

Квота на виробництво і поставку цукру в період з 1 вересня 2016 по 1 вересня 2017 року обсязі 1 670 тис тонн була розподілена між 44 цукровими заводами. Про це повідомляє видання Дело із посиланням на наказ Мінагропроду.

Найбільше цукру буде вироблено у Вінницькій області (361,05 тис тонн), Полтавській (250,44) і Хмельницькій (209,27 тис тонн) областях.

Топ-5 компаній, які отримали найбільші квоти:

• - "Продовольча компанія "Поділля" - 113,5 тис тонн;
    • - "Продовольча компанія "Зоря Поділля" - 102,4 тис тонн;
    • - "Радехівський цукор" (Радехівське виробництво) - 105,06 тис тонн;
    • - "Радехівський цукор" (Чортківське виробництво) - 92,7 тис тонн;
    • - "Волочиськ-агро" (Наркевицький цукровий завод) - 75 тис тонн.
    Лідер з експорту - "Продовольча компанія "Поділля" належить Порошенкові.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви дайотє.

Перестала Україна возити продукти в Росію. Ну й що? При чому тут Вальцман?
    Доречі, Росія ітак багато чого заборонила ввозити.

Це все оф. дані, що ви приводите, а на постах стоять мужикі зі зввйоздочкамі контрабас ганяють елементарно і доречі, зовсім не гламурні, а сурові ЗСУшники...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороший керівник у всьому лідер. Так має бути.

11. VasMT

ЗСУ-шники на постах не стоять.
    При тому, що він шкодить Україні.
    Звісно. Потрапити в перший випуск американського журналу Kleptocracy Archive Launch не кожен зможе. Кажуть там ще Йущенко є. А от Яника нема... Парадокс?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправда, ще й як стоять.
    Мій знайомий служить в ЗСУ прапорщиком. Знаю, бо ми не раз допомагали їм. Зараз на блок-посту.

От недавно був я в Епіцентрі. Половина телевізорів виготовлена в Росії. Можу фотку показати, на ціннику написано: виготовлено в Росії.

Звичайно, нас тут закликають російське не купувати, але чому би не взяти за цунг-цванг власника/директора Епіцентру - зеківського РИГА, запхати пальці в одвірки і запитати: де взяв?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

годуємо.

вже не годуємо.

Мда... трудно бути Вальцманом....

• Подобається Подобається x 1
  14. VasMT

Звичайно, нас тут закликають запхати пальці в двері ригам, то чому би не взяти за цугундер власника магазину "Обжора" від БПП, власника "Фуршету" від Фронту, підвісити за тестікули і спитати, так що там з Росією? Йде війна, чи жвава торгівля?

15. VasMT

:)))
    Баригою бути просто.
    І нашим і вашим за п'ятак спляшем, нє, Ромцю? :)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я- за.

17. VasMT

А якщо за, то чого підтримуєте торгівлю з Росією? Чого підтримуєте людину, яка фінансує тероризм?
    Нєстиковочка...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не зовсім так.

Ви необєктивні. Падає дощ - слава Вальцману. Світить сонце - слава Вальцману. Лиш би слава...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не підтримую. Я немаю торг. відносин з Росією. Недавно купляв телевізор для відернагляду. Переплатив 1,5 тисячі, але не взяв з рос. похлдженням.

що значить підтримую? що знаить підтримує тероризм? Не люблю огульності.

20. VasMT

Ні. Вальцману слава завжди, бо вся політика цього кодла направлена на знищення України, українців, нашої гідності.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)