ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bashkort

Bashkort миється в бані

Нет, но на украинских форумах можно общаться по русски и тебя понимают.

• Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Але ви ж української мови не розумієте. Дєбіли, бля... (с) :)

Останнє редагування: 24 лип 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Аналогии не наблюдаете? С корейским, английским... То какого хера интересуетесь президентом страны, язык которой не знаете?

4. VasMT

Не розумію, що ви таке белькочете?

• Смішно Смішно x 1
  5. Bashkort

Bashkort миється в бані

Украина - единственная страна мира с государственным языком, где все люди понимают другой язык, но он не является вторым государственным. Во всех других странах при такой ситуации два государственных языка.

• Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

I don't understand you.
    Ду ю спік Інгліш?

7. manur

manur Well-Known Member

Агласітє вєсь спісак, пажжжалуста....

8. Bashkort

Bashkort миється в бані

Yes, I do. But you can speak russian, please, try again.

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

Where did you learn English?

10. Bashkort

Bashkort миється в бані

Да все двуязычные страны. Более того, в ряде таких стран есть заметный процент людей, который не знает языка, кроме одного. А у вас повсеместное знание русского, но он не является государственным. Где же цивилизованность? Где Европа?

• Тупо Тупо x 1
  11. Bashkort

Bashkort миється в бані

At school.)

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

Why are not interested in the views of the Zambian people for their Рresident?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. ІгорМ

Треба ось це повідомлення розмістити на російських ресурсах, хай ФСБ розбирається із ісламським кацапом :)
    Його там скоренько вздьорнут на суку :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Другою офіційною мовою (йазьіком па-вашему) буде English. Ти не чув про такий феномен 1941-1950 років: діти відмовлялися вчити у школах "фашистську мову", чим доводили вчительок до істерики. Ти думаєш зараз інша ситуація? Для наший дітей 2010 року народження (не кажучи вже про старших) ворог №1 - кацап. І так буде у найближчі 60 років. Заслужили.
    Я маю на увазі не львівських дітей. Черкаських, полтавських, дніпровських... Інформація від вчителів провінційних шкіл.

• Подобається Подобається x 2
  15. ІгорМ

Кацап як про ФСБ прочитав - відразу втік :)

Останнє редагування: 24 лип 2016
  16. Bashkort

Bashkort миється в бані

Хорошо, что ты поддерживаешь российский автопром. Респект тебе и увага.

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Bashkort, Ви краще поспілкуйтеся на топіку про турецьку мову. Адже башкирська і татарська належать до тієї ж мовної групи, що і турецька.

Думаю, башкир розуміє запитання Кач кардешін вар, батир?
    І можете спокійно сюди на цю тему не заходити, а повисловлюватися стосовно турецького заколоту. Чи буде будуватися в Туреччині ісламська республіка, чи ні.
    Розповісте, чому зараз люди гинуть від терору, що здійснюється саме мусульманами.
    Щось не чути про жодного євангеліста, буддиста чи адвентиста сьомого дня, який би себе підірвав в громадському місці, чи почав рубати пасажирів сокирою в потягу (секім башка).

18. Bashkort

Bashkort миється в бані

Ничего не понял, что-то про Турцию, Татарию и нас. Во всех трёх случая светские республики. Но принять ислам вам бы не мешало.

• Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Учите украинский. Я учу турецкий. Вам легче выучить украинский чем мне турецкий.
    Касательно ислама. Я не собираюсь ни подрываться в толпе с поясом шахида, ни рубить головы в поездах. Я спрашивал, сколько Вам известно случаев, когда буддисты с криком "Будда велик!" стреляют в кого попало направо и налево, или бошки рубят. Или синтоисты, или евангелисты, или адвентисты седьмого дня, или, прости господи, атеисты.
    А приверженцы ислама - пожалуйста. То они в пасажирских самолетах в здание врезаются, то скороварки в толпе взрывают, то сами взрываются то ли в поезде, то ли на стадионе, то топором пассажиров рубят.
    Шо-то не все в порядке в вашем исламе.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я бачу що ти, чувачок, косиш під "моя твоя не панімай". Чи то такий тупий стиль тролінгу.
    Скажи краще, у вас пукати в калюжу [па рузге - "в лужу"]- норма поведінки?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)