ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви прикидуєтесь?
    Якщо є збройні сили Росії, чому ми не в стані війни?
    Ви прикидуєтесь?
    Якщо збройні сили Росії стріляти зі своїх територій, чому ми не в стані війни?

2. VasMT

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Війни з ким?
    Якщо війни з Росією, то Росія заявить, що Україна оголосила війну Росії.
    Росія скаже, пане Василю: "Тому що наших (російських) військ на території України нема і не було, а воюють трактористи і шахтарі зброєю, захопленою в військових частинах Донеччини. Полонені росіяни заблукали, документи російських вбитих підроблені, спецназ не наш, то відпускники, які вирішили відпочити на Донеччині."
    Он уже доведено стовідсотково, що стріляли із російського бука по боїнгу, знають весь маршрут туди і назад, особовий склад тих, хто обслуговував цей конкретний бук і багато чого іншого, а Лавров все одно відбріхується.
    Такі нині манери.

Крім того, Росія вторглася не всіма силами, а по мірі необхідності.
    А Європа не хоче війни. Європа хоче мирного урегулювання і російського газу.

Останнє редагування: 21 лип 2016
    Reason for edit: Для неуважних: Росія скаже, пане Василю:
  4. VasMT

Та Ви ж самі хвилиною раніше довели, що вони Є і воги СТРІЛЯЮТЬ!!!
    А якщо це трактористи, то знищити їх держава зобов1язана згідно Закону про боротьбу з тероризмом.
    А може з совецкого?
    Мені начхати на Європу. Гинуть не європейці, а українці.

5. medwedo berlogsoni

Я процитував своїми словами логіку заперечень Росії. То не я кажу, а так каже Росія.
    Розберіться для початку.
    Для того, щоб знищити терористів на танках і реактивних установках, потрібно стріляти по українських містах, Донецьку, Луганську, та інших, де вони окопалися. Тобто, по власному населенню.
    Щоб звільнити мільонною (кум каже, що півмільонною) армією окуповані території, потрібно вести наступальні дії, а це - зруйновані міста, десятки тисяч загиблих мирних людей і десятки тисяч загиблих при наступі українських воїнів.

6. medwedo berlogsoni

Для нєпонятлівих: Стріляли із совєцького бука, що приписаний до конкретної російської частини ракетою, виготовленою уже після того, як совєцький союз розпався.
    Стріляли люди, які народилися в совєцькому союзі, але є громадянами і кадровими військовослужбовцями Росії. На момент вистрілу. По малазійському пасажирському боїнгу.

Ви вже пишете, як троль, прости господи.

7. medwedo berlogsoni

Так от і ведеться антитерорестична операція,

8. manur

manur Well-Known Member

Можна й так, а можна й не зовсім так.

Можна просто перекрити будь-який рух товарів і людей в обидві сторони. З України в ОРДЛО і в зворотньому напрямку. Ну, масовий рух. Залишити якісь там окремі варіанти : поїздки до полонених тощо..... Буквально, через пару тижнів буде результат. Позитивний для України (можливо, не для влади тої ж України).

Та й, якщо почати наступальні дії... А нафік міста штурмувати? Донецьк, Луганськ? Обійти їх і близько не підходити)))

Ну, варіанти є. Я, канєшно, не стратег (вкотре кажу), але не думаю, що несу повну ахінєю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я казав, шо то АТО, а ви - вуйна, та й вуйна...

• Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

Пипець...
    Та нафіга мені Росія?
    У нас війна? То чому МИ не в стані війни?
    Чому йде жвава торгівля? Чому продаємо товари військового призначення? (До абсурду доходить - в минулому році ми продавали порох і вибухівку...:facepalm:) Чому не припинене сполучення пасажирського транспорту? Ви знаєте, скільки рейсів на Москву зі Львова щодня? Поцікавтесь...
    І таких "чому" тисячі...
    То давайте нафіг лишимо в спокої той Домбас. І міста вціліють, і українці не гинутимуть, і армію можна буде розпустити.
    Затягнутий конфлікт потягне набагато більших жертв. Армію треба забезпечувати, боєприпаси треба звідкись брати, пільги треба оплачувати, компенсації загиблим і пораненим і прочая, прочая, прочая...

11. VasMT

Результати є?

12. VasMT

13. kym

kym Well-Known Member

1 У пять раз меньше ніж наступні двадцять років буде "блюсті" мінські домовленності.
    2. Пильнувати свої кордони
    Взагалі вже все давно пораховано.Порошенко перестраховщик і боягуз, але коли він відмовився від 7 хвилі мобілізації то значить ресурсу в нього досить. Придністровя - це 1.5 тис солдат які охороняють один з найбільших у Європі арсеналів зброї. Крим - це мішок з якого сильно не понаступаєш. Один батальйон на Перекопі може довго тримати в Криму цілу армію. Росія напроти хутора Михайлівського тримає дивізію. Напроти Харкова другу - але це для того щоб відволікти українські бригади від донецького напряму.
    Я не кажу легковажити рускими ресурсами - я кажу що вони сильно перебільшені. Не має Росія стільки ресурсу щоб наступати на Україну. Як би мала то не закопувала б 10 млрд дол у керченський міст, який невідомо чи буде стояти а за два три млрд пробила б коридор в Крим. Але є ще присутній фактор часу.і якщо сьогодні не має росія ресурсу то за два три роки може наробити його. А раз зараз немає то Україні треба цим скористатись

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знайшов в ютубі декілька відео з назвою "Вася дурак", але подумав: я ж портупею не носив... а про людину складається враження не те, що про неї говорять, а те, що він сам говорить.

Удачі, прапор.

15. kym

kym Well-Known Member

От що самі москалі говорять про сучасність своєї армії
    треба ще тільки розуміти "современною" в росії називають модернізовану советську

16. medwedo berlogsoni

Ви відводите мінським домовленностям двадцять років?
    Значить, ще двадцять років Путін буде президентом Росії, Порошенко - президентом України (бо я думаю, що на наступних виборах головнокомандуючими виберуть Вас, або пана Василя, і як ударимо по руських, тільки пір"я полетить)?

Я значно більш оптимістиний, тому що вважаю, що Путіна усунуть значно швидше.

17. VasMT

Отоді запануєм, нє? :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. medwedo berlogsoni

Ось тут співвідношення сил. В України не 500-600 тисяч, і не під мільйон, а приблизно 300 тисяч всіх, хто зараз може тримати зброю.
    А дані по техніці з обох боків вивчайте по схемі. І аналізуйте, можна вибити сепаратистів з російськими військами з Донбасу зараз, чи не можна. І якщо можна, то якою ціною.
    Русские пришли. Как изменилась группировка российских войск на границе Украины за последний год - ФОКУС

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. kym

kym Well-Known Member

У нас є таке трепло як Пашинський.. Хоч він і трепло, але він голова комітету по обороні і нає найвищі форми допуску секретності - тобто володіє реальною інформацією. Недавно на Львіському ТБ заявив кількість оперативного резерву - 200 тис плюс дані вашої таблиці = 500тис. Дані про військову техніку є військовою таємницею. І якщо якісь дані видають у відкритий доступ то напевне з якоюсь метою. Наш противник видасть любі дані щоб залякани нас - це є одним з методів ведення війни. Заляканий противник - це половина перемоги, а ви до речі помагаєте руским залякувати населення У країни розповсюджуючи неперевірену інформацію

20. medwedo berlogsoni

Я намагаюсь дивитися на ситуацію реально. Цей форум читають десять чоловік. Двоє з них незалякані.

Так само я можу звинуватити Вас у шапкозакидательстві. На Вашу думку, зброї у Росії немає, тільки металобрухт за Уралом, російська армія - алкоголіки. Резерви нульові.
    Зате ми - Огого!
    Наступати ми не можемо. Крапка. Бо при наступі втрати будуть дуже великі. Більші, ніж у тих, хто обороняється.
    Але якщо Росія почне наступати, то ЗСУ дадуть гідну відсіч. Для стримування наступу досить вдвічі менших сил, ніж у тих, хто наступає.

От чомусь раптом заговорили про повномасштабні бойові дії.
    Муженко оцінив втрати української сторони за перші дві доби у разі повномасштабної війни з РФ

Зараз за добу гине в середньому одна-дві людини. Що також є горем для сімей, але це непорівняно з прогнозованими десятьма тисячами за дві доби у випадку повномасштабних дій.
    Ви ж пропонуєте повномасштабні наступальні дії. У цьому випадку втрати зростуть ще у два-три рази.

Стосовно цифр, я схильний більше довіряти Муженку і Бочкалі, чим анонімному "кумові". Вибачайте.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)