ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Ну дзюрка ліпив людям а не дописам

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

юдит і єврит.

• Смішно Смішно x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

Ще матєрний,то вже шість

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не буду сперечатися, оскільки сам знаю анґлійську погано і оцінити не можу.
    Але неодноразово бачив, як на прес-конференціях Порошенко на запитання англійською відповідав також англійською. Так, з акцентом, з помилками. Але вже після виборів. Але жоден із президентів України до нього навіть так не розмовляв. Ющенко, що має дружину-американку, лише погрожував, що вивчить англійську, але yok, як я це називаю.
    Порошенко вчився за радянських часів, тому і вимова у нього радянська, а Яценюк набагато молодший, можливо, хист більший до мов.
    Он молодший Кличко - Володимир розмовляє німецькою значно краще від Віталія. Хоча обидва добре розуміють німецьку і можуть відповідати німецькою. Володимир - з меншим акцентом, Віталій - з сильнішим.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

і материт

• Смішно Смішно x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В порівнянні з іншими може так. Особливо Йолопом. ))
    Але знання у нього анґлійської слабкі. Я б не акцентував на них.

Яценюку можна. Він розуміє і говорить вільно і зв’язно. Це до речі можливо одна із причин чому його "люблять" в анґломовному світі. Його просто розуміють. Тому-що він дуже легко знаходить точки дотику в розмові анґлійською. Це не значить що він меґа-урядовець і дипломат. Він тільки вигідно вирізняється в порівнянні із багатьма іншими. В поведінці також. Менш скований. Це не означає що його "люблять". Політика і любов майже ніколи не пересікаються. Хіба покійний Генріх Сьомий Анґлії часом відрубував дружинам голови зовсім не з політичних міркувань. Але там долучались політичні придворні інтриґи. Якщо досліджувати монархії то сумішей пасіонарного із політичним знайти звичайно можна немало. Але сучасна політика сильно відділена від емоційного.

• Подобається Подобається x 3
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Соррі , я з IPad (у) писав , не там кликнув.

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

@Patrick я так і зрозумів,теж з телефона так буває

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

В будь-якому випадку, якщо не живеш у середовищі, то знання не можуть бути високі, як на мене. Ну й слово "знання" не зовсім відображає сутність. Що значить знання? Кількість слів і правила граматики? Але це ще далеко не все. Вивчити 1000 слів можна швидко і граматику, але при тому успішно не розуміти англійця.

От читав, цього року вийде в продаж пристрій-навушники, який синхронно перекладатиме. Бачив ролик, як француз та англієць розмовляли між собою рідними мовами, а воно їм перекладало. Скоро знання мови відпадуть само собою.

10. prius

prius Well-Known Member

Якщо в тих навушниках буде гугл перекладати,я уявляю той сміх туристів на вулицях

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

там свій перекладач.

виставляється мова на смартфоні - з якої на яку і вйо.
    в жовтні будуть перші екзимпляри десь по $130. включатимуть, по-моєму чи то 5, чи то 7 мов. Української поки нема.

12. prius

prius Well-Known Member

Можете дати посилання де ви то читали? Цікаво було б почитати

13. medwedo berlogsoni

Хлопці, давайте про мови в мовну групу тем. Мені теж цікаво побалакати на цю тему, але всі повідомлення про навушники можуть мати місце в цій темі лише коли хтось викладе фото Порошенка в таких навушниках.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не заважає Яценюку її знати.

І анґломовне середовище тут ні при чому. Це як один совок що вважає що римське ім’я Paulus (Павло) є українським. У людей знання з'являються від праці а не самі собою. Зрозуміло що діти вчаться від оточення дуже швидко. Старші ні.

Але це не про знання а про називання речей своїми іменами. Порошенко анґлійською вільно не володіє. Впевнений що на рівні базовім він її розуміє так-сяк. І може спілкуватись на розмовному рівні так-сяк. Але на складніші теми не потягне. І це суперечить рекламі де "він добре володіє анґлійською". Яценюк володіє. Порошенко ні.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

читав пару місяців назад, як натраплю - покажу.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

може він жив в середовищі... хто його знає...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2016-7-17_20-16-52.png

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

@VasMT, і безграмотно тому, що в Туреччині не було зовнішнього втручання з боку якого-небудь сусіди. І Ердоган окопався при владі вже ..надцять років, і йому (його підлеглим) покласти сотню-другу на якомусь майдані чи будь-де, це як раз плюнути. Згадайте жорстоке придушення народних виступів кілька років тому.
    Ердоган у Туреччині - фактично диктатор, що закріпився при владі на огого. Як Путін.
    Порошенка переобируть через пару років. Я так розумію, що Ви будете голосувати проти Порошенка.

19. medwedo berlogsoni

"переоберуть"

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку, інфа, яку ви подаєте, говорить про повне нерозуміння справи, або розрахована на вату, яка втягує все, що їй підлиють.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)