ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби я був при владі, я б всепропаликам відвів місце де каркати. Нажаль не при владі.

Коли буде така ніч, як перед цим днем, тоді напевно і знімуть. Так шо каркай іще, може якраз.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

цей день - не простий, а після ночі заколоту.

Оффтоп. Не встиг я мову турецьку вивчити, щоб слухати онлайн, що там відбувається. Поспішили яничари трохи. Я сьогодні лише одинадцяту тему почав пропрацьовувати.

• Смішно Смішно x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Україні 3 роки це не революція і війна а вальс дзеків?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти сам зрозумів шо ти написав?

• Тупо Тупо x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не маю часу перечитувати всі теми...Хто в курсі скажіть, дядько Василь встиг поздоровити турецьку хунту з успішним переворотом і пообіцяти те саме Вальцману, чи ні :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дядько Василь готується стати замість павших турецьких товаришів. І тут вже і Ердогальцману, і Вальцману точно каюк. Тим більше гамериканські патріоти підможуть. Не ділом, так хоч смайликами і картинками. Все-одно їх внесок неоціненний.

• Тупо Тупо x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, Васька, однодумці є в тебе. "Мусорилі нацюки", чи як там в тебе сі називає? Яка мінлива доля.:)))

«Азов» является единственной силой, способной осуществить госпереворот, — Парасюк

Народный депутат Владимир Парасюк считает, что батальон «Азов» во главе с Андреем Билецким может совершить государственный переворот в Украине.

Об этом он заявил в эфире программы Hard Talk на телеканале «112.Украина»заявил народный депутат Владимир Парасюк.

«В 2014 году у нас было много сил, способных на совершение государственного переворота. Сейчас же, пожалуй, осталась только одна, которую создал мой коллега по парламенту. Это военный батальон «Азов». Это очень сильная, структурированная и идеологическая организация. Она способна на такие действия. Пойдут ли они на это, сказать тяжело. Все зависит от их желаний и амбиций», — сказал Парасюк.

Нардеп также подчеркнул, что Петр Порошенко приложил все усилия для того, чтобы все другие добровольческие батальоны не являлись такими действенными.

«Белецкий еще до сих пор независимый от Администрации президента. Хотя кое-что Порошенко уничтожил на корню, где-то поставил своих людей», — сообщил Парасюк.

Кроме этого депутат ВРУ добавил, что не надо забывать про «Правый сектор».

«Их сейчас дискредитируют, ведут против них оголтелую информационную войну, у них есть возможности, но нет таких ресурсов, как у «Азова», — добавил он.

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ворона, приєднуйся. Ти, Васька, Парасюк - разом ви сила.:)))

• Тупо Тупо x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти нюхаєш клей?

• Тупо Тупо x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• перманентний срач по всіх гілках
    Емігрантські довбодятли сприймають себе як спонсорів України.:facepalm:
    Приволочився туди з двома парами трусів, а тепер - спонсор. Давай, кинь Василеві пару долярів на похмелятор.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

• хамство
    Дайте дзюрці пару трусів,а то тенещастя ходить і виє

• Смішно Смішно x 1
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

...я люблю целофановий мішок з ацетоном.
    Так що мені простимо.
    А ти хоч тверезий , але явно загальмований від природи.Або мама впустила тебе вниз головою до асфальту.
    Це до речі помітно.
    Я написав свій пост - Четвер у 08:20
    Зразу після мене на тій самій сторінці Четвер у 09:47 , ти свій -з фейсбуку.
    А зараз субота (в вас неділя )i до тебе тільки дійшло.

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Рос., укр., анг.... ше які?

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко Петро Олексійович — Вікіпедія
    Якщо вважати, що румунська і молдавська - різні мови. Хоча в принципі, це одна мова.
    Думаю, Порошенко знає ще якусь європейську мову трохи, адже вчився на факультеті міжнародних відносин. Можливо, розуміє, але не володіє вільно на рівні англійської.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він анґлійською вільно не розмовляє. Окрім рекламного ролика де його підготували. Під час виступів читає з папірчика і робить жахливі радянські помилки у вимові. Це не акцент а саме помилки які можна не робити. Яценюк може вільно говорити анґлійською. Я дивився інтерв'ю з ним без папірчиків. Яценюк розмовляє вільно і невимушено хоча із сильним акцентом, але без помилок. Так як Порошенко знає анґлійську я знаю італійську. Можу з папірчика прочитати і навіть дещо розумію і можу сказати. Правда розумію туманно. Французьку краще. Але недостатньо щоб твердити про вільне володіння французькою. Ось знання Порошенком анґлійської десь на такому рівні. Побутово-розмовному. Франкоболо.

Президент не повинен знати анґлійську. Українську повинен. Але вже перестаньте розповідати про знання Порошенком анґлійської. Це була реклама під час виборів. Де він завчив пару слів. Франкоболо, франкоболо, франкоболо.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

@Patrick ви що за дзюрку переживаєте?:))) що мені тупо вище влупили

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

тупо/востро/смішно - характеристика допису, а не людини, яка його написала.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)