ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Порошенко до чого?

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну не знает наш пан Василь границ полномочий наших ветвей власти.Ну бывает.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знацца так, умник. Вся 23-я глава Закона "Про регламент Верховної Ради України", которая так и называется "ПОВТОРНИЙ РОЗГЛЯД ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ УКРАЇНИ ЗАКОНІВ, ПОВЕРНЕНИХ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ", посвещена внесению пропозиций президентом в Законы. И в принятые, и еще рассматриваемые.

• Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

НОВИНИ
    ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ЗНИЖЕННЯ МИТА НА ВЖИВАНІ АВТО – АЛЕ ЗА ОДНІЄЇ УМОВИ
    18:35 4 липня 2016 | ПОЛІТИКА

фото АПУ

Підписання відбулось у присутності авторів і з домовленістю про внесення певних змін

Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів". Як передає прес-служба глави держави, підписання відбулося у присутності співавторів – народних депутатів від різних фракцій, та "за результатами знаходження компромісу і досягнення чітких домовленостей про те, що в проголосований і підписаний Президентом закон будуть внесені зміни, які захистять як споживачів, так і державу".

Зокрема, Президент і депутати домовилися про те, що зміни до закону, які невідкладно внесе глава держави, будуть підтримані усіма фракціями та проголосовані в Раді у найближчий четвер. Зміни стосуватимуться чіткого регламентування дії закону, а саме – одна машина до кінця дії закону, введення заборони перепродажу та за умови, що власник авто має завезти його в Україну особисто.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, так що там, був той найближчий четвер чи ні? Ухвалили зміни до закону чи ні?
    Я не дуже слідкую за законотворчістю.

Я так розумію, що закон був підписаний у редакції, що подавалася на підпис з Верховної Ради.
    От він і є той закон в такому вигляді, як підписаний.
    Тепер Президент вніс пропозиції стосовно змін до закону.
    Розглядалися ці зміни, ухвалювалися, голосувалися?
    Що маємо на даний момент?
    Я так розумію, що Ви ретельно слідкуєте за цим.
    Кажіть, не томіть.

6. VasMT

Не томлю.
    Кроме закона 3251, который свинорылый подписал з оговорками, эти "оговорки" вынесены в отдельный законопроект 4905 от 06.07.2016.
    Вот его история, -
    upload_2016-7-15_22-0-55.png
    И это именно пропозиции барыги. И Верховна Рада обязана рассмотреть этот законопроект.

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

[​IMG]maidan_ua
    June 13th, 21:16

За даними МФВ: ВВП України за два роки після приходу до влади Порошенка впав всього на 14%. А рівень життя українського населення впав щонайменше на 200% (у два рази).

У 2013 році ВВП - 393 млрд. $, в 2014 - 373 млрд. $, в 2015 - 339 млрд. $. Тобто, падіння за два роки президентського терміну Петра Порошенка склало - 14%. Як бачите на ВВП України не позначилося навіть падіння гривні в три рази по відношенню до долара. Експортерам України не важливо який курс національної валюти, нехай хоч буде 2000 гривень за 1$, адже експортери продають свій товар за кордоном не за гривні, а за долари.

Крім того, 14% - це від втрати Криму та Донбасу. Обсяг виробництва української продукції не впав за два роки навiть на 1%. Знову ж таки, так, ми втратили 14% ВВП з Донбасу та Криму, але нам не потрібно фінансувати ці дотаційні регіони, які завжди платили менше податків до казни України, ніж отримували назад з бюджету на забезпечення регіону. Так що Україна не в мінусі на 14%, а скоріше в невеликому плюсі на 2-3%.

У будь-якому випадку не було ще жодного разу за всю історію світу, щоб при падінні ВВП всього на 14%, рівень життя населення щоб упав на 200-300%.

Немає в Україні жодної економічної кризи! Є "корупційна криза", яку самі корупціонери загримували під економічну. Нас просто грабують! Тепер розумієте чому європейська та американська преса називає Україну найбільш корумпованою країною Європи, навiть бiльш корумпованої нiж Росiя!

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда, Василько... школу ви прогулювали... Рівень життя впав на 200%... як то цікаво. Але нічого, у вирі загальних помий, це вже й не так суттєво. Ненависть сліпа, логіка нєвсчьот....

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно, що не було. Бо знайти такого проффесора по математиці - теж тре вміти. Якщо взяти рівень життя за 100%, а впало на 200%-300%, то хіба в больниці на Кульпарку.:)))

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Напевно Васька судить по прибуткам свого нічного клюбу.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А коли її не було, тої кризи?

• Баян Баян x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дзеко, ви не зрозуміли.

Після того, як рівень життя впав на 200%, що є в 2 рази.:haha:, вираз "корупційна криза" означає, що корупція у кризі, ферштейн?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я б навіть сказав - криза у корупції.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви гуморист. :)))

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін !!!! І то тільки після сотней гумористичних постів. Всьо, я звільняюсь!

16. prius

prius Well-Known Member

Невже більше на потроха не працюєте?

• Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

значит так, умник, следовало бы некоторым прочитать эту 23 главу прежде, чем писать фигню.Президент дает ПРЕДЛОЖЕНИЯ, которые Рада может принять, а может и послать вниз по речке.Или в Законе написано, что эти предложения автоматически принимаются Радой и вносятся в текст Закона?

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бердичев BIZ
    Yesterday at 5:06am ·
    Їхала сьогодні з Києва до Вінниці у маршрутці. Сіла поряд з хлопчиком у військовій формі. Він мовчки заплатив 150 грн. Водій без докорів сумління і без питань гроші взяв. Уже під час поїздки я помітила , що хлопчик таки з АТО, старенький вилинялий піксель , шеврон ЗСУ, протиосколкові окуляри , старенька, пошарпана але міцна Сігма ( ми волонтери такі речі впізнаємо). В маршрутці, де було напихано аж 18 пасажирських місць, усі сиділи як шпроти в банці. Якась саморобна конструкція, яку водій чомусь називав кондиціонером, просто гуділа і розганяла гаряче повітря, тому пасажири попросили вимкнути. На стаціонарному міліцейському блок-посту "моя нова атестована поліція" зупинила водія, той звично поліз у бардачок, дістав кілька купюр і на очах у ошелешених людей у маршрутці віддав міліціянту у новесенькій салатовій желетці , який його зупинив. і одразу маршрутка поїхала далі. Один с пасажирів запитав: "Що знову беруть?" -" Ага,кожного дня,- відповів водій, кажуть що тільки шефу в день їм потрібно 1 000 здати" Хлопчина у військовій формі, який сидів поряд, опустив голову , а мені стало невимовно соромно за те, що відбулось на його очах. Так ось, пане начальнику ГУНП у Вінницькій області та пане керівнику СБУ у Вінницькій області, вважайте це моєю офіційною заявою я хочу знати 1. Чому після переатестації, двох років війни і Майдану сьогодні приблизно о 17:30 на блок посту Махнівка ( колишне Комсомольське) міліціянти відкрито беруть з водіїв хабарі просто на очах у 18 пасажирів? 2. Я хочу знати прізвища поліціянта в салатовій желетці, який брав гроші і прізвища усієї зміни. 3. Я хочу знати прізвище їх безпосереднього шефа. якому вони мають кожного дня здавати 1 000 грн. І я хочу знати, чому водій мікроавтобуса Фольцваген номер СА 8617 АН без будь яких докорів сумління взяв гроші з АТОвця і легенько віддав міліцянтам у вигляді хабаря? і я хочу знати, коли бля@дь нова, стікаюча кров'ю країна нарешті переможе стару хабарницьку бидлячо-ментовську? Таїса ГАЙДА

Поліція знову збирає хабарі на дорозі

• Не подобається Не подобається x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Туреччині арештовані путчисти на тисячі пішли. Чудова інструкція Порошенку як діяти у випадку чого з різними "третьомайданниками".:)))

• Тупо Тупо x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Туреччині за один день зняли 2,745 суддів. В Україні дзеки при владі три роки не можуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)