ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

видно, не дійшло...
    або, як кажуть, коли Бог хоче покарати - забирає розум.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слава Вальцману!!!

11:16:00
    ЛЯШКО О.В.

Впродовж багатьох років Олександр Онищенко сидів у цьому залі. Він використовував депутатський мандат для того, щоб вирішувати свої корупційні питання, для того, щоб вибудовувати корупційні схеми, для того, щоб зловживати депутатським мандатом, на зароблені корупційні гроші він купував президентів, він купував лояльність правоохоронних органів, він купував голоси виборців, шановних наших жителів у Київській області, які його обирали депутатом, а потім він до них не їздив.

Ми уважно послухали подання Генерального прокурора, який стверджує, що Онищенко займався своєю злочинною діяльністю, факти, які зафіксовані з 2013 до 2015 року. А в мене питання, а яка влада була в 2013, 2014, 2015 році? Хіба не нинішня влада була? Бо саме нинішня влада дозволила Онищенку займатися корупційними схемами.

Я вам скажу відверто, давайте згадаємо як протягували тут міністра екології, саме за протекції Онищенка, бо він пішов в Адміністрацію Президента і домовився.

Я вам скажу більше, щоразу, коли я приходив як лідер фракції до Президента, я зустрічав там Онищенка. У мене питання, що корупціонер Онищенко робив у президентському кабінеті? Хіба для когось таємниця, що газовий бізнес це спільний бізнес Президента Порошенка, його бізнес-партнера Кононенка, Онищенка, тому що Онищенко всі ці роки заносив гроші туди на Банкову. І завдання Антикорупційного бюро і антикорупційного прокурора від Онищенка, щоб ниточки потягнулися далі, тому що корупцією Онищенку дозволяла займатися влада, тому що він платив владі за "кришу", тому що він, наприклад, корумпував, намагався корумпувати за завданням Президента депутатів від Радикальної партії, підкуповуючи їх. Коли… Ще один факт.

У січні 2015 року я заблокував, пішов до Прем'єра Яценюка і заблокував призначення на керівника Держгеонадра помічника Онищенка. Знаєте хто, мені перший подзвонив, запросив на зустріч і попросив не блокувати призначення помічника Онищенка керівником Держгеонадра. Це був Президент України Петро Порошенко. П'ять разів він зі мною з цього приводу зустрічався, переконував, що Онищенко нормальний хлопець, і що ми там порішаємо всі питання. Це було, до речі, під час Дебальцевського котла. То я Петру Олексійовичу сказав, що в питаннях національної безпеки і оборони ми ваші союзників, у питаннях Онищенка і корупції ми не союзники ваші. Більше того, що я переконаний в тому, що Онищенку дали можливість утекти. А сьогодні розігрується спектакль про надання згоди про притягнення до відповідальності, коли він сидить у Москві чи в Монако і з дівчатами зависає.

11:42:02
    ЛОЗОВОЙ А.С.

Котився колобок лісом і наспівував я від діда утік, я від баби утік і від Генпрокурора теж втечу. На місці цього колобка міг би бути Клюєв якому ця влада дала втекти. На місці цього колобка міг бути Онищенко (Кадиров) якому ця ж влада дала втекти. Ви послухайте, що Онищенко зараз із-за кордону нам віщає: "Чего лететь, когда меня подставили и в очередной раз кинули, обещали процесс и суд, а решили все по беспредєлу делать."

Мені цікаво одне питання, а хто Онищенку обіцяв процес і суд? Хто дозволяв останні два з половиною роки після Революції гідності Онищенку, який, зокрема, в Київській області звозив тітушок, який був одним зі злочинців режиму Януковича? Хто останні два з половиною роки дозволяв Онищенку далі грабувати країну? Є хоч один депутат з БПП, який заперечив те, що Онищенко любив хизуватися, те, що йому Порошенко дзвонить… йому… Порошенко дзвонить Онищенку частіше чим Онищенко дзвонить Порошенку. Чи є хоч одна людина в залі, яка заперечить те, що Онищенко не вилазив з приймальні Президента Порошенка?

Зі стенограми пленарного засідання ВР.

• Баян Баян x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

як гарно плеще язиком... а зняти недоторканість - сцить... маєтки у Ляшка теж не злі і теж без легального походження. Хоть би цукерки виробляв, а не тільки на сексі....

5. prius

prius Well-Known Member

Докази,ви напевно приймали участь?

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Один вопрос- почему же эти "непримиримые борцы с коррупцией" не высказались два года назад, а молча наблюдали все эти годы?

• Подобається Подобається x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Запрос в Гугле "дом Олега Ляшко" дает 141000 результатов.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

я ж не облізлий марцьовий кіт, як ви, нє?

9. prius

prius Well-Known Member

Нє,ви облізлий старий підвальний щур,де вам до кота

• Смішно Смішно x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

подивіться на свій аватар - потім говоріть.

11. prius

prius Well-Known Member

Най вам язик роздвоїтся якщо це кошеня облізле

• Смішно Смішно x 3
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

по-любому, воно гидке, погодьтеся!

13. prius

prius Well-Known Member

Подивітся в дзеркало яка так гидка потвора ,погодьтеся!

• Смішно Смішно x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви не командуйте куди мені дивитися, теж мені консультат ....

15. prius

prius Well-Known Member

А ви меньше пашталакайте язиком,давайте співайте про потроха,чого мене вчепились?

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви точно з розуму зійшли. як можна співати без язика?

18. prius

prius Well-Known Member

Алкоголь зло,перестаньте заливатись

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Богдан Яременко
    4 hrs ·
    Чи можна виграти лотерею, не купуючи лотерейний білет?
    Коли два роки тому нам припекло, і експертне товариство панічно кричало "ну, як же так, є ж Будапештський меморандум і ви, США та інші, нам зобов"язані, адже ми ж віддали ядерну зброю!" десь трапилось мені інтерв"ю якоїсь високопоставленої американської дипломатеси, яка з певним здивуванням і навіть образою заявила: "Так, ви ж за виведену ядерну зброю нічого не просили!"
    Це я не про те, що нам знов потрібна ядерна зброя.
    Це я про бездоганно чесну і прямолінійну сьогоднішню заяву Керрі: "Порошенко сам сказав, що Україна ще не прийняла рішення, чи хоче вона подати заявку на членство в НАТО."
    Ну правда, якщо ми не хочемо, не силою ж нас у НАТО приймати?
    А за 20 років знову почуємо: "так Україна ж нічого і не просила".
    І таки не просила.

• Не подобається Не подобається x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Справжнє обличчя української влади?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)