ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Колись українські журналісти скаржились що одного застрелив американський солдат. Бо він знімав з вікна. Солдат відреагував на поблиск і застрелив. Ніхто за це нікого не судив і не засудить.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Sandy

Sandy GRAND

Не думаю, що цей злочин може використовуватися для виправдання якихось інших.

Війна є війна, все зрозуміло. Але хотілося б якось мінімізувати кількість немотивованих вбивств навіть на війні. Просто сепаратист - це ще не привід розносити башку кулею, не за поглядами треба шмаляти по людях, а за ознакою небезпеки, що від них виходить. Я чудово розумію, що невігласів, які репетували "путінввєді" хочеться рилом у землю та нагодувати лайном, але ж вбивати... Треба відрізнятися саме людяністю від іхтамнетів та доблєсних апалчєнцеф.

3. Sandy

Sandy GRAND

Цілком зрозуміла дія з боку солдата. Він стріляв, вважаючи що звідти була небезпека.
    Тарас Процюк, здається, того журналіста звали, шкода його, але...

4. prius

prius Well-Known Member

нє,нє,вбивати їх не можна,тількі вішати перед верховною радою і адміністрацією президента

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На фоні цього відібраний від сепаратистів телефон виглядає смішно. Конфіскація засобів зв’язку у підозрілих на фронті не може бути злочином. Злочини мають пріорітет за тяжкістю і вбивство Білого дуже тяжкий і відповідно пріоритетній злочин. Щось не в порядку з українським правосуддям.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, ні і ні.
    Солдат не повинен вбивати "сепаратиста". Терориста. А сепаратиста, тобто злочинця за ст.110 ККУ ,повинні ловити і притягувати до відповідальності мусора. І гламурні в тому числі.

7. Sandy

Sandy GRAND

Та можна підозрілого й у полон взяти, де витрусити з нього все - нічого такого...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Альфа" на чорному "Воронку"... Уява дай боже.:)))

izobrazhenie-1121.jpg

• Смішно Смішно x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

@priusза звичай "вішателі"
    @VasMT а Айдар ви хіба не зараховували до "мусорів" ?

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо армія воює вона повинна вбивати ворога. Або брати у полон. Мені пох. правові бздури вашого уряду. Це до Миха. Він їх захищає. Я з перших днів писав про необхідність введення воєнного стану ще під час кримських подій.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що насторожує? Те, що Лихоліта арештували без можливості внесення застави. Навіть якщо, як я думаю, йому можна було взагалі призначити домашній арешт. Він би нікуди не тікав і не лежав "при смерті", як Пісний.
    Друге. Запобіжний захід призначила суддя Печерського суду. Я б той суд взагалі ліквідував.
    Третє. Цей арешт без застави мені чимось нагадує ініціювання обшуку в Одесі, в приймальні, чи як там, Саакашвілі.
    Старі суддівські кадри намагаються таким чином скомпроментувати нинішні силові структури.
    Хотілося б прізвище судді і його (її) здобутки і матеріальний нинішній стан в студію.
    А на провокацію дуже схоже.
    Тому що миттєво починає лунати в мережі Юга, Вальцман, мусорня, беззаконня

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про що і йдеться. Ці придурки які подали в суд повинні би ще відтоді сидіти. І випускати їх не можна. І військо має право таких заарештовувати. Правовий і функціональний нонсенс те що відбувається.

13. VasMT

Не мого, а уряду отих порожньоголових крикунів а-ля Ромцьо + свинопас. Це їх уряд, їх влада, їх свинорилий презик, їхня держава. То до них.

14. VasMT

Не має права. В полон брати. Бо Збройні Сили не несуть поліцейських функцій. Це до мусорів.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Брати в полон, перепрошую. )
    Польова жандармерія може заарештовувати.

16. prius

prius Well-Known Member

Читайте уважніше

17. VasMT

У нас нема польової жандармерії. Військова Служба Правопорядку має їнші, відмінні від мусорних обов'язки

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Повинна бути. Як і військовий суд. І повинна займатись усім пов'язаним з армією і зоною конфлікту. А не печерський суд в Києві.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Igor Lutsenko
    3 hrs ·
    Значить по Баті.
    Назріває таке рішення. Зараз можливе оперативне засідання апеляційного суду, куди Бать можуть вивести через відео з клітки у Печерському суді.
    Прокуратура натякає, що не буде заявляти деструктивну позицію в ході судового засідання.
    Запобіжний захід таким чином можна змінити на більш м'який.

--------------------------

Щось на цьому затихло на разі.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І взагалі все військове повинне бути відділене від цивільного. В Німеччині там цивільний суд. Але Німеччина це поганий приклад. В США все відділене і під юрисдикцією окремої військової юстиції. Яка встановлена Конґресом і Президентом. В Британії приблизно те саме хоча ЕС там встиг насвинити. Від ЕС краще триматись подалі.

UCMJ – United States Code of Military Justice

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)