ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко не був постійно чиновником і реально створив Рошен. Що створив пан Доля? Пшик....

А чого вартий Садовий, якщо відкинути його мерство? Назвіть, яку економічну вигоду він зробив у своїй бізнесовій діяльності? Відкрив завод? Запустив виробництво? Дав хоть сотні людей роботу? Віджав у когось - так, а отак - сам, що? Запитайте кого небудь, що виготовляє, чи надає послуги його бізнес? Пшик.... Я не знаю. Того ніхто не знає. Відомо лише, що утримує партію, має будинок в Ніцці, а за що - невідомо.

про "хороші діти Садового" теж без доказів.

чиєї фантазії? вашої? Не проти.

Я їжджу до Польщі хіба на каву. Садовий у Ніццу до свого будинку.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой не завидуйте :mocking:

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо Обама. В нього амплуа миротворця. З чого б він відходив від амплуа.
    Зате цирк-шапіто з Трампом чого вартує. Такого дебіла світ ще не бачив. І хтось же за нього голоси дає - ото гамериканці смалять.

Так схавали. Мене особисто вражає, прямо ненавидять чорною ненавистю. Зека не ненавиділи так. Зека почали ненавидіти по-справжньому лиш за пару днів як він чухнув. Шо з людьми таке, не знаю.

Такого не буде ніколи більше. Тут навпаки прикол буде зі зворотнім ефектом - замість центриста отримають польового командира.
    В Порошенка президентство застраховане самими обставинами. Ніхто йому нічого не зробить. Ні ззовні, ні з середини.

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підписуюся під кожним словом.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

так, але прийде час виборів, от тоді почнеться....

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я про плітиків нічого не писав. І що таке плітики не знаю.

Ось, ось. Не досягнули рівня Маркіза де Садового. А критикуєте бо заздрите.

Так, Порошенко не був весь час урядовцем. І він побудував а не вкрав побудоване. Це ви краще у фейсбуку постіть. Там багато дурнів, деякі може і повірять.

Маркізу де Садовому потрібно брати приклад із Порошенка. Підкинути вам подертий портрет Садового. Заарештувати вас і сім років катувати. Ламати кості, рвати м’язи, підвішувати до стелі. Тоді Ви хутко Маркіза полюбите. І будете його хвалити кожен божий день.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. prius

prius Well-Known Member

потрох може бути щасливий що має такого троля,ви ще довго будете цю брехню писати? Чи може фабрика ім.К.Маркса завжди називалась рошен і потрох її побудував з нуля?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як завжди фігню говорите. Порошенко починав не з фабрики Маркса, на час купівлі фабрики, він вже був мільйонером. А такі фабрики купляються і продаються по всьому світі, правдомовець ви наш.:))) Скажіть прямо - жаба дусить.:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

а путін такого, як ви.

12. prius

prius Well-Known Member

Він як бариги всі спочатку фабрику банкротив,потім за безцінь викупив,а ви і такі як ви тепер на кожному кроці брешете що він з нуля зробив бізнес

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

докази будуть?

14. prius

prius Well-Known Member

Докажіть що він чесний

15. prius

prius Well-Known Member

Покажіть хоч один допис де я йому співаю оди як ви потроху,як не покажите то ви брехун

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Докажіть/покажіть, де я казав, що він - чесний.

А не знайдете, то скажіть, я пріус, вкакався.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та це апріорі ясно. Хай собі таку футболку зробить. Сидить на пенсії - нефіг чим занятися, антивальцман мені знайшовся полум'яний. :bad: І його друг пернатий теж.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так не обовязково співати оди. Вартує співати в унісон і робити те, чого й він бажає.

19. prius

prius Well-Known Member

Ось ви з потрохом співаєте в унісон

20. prius

prius Well-Known Member

Ви не можете сказати що він чесний,бо ви і він бариги,а бариги не можуть бути чесними,але ви його підтримуєтє значить ви одного поля ягоди

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)