ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я раз на Шустері таке чув. Це було сказано при ньому і він не відмахувався. А стаття ніби була замовлена Льовочкіним, якщо я не помиляюся.

Я сприймаю Лещенка позитивно. Професіонал у своїй справі.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нусс: Путин готов на многое, чтобы уйти от капитуляции перед Порошенко
    Президент РФ и его союзники в Украине знают, что успех Порошенко в деле, касающемся освобождения заложников или в наступлении мира на Донбассе, является стабильной гарантией политического триумфа. Как сообщает replyua.net, об этом на своей странице в Фейсбуке пишет Павел Нусс.

По его словам, Путин пойдет на многое, чтобы не допустить капитуляции перед украинским президентом, и будет привлекать к реализации своих проектов любых людей, которых сейчас наблюдают и будут наблюдать потом. Нусс отметил, что Бригинец отличился интересным постом сегодня и выразил уверенность, что прямые переговоры между Захарченко и Савченко состоятся. Нусс считает, что Бригинец абсолютно прав, и Путину сейчас выгодно идти на условия, выдвинутые Керри, Порошенко, Олландом и Меркель.

Скорее Путин начнет освобождение заложников под эгидой Савченко, а не Порошенко, и это объясняет, почему Савченко не поблагодарила украинского президента за освобождение. По словам Нусса, заказной проект Путина по Тимошенко-Медведчуку только начинают реализовывать.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Значить, Порошенку потрібно буде щось інше рейтингове зробити. Я думаю, він хлопець не глупий, додумається, як підняти рейтинг.
    А хлопців коли звілнять - то то добре. Хоч би під чиєю егідою. Хоч Жириновського, господи прости.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Від кого?

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може то стаття про користь води в пакетах, в порівнянні з пляшковою :haha:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

знайду - викладу.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найчесніша партія Садового звернулася до злочинної влади за допомогою, побороти НС у Грибовичах.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я сьогодні тільки згадував як він триндів...
    - Наробили ділоа, а Самопоміч розгрібай....
    А тепер Порошенко йому має смітник розгребти...

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Скільки правди, брехні та маніпуляцій було у відповідях президента Петра Порошенка на прес-конференції минулої п'ятниці?

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Канєшно, при Порошенку Садовому прийде кінець, а з ригами Садовий їздив на ДН до Януковича. Як кажуть, почувствуй разніцу.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Порошенко таки корумпований.

А чому вас так Садовий турбує? Хочете Фаріон в мери?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та хто у нас без гріха?

крім фільму про Садового, де він закликає здатись Росії, він у Львові наробив чимало зла.

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Разніци нема, бо риг Порошенко тоже ходив на ДН до Януковича. Шо нє? ;)

15. ІгорМ

@Мих, та вже покажіть то кіно :)
    Бо ви так багато про нього говорите, що виглядає, шо то не дуже і правда ;)
    А чо тоді львівяни вибрали Садового знову на мера?

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І попутно - чому харківчани вибрали Кернеса? Знову.

Стосовно того, що Порошенко - гірший Януковича. Золотий батон в студію!

• Подобається Подобається x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не виправдання для корупціонера.

Гілка про Порошенка і посилання було не на ітерв’ю із Садовим. Абсолютний нонсенс в цій темі. І Львів і Садовий.

18. ІгорМ

Луценко: Заяви про несплату податків Порошенка виявилися "мильними бульбашками"
    Може у мене і була можливість прочитати висновки найвідоміших юридичних компаній світу, але я їх не читав. Я і без висновків Луценкові не вірю :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

фото/відео в студію.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Покажіть хоть одного політика в Україні високого рангу, який би не був корупціонером. Тут все відносно. Якщо випустили хабарника Мельника, то це не корупція Порошенка. Якщо його підлеглий - хабарник, то це не означає, що Президент також корупціонер. Використання офшорів - не є автоматично корупцією. А конкретних доказів поки що не дуже видно, хоч і допускаю, що вони можуть бути.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)