ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

image.jpeg

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А може, Порошенку занести в актив призначення колишнього очільника НАТО своїм радником?
    Чи Расмуссен - також агент Кремля?
    Порошенко взял себе в советники экс-генсека НАТО

Ну, скажімо, те що випустили Савченко, можна проінтерпретувати, як попередню змову Порошенка з Путіним для підняття рейтингу Порошенка, який спить і бачить, як віддати Україну Росії.

А як вплести в подібну канву призначення Расмуссена радником? Путін дозволив? Путін порекомендував? Порошенко Європі таким чином вирішив очі замилити?

Мені просто цікаво.

ЗІ, Є ще звичайно дуже серйозні пояснення: У Расмуссена гривні закінчились. Або на рошенівський шоколад підсів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

medwedo berlogsonі,

Я вже десь писав, але мушу повторитись.

2004 рік. Майдан. Вибрали Ющенка.
    5 років гниди травили Ющенка разом з Кремлем.
    Врезультаті чого у 2009 році, у другий тур вийшли два гімна: Янукович і Тимошенко. Перемагає Янукович. Що кажуть гниди?
    А гниди кажуть, що Ющенко привів до влади Януковича! Але фактично Януковича до влади привели ті ж гниди, які 5 років разом з Москвою топили Ющенка.

Хто винен, що стався Майдан-2 і пролилися кров? Відповідаю: ті ж гниди, які травили Ющенка, бо стравивши Ющенка, вони проклали дорогу Януковичу та Тимошенко до президенства, при чому, неважливо хто би з них став президентом, результат би був одинаковий.

Тепер ті ж гниди травлять Порошенка разом з Москвою. Зверніть увагу, у тих гнид нема конкретної особи на посаду президента, їм головне - усунути Порошенка, після чого за крісло побореться риг. Бойко, зрадниця Тимошенко, або інший грошовий мішок - неважливо. Їм то по барабану. Для них питання офшору вище, ніж звільнення Савченко. У них одна ціль - спаплюжити Порошенка.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це пише ідейний противсіх. :cools:

Кому а противсіхам краще помовчати.

7. prius

prius Well-Known Member

Одні гниди розповідають правду про потроха ,як він лизав дупи яникам фірташам єфремовим був в їх уряді,а другі гниди співають йому оди,і прикрашають йому біографію

8. prius

prius Well-Known Member

Нє,це пише прфесійний барига як і його ідол потрох

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, за кого голосували противсіхи у другому турі 2009 році? Дайте відповідь на просте запитання: за кого? А тоді поговоримо: кому за кого соромно.

ви такі правильні.... піонером були? а комсомольцем?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Назвати когось потрохом, баригою - діло не хитре. Це може зробити навіть людина в алкогольному спянінні. А от по суті сказати - розуму нема.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви не знаєте за кого голосували противсіхи? З радістю підкажу. За Нізакого.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаю і скажу впевнено: не соромно.

Ви б за кого голосували?

Я голосував за Тимошенко і мені соромно.

За кого голосували протиЮщенківці?

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

За Тимошенко. Хоч вона мені не подобається.

Ви на неї багато вилили.
    Я добре пам'ятаю ті часи. І заклики ні за кого не голосувати в пресі. Від відомих осіб. І це привело до Йолопа.

Цього разу я писав на підтримку Порошенка коли стало зрозуміло що Порошенко і Тимошенко це два лідери.
    Шкода що українці не бажали розглянути інших. А не тільки тих кого підсунув телевізор. Але була війна і це частково виправдовує.
    В той же час Порошенко дрантивий президент. І приховувати це безглуздо. І також безглуздо апелювати до часів Ющенка. Його Ви хвалили до останнього і ганили Тимошенко. Допомогло? Ющенко сам себе знищив. Так же як це робить Порошенко. Імітацією реформ він нікого не обдурить.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був би Йолоп в спідниці і трохи хитріший і підліший. А України б точно не було. Юлька з Путіним добрі дружбани, от би і торгувала б Україною.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

я помилився, я мав наувазі протиЮщекінці за кого голосували?

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не бачу принципової різниці між Порошенком і Тимошенко. Остання гірша тільки більшою невитриманістю.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце корінь питання!!!!

Перш, ніж валити Пороха, запропонуйте лідера.

Якщо нині повалити Порошенка, матимемо Юльку, або рига, який пообіцяє мир на сході, здавши Україну Москві. І тоді точно Україні кінець.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

різниця величезна.

Я не далеко неообожнюю Порошенка, але він скоріше позитив, ніж негатив.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він удруге президентом не стане. Тому вже шукайте. Он Саакашвілі партію створює. Підтримайте.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, скажімо, до чергових виборів ще три роки. Якими будуть результати його президенства, зараз сказати важко. Одне знаємо майже напевне: вибори будуть, і вибирати буде з кого.
    Звичайно, є і в БПП багато охочих окопатися у владі назавжди, але ситуація набагато менш загрозлива, ніж була при регіоналах.

Я б, звичайно, голосував за Саакашвілі. Наскільки видно з його поведінки, думаю, реформи йшли б набагато скоріше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)