ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виходить, президентам не можна офшори, а іншим громадянам - можна.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

На МАЙДАН !!!!

3. manur

manur Well-Known Member

Якщо дууууже спрощено, то ТАК!

Якщо людина хоче бути президентом, то вона по максимуму має виглядати білою і пухнастою. Хоча б виглядати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте чому опоненти Порошенка хочуть, щоб Порошенко продав свій бізнес? Не тому, що він обіцяв, зовсім не тому, а тому, щоб подивитися, чи сплатить він податок з продажу, чи ні.:)

5. manur

manur Well-Known Member

Цілком можливо) І нічого дивного не бачу)

6. prius

prius Well-Known Member

Я наприклад хочу щоб буль який виборний виконував свої обіцянки

• Подобається Подобається x 2
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там дві статті.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Кипрская фирма CEE Confectionery Limited, объединяющая активы кондитерской корпорации Roshen, выпустила 18 тыс. акций и продала их украинскому акционерному обществу "Прайм Эссетс Кэпитал", собственником которого является основатель Roshen, президент Украины Петр Порошенко. Об этом говорится в фильме агентства журналистских расследований "Слідство.Інфо".
    Стоимость одной акции составила €218, общая сумма транзакции – €3 926 160. Перевод был осуществлен наличными.
    Известно, что купленные акции были переданы карибскому офшору Порошенко Prime Asset Partners Limited.
    Как отмечается в расследовании, украинский фонд Порошенко вообще не имел права осуществлять транзакцию.
    По словам эксперта программы, экс-директора департамента Национального банка Украины Леонида Антоненко, для инвестиции украинской компании в акции иностранной компании требуется получение индивидуальной лицензии. Ее у "Прайм Эссетс Кэпитал" не было.
    Вместе с тем, данные кипрского реестра подтверждают перевод денег, отмечают авторы фильма.
    18 мая вышла вторая часть расследования об офшорном бизнесе президента Порошенко. В ней также идет речь о том, что кипрская компания по управлению его кондитерским производством, которая должна была стать частью "слепого траста" семьи Rotschild, на самом деле управляется менеджером Roshen и одноклассником президента Сергеем Зайцевым.

і спростування

После выхода программы юристы компаний "Авеллум" и ICU, которые отвечали за передачу активов Порошенко в доверительную собственность компании "Ротшильд", выпустили опровержение. Они утверждают, что фонд Порошенко не совершал денежных переводов за границу.

"На самом деле речь идет о том, что 25 марта 2016 года в акционерный капитал кипрской компании была передана ее доля в компании "Рошен". Именно эта доля и была оплатой за акции кипрской компании", - заявили юристы и подчеркнули, что "при этом иностранные банковские счета не открывалась, обращения денежных средств не было, и передача акций происходила в рамках процедуры передачи активов Порошенко в доверительную собственность компании Ротшильд".

Юристы также проинформироали, что фонд "Прайм Эссетс Капитал" еще в начале года обратился за разъяснением в Нацбанк и Минэкономики, и там сообщили, что при осуществлении такого операции лицензии на инвестирование за границу получать не нужно.

"Поэтому утверждение авторов программы "Слідство.Інфо" о якобы выводе за границу 3 926 160 евро не соответствует действительности", - заявили юристы.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хочу висловити свою думку стосовно нинішньої влади в цілому і Порошенка - зокрема.
    Проілюструю це прикладом. Допустимо, я десь сиджу в багнюці серед лісу і як звідти вибратись на сухе і коли я виберусь - не знаю (ситуація зі звичайними українцями до початку Революції гідності). Більше того, з часом моя ситуація погіршується: холоднішає, починає моросити, вовки виють...
    І тут раптом появляється якась колимага (машина, трактор, віз) яка мене підбирає і вивозить. Трясе її, часто зупиняється, щось ломається, щось ремонтується, але повільно рухається в потрібному (я думаю) напрямку. Виявляється, що власник колимаги - собі не дурак, щось там везе, якихось пасажирів, які гроші не заплатили, як заплатив йому я. Одним словом, мутить, але мене везе.
    Я, звичайно, міг би обурюватися: а чому он той не заплатив як я, чому трясе, чому ламається, коротше, міг би права качати, забувши, що ще недавно я сидів у багнюці і не знав, коли звідти виберусь і чи виберусь взагалі.

Я до того, що все пізнається в порівнянні. При Януковичеві Москва давала йому гроші, відомо з якою метою, потім ці гроші януковичівська камарилья розсовувала по власних кишенях, а тепер їх вимагають з України (в тому числі і з мене).
    Порошенко щось "мутить" зі своїми грошима (я їх вважаю його, тому що у нього вистачило розуму побудувати бізнес, розширити і приумножити ДОТОГО як він став президентом).
    І при цьому він все-таки веде Україну у потрібному напрямку. Багато чого позитивного для держави зроблено, хоча, звичайно, кожному хотілося б більше. Он Порошенко все-таки домігся, щоб Генпрокурором поставили Луценка. І он уже взяли під варту прокурора Київської області, який давав розпорядження, щоб його люди тряслись по українському бездоріжжю аж у Одеську область арештовувати горіхи, які намагалися вивезти із України, не відслинивши потрібним людям хабаря.

І навіть якщо Луценко для Порошенка кумсватбрат, але хоч трохи наведе порядок у силових органах, то я буду за це вдячний Порошенку, а на його цукерки мені наплювати. Десь так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

а шокіна хто домігся поставити ген.прокурором? І чия він був людина? Якісь казочки вигадуєте

15. medwedo berlogsoni

Думаю, що Порошенко думав, що Шокін наведе порядок. Заднім числом ми всі розумні. Це по-перше.
    По-друге, Шокіну в душу не заглянеш. Можливо переконував, як колись Кучма перед другим терміном, що "виберіть мене, і Ви побачите зовсім іншу людину".
    По-третє, не виключено, що за Шокіним є і хороші справи. Там тоді у ВР про це говорилося, правда, я не вникав у деталі.
    І по-четверте, під Шокіна не потрібно було писати нові закони, як під Луценка. Шокін видавався більш поміркованим, а Луценко - любитель кардинальних змін і дій (хоч напитися, хоч побитися, хоч прокуророві в морду плюнути).
    Я думаю, що Луценко міг рік тому ще і не пройти ні за яких обставин. Тут і так невідомо, як повпливали на всяких олесівдовгих, щоб ті проголосували за Луценка: чи кнутом, чи пряником. Думаю, скоріше кнутом: не проголосуєш, ось дивись на папірці, згідно з якими тобі світить років десять, а так отримуєш відстрочку на кілька років, а там, дивись і "власть помєняєтся" і про тебе забудуть.
    Бо Ляшко все кричав про майбутні пряники для перебіжчиків, але думаю, скоріше кнути. Колись, може, і виясниться.

Те що Порошенко бажає мати Генпрокурором свою людину, вважаю природнім, так би на його місці діяв кожен.
    Назначити собі на голову Генпрокурора, який тебе завтра потягне до суду - думаю, таких в природі не існує.
    Оффтоп:

Тому із вибором людини на посаду Генпрокурора тарапіцанєнада

16. prius

prius Well-Known Member

а Луценко і зараз не місце на цій посаді

• Подобається Подобається x 2
  17. medwedo berlogsoni

"вскритіє покажєт". Або ж "Курчат рахують восени".

ЗІ. У Вас трохи із формулюванням не гаразд вийшло, але я зрозумів, про що мова.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Навіть я цього Порошенку не бажаю. Але якщо кажете що в морг...

19. prius

prius Well-Known Member

image.png

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)