ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

НБУ підтвердив, що Порошенко не має ліцензії на інвестиції за кордон - депутат

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Рошен має?

4. ІгорМ

Хто?

5. manur

manur Well-Known Member

РОШЕН - юридична особа.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та Порошенко може й не мати. Глупий той депутат. Може мати фірма Порошенка.

То перше. Друге. В Україні глупе законодавство. Адже необовязково офшор служить для відмивання коштів. Офшори можуть бути для того, щоб провадити міжнародну діяльність, оскільки з України через всякого роду великої кількості дозволів на міжнародну діяльність, робити такий бізнес майже неможливо.

Останнє редагування: 16 тра 2016
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лещенко жже!!!

Лещенка вигнали з Шустера по просьбі Тимошенко.

Лещенко готовий надати документи про офшори Тимошенко після скандалу у Шустера
    43132 ПЕРЕГЛЯДИ

Нардеп від БПП Сергій Лещенко готовий передати тимчасовій слідчій комісії у ВР документи, які підтверджують причетність Юлії Тимошенко до створення офшорних компаній та фінансування політиків з рахунків цих компаній, у разі створення такої ТСК.

Про це нардеп заявив УП, коментуючи ситуацію, що склалася в ефірі Шустер Live, коли нардепа "попросили залишити ефір" через те, що участь в ефірі братиме Юлія Тимошенко, яку він нібито буде "тролити".

Як зазначив Лещенко, йому повідомили, що він має піти з ефіру, оскільки Тимошенко ставить вимогу, щоб він не був присутній на ефірах під час її виступів.

"Пояснення - тому що я почну розповідати про те, ким є Юлія Тимошенко насправді: про її офшори, про її відкати на рахунки Лазаренка, про її спроби розділити владу з Януковичем на 20 років".

Зокрема, у своєму виступі Лещенко зазначив, що питання причетності політиків до офшорних компаній стало частиною української політики "з подачі Юлії Тимошенко, яка заснувала компанію на Кіпрі у 1992 році, а гроші з цього офшора пішли на рахунки Лазаренка, а потім - у політику".

Лещенко зазначив, що після того, як гостьовий редактор 3s.tv попросив його піти, він "не міг вчепитися в крісло" й залишитися у студії, оскільки йдеться не про громадське телебачення, а про приватний канал, власники якого мають право визначати коло учасників ефірів.

У свою чергу телеканал Савіка Шустера 3s.tv після інциденту поширив дописгендиректора каналу Павла Єлізарова, який зазначив, що Лещенко був запрошений лише на один блок програми – про призначення генпрокурора, а залишити ефір його попросили нібито тому, що наступним ішов блок щодо ціни газу та комунальних тарифів, до якого Лещенко не має стосунку.

Проте це вже не перший випадок, коли Шустер приймає рішення не запрошувати Сергія Лещенка, коли його про це просить Тимошенко. Вперше це сталося у 2009 році.

Українська правда

8. prius

prius Well-Known Member

Чого лещенко одразу не говорив ,а витяг з кишені коли його образили

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли відразу? І що це міняє?

Він чекав виступу Тимошенко, але перед її приїздом, його вигнали зі студії. Які притензії?

10. prius

prius Well-Known Member

Одразу як тількі получив ці документи,скількі років він їх зберігав?

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та у них у всіх в загашнику компромати на кожного є. Чекають слушного моменту аби витягти козир з рукава.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Тому я і ставлю лещенків ,наемів на одну сходинку з порошенками тимошенками лазаренками януковичами

13. ІгорМ

Та то не депутат сказав, а НБУ. Так що глупа може бути і Гонтарєва :)

То перше. Друге. В Україні законодавство вже яке є таке є. І ним послуговуються всі підприємства (у всякому випадку, повинні би послуговуватися). А Порошенко один з хитровироблених вивів податки за кордон.
    Он, Прем’єр-міністр Ісландії подав у відставку після скандалу з панамськими офшорами і навіть не жалівся, що у них через всякого роду великої кількості дозволів на міжнародну діяльність робити такий бізнес майже неможливо ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

є докази? Поки я доказів не побачив. Хоча тривожна нотка є. Чого не поїхав до Англії?

15. ІгорМ

Порошенко вивів активи Roshen у офшор, щоб не сплачувати податків з продажу
    зі
    на самому Громадському по посиланню на статтю пише
    Sorry
    This video does not exist.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прочитав статтю. Там нема такого. Там є те, що створив консорціум в офшорі. Для чого? Для того, що коли буде продавати, щоб не платити податків.

Поки Порошенко ще нічого не продав, значить немає зобовязань по податках. Правильно? Ну і сама постановка питання: створив офшорну компанію для того, щоб продати і не платити говорить про те, що автор статті - мольфар і читає думки Порошенка.

То як знаєте...
    - давайте засудимо злодія.
    - А він вкрав?
    - Ні, але хотів....

А розрахунок простий. 98% населення України толком не розуміє що таке офшор, а тому можна на цьому зіграти.

Я не знаю що робив в офшорах прем'єр Ісландії. Може й дійсно відмивав бабки. Я не знаю в чому вина Порошенка. Не бачу аргументованих доказів.

Наприклад, Шумахер жив у вільних економічних зонах, бо вважав, що податки з нього в Німеччині беруть великі. І що з того?

17. manur

manur Well-Known Member

Шумахер не був не те що президентом чи канцлером. Він навіть в депутати сільської ради не пхався.

• Подобається Подобається x 2
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Славапорошенку! :uaflag::bandera::uanew:

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та чого СЛАВА? Говорить багато, а робить - мало.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шо знову зрада? diablo:
    :)))

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)