ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. black forest

black forest Member

Ввiмкнув Прямий.
    Нацкорпус фашисти, нацисти, ісламісти, комуністи, маоїсти, нацкорпус гвалтує курей і дітей, нацкорпус агенти Путіна, Коломойського, Гітлера, Держдепу і жидів-ілюмінатів одночасно.
    Вимкнув Прямий.

2. black forest

black forest Member

Тобто висловились всi представники урядового пулу, що були присутнi на легендарнiй зустрiчi?)
    Встреча Порошенко с блогерами: Блогер Трегубов рассказал о закрытой встрече с Порошенко: Гордится реформой полиции, обещает новые посадки, верит в победу на выборах (10.03.18 09:49) « Политика Украины | Цензор.НЕТ
    А також захопленi клептократичним режимом силовi структури?)

3. Я не був на тій зустрічі, але я і мій син були там в ті дні. І що? І хай вони будуть прокляті.
    А вам від Бєні теж щось перепало?

4. black forest

black forest Member

Михайло, не хвилюйтесь, ваша хвороба вилiковна :haha:

• Смішно Смішно x 1
  5. Ваша теж. Але Украіна демократична цивільна краіна, яка давно відмовилась від таких методів. Тож тепер живіть з цим.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

https://infofakt.com.ua/stalo-vidom...mItJxt-qHOD9nzVrYvM_2b9G_bkmre5jN_RRZfuGLbMdU

Відео візиту Порошенка на Закарпаття, де чоловік дякував йому за бідність облетіло Інтернет і набарало за кілька годин більше 30 тисяч переглядів.

На своєму Ютуб-каналі його опублікував Юрка Гординський. Що ми там можемо побачити?

Чоловік із сивою головою, видно, що літній, кричить кілька разів: “Петро Олесійович, дякуємо за бідність!” Спочатку Порошенко його не чує, потім, коли наближається, уточнює: “Не за бідність, а за боротьбу з нею!” Але дідусь наполягає на своєму: “Ні, за бідність! Ви нас довели до сеї бідності”

На що дівчина атакує старого: “Закрийте рота! Вам не ганьба!” Дідусь же каже на її адресу: “То тітушка!”

Ми впізнали чоловіка. Це – Петро Ковчар із Хуста. Раніше він був депутатом міської ради, працював керівником одного з відділів. Ще за радянських часів боровся за Незалежність, був учасником різних зібрань за волю держави, за Україну без Росії.

Повне відео інциденту:

View: https://youtu.be/I2h1p1npgNo

7. Зашкварились у Києві і є бажання перебити негатив. Тримайте ще від тих. Хто був там в ті дні 2014

View: https://twitter.com/karakay67/status/1106927731453898753?s=20

• Подобається Подобається x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Ставлю 10:1, что половина из этой толпы патриотов не знают, что украинская девушка математик решила одну из сложнейших задач последних десятилетий, не знают значение ВВП Украины, не знают и пары строк стихотворений Шевченко, но они точно знают, сколько Порошенко украл на оборонке и что он должен получить срок безо всякого суда.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Від того, що українська дівчина розв"язала задачу, в українському бюджеті грошей менше не стало. А от Свинарчуки випотрошили український бюджет, здається, на 250 мільонів гривень.
    Ви, між іншим, тоже не знаєте визначення інтеграла по мірі Лебега-Френеля. А туди ж, в політику.

А срок Порошенко повинен отримати згідно з рішенням суду. Навіщо Ви так жорстоко з ним?

10. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, фундаментальная наука не может измеряться прикладными характеристиками. Не позорьтесь.

11. ІгорМ

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому звичайні люди повинні знати про якусь дівчину, навіть розумну? Чому всі повинні знати, що чемпіонка з шахів із України розіграла в турнірі такий-то дебют?
    Людей більше цікавить, чому нинішні можновладці вкрали сотні мільйонів у армії.
    Я, наприклад, зовсім не цікавлюся ні футболом, ні шаховими олімпіадами, ні міжнародними змаганнями з математики чи фізики. І, думаю, багато хто - також.
    Мене більше цікавить, як розрахуватися з Ахметовим за тепло (набігло кілька тисяч гривень).

13. Коли у нас говориш на якихось лекціях чи зустрічах, що інформація, це зброя масового ураження, зазвичай аудиторія дивиться квадратними очима. "А що такого? Я ж не дурень, то подивися, сьо подивився..." А по факту інформаційне поле в Україні від 2014 року (а раніше - тим більш і ще більш) програмує не Україна.

Якось мені довелося тримати в руках аналіз інформаційних сплесків, коли лупили по керівництву ЗСУ. Це 2014-15 роки вибірка була. Співставлення різних інфоджерел, ключових тез і дат. Так от, хвиля про "генерали усіх зливають" траплялися чітко тоді, коли на фронті у нас було протилежне - реалізовувалися якісь операції, про які не треба було розповідати, важливі успішні для нас бої. Тобто, коли був реальний предметний позитив, а його валили через інформаційний простір. Були задіяні як інформаційні агенти впливу Росії, так і корисні дурні, яким в голову вкладалася програма дій. І вони діяли. Пікетували, блокували, вимагали. При чому кінцеві виконавці були не в курсі, звідки насправді прийшла вказівка, і яка насправді мета діскатєкі.

Що змінилося зараз? Нічого. Тільки суспільство окучується на інші дражливі теми. Механізм той же самий. Базовий хід - маніпулюй правдою і неправдою, пересмикуй і зміщуй акценти. Українці не звикли аналізувати причина-наслідок-комувигідно. Українці звикли сліпо довіряти тій інформації, що комфортно вкладається в особисту світоглядну матрицю.

Покажи зрадофілу тисячі збудованих кілометрів доріг і порівняй із кілометражем за минулі роки - не повірить. Ніколи. Бо це ламає шаблон нитика. І так в будь-якій темі.
    Чи могла держава якось ефектно протидіяти цьому? Ні.

Держава не мала і не має достатньої кількості майданчиків для поширення інформації. Суспільне самоусунулося, великі рейтингові канали неновинного профіля обстоюють інтерес власника, а не державницький. Власник торгуватиметься за інформаційне сприяння в обмін на щось. Торг, це апріорі потрапляння в залежність від власника "кнопки". А масовий глядач пригодований тупим контентом до конкретних "кнопок" і не бажає відмовлятися від інформаційного джанк-фуду. Це наше слабке місце і зараз його використовують на повну, щоб завалити країну нафіг.

І найголовніше, якби раптом цей стан речей хтось спробував змінити, істерика була б на весь світ. При чому її б влаштували громадські активісти, демократичні депутати, різноманітні Дуні Міятович і Трансперенсі... І нікого б з них не парило, що вони за деревами не бачать великого лісу в якому наготована армія вторгнення.

І інформаційного - теж.

Віталій Гайдукевич

14. Ці вибори покажуть куди ми рухаємося... в Європу чи назад в ссср

Павло Бондаренко
    Один мій товариш, з тих, кого називають "переселенцями" нещодавно сказав: якщо українці оберуть президентом Зеленського - зроблю все, аби виїхати з країни назавжди. "Не хочу жити з дурнями", - каже. Насправді висловився більш різко, але за це Фейсбук банить.

І це не хто-небудь, а успішний в минулому підприємець, який втратив на Донбасі все. Креативна енергійна розумна освічена людина. Вона покине країну назавжди.
    І скільки таких? Якось усе це нагадує знаменитий "пароплав філософів" - насправді їх було 2 пароплави лише з Петрограду. Не рахуючи "рейсів" з Одеси та потягів. Загалом було вислано квіт інтелігенції - професорів, всесвітньо відомих філософів, письменників, економістів, агрономів...

З Одеси до Константинополя було зокрема депортовано учня знаменитого академіка Павлова, фізіолога Бориса бабкіна, який пізніше став членом Лондонського королівського товариства.
    Зараз, 97 років по тому, ми можемо позбутися найактивнішої й найосвіченішої частини нації. Депортацій не буде - вони поїдуть самі. І їх буде не 200, не 300 і навіть не 3 тисячі. Айтішники, науковці, митці, підприємці, лікарі...

Тим, хто готовий голосувати за кіношного Голобородька вони й не потрібні - ці книжок не читають, їм давай телевізор з серіалом про "доброго і справедливого" президента та щоб "пивасик" в холодильнику.
    Вони, напевне, навіть зрадіють, як радів колись Ленін звістці про висилку інтелігенції, написавши, що від неї в нього навіть здоров`я покращилося.
    Ленін, як відомо, вважав інлегенцію "Гуаном нации".
    І значна частина "пересічних" з ним згодна. Від інтелігенції - усі біли - вважають "посполиті".

Сів ось, підрахував скільки серед моїх знаймих тимчасово переміщених осіб. Нарахував 28 осіб. Усі - з вищою освітою: лише професорів та докторів наук шестеро. І 9 з 10 - "порохоботи". Чомусь так - незважаючи на те, що ця війна забрала в них не лише бізнес, житло, майно, але й найцінніше - рукописи, бібліотеки, учнів.
    Якщо чесно - мені страшно. Бо усвідомлюю що саме може втратити Україна. Саму себе.
    Але вам аби пивасик та "Квартал-95", а за гривні чи рублі - то справа третя. Ви - люди маленькі. Еге ж, товаріщі? FB_IMG_1552785103955.jpg

15. Сьогодні той день коли прямий вперше уїбав прямо по авакову.По сину авакова.По геращенко.По народному фронту. По мусарні.А з шереметом вобше цікава тема.Але схемам цікаво чим срав Луценко на весіллі сина Луценка.

Раджу увімкнути ще раз всім

View: https://youtu.be/iwRW5KhjNXY

16. ІгорМ

17. iso

iso Well-Known Member

Цей допис Ви перепостили мінімум в 5 темах. Геббельс був великим психологом - його методи і сьогодні живі:)

18. ІгорМ

• Креативно Креативно x 1
  19. ІгорМ

Ну а в це аж стрьомно вірити. Але 1+1 каже, що то правда :)))

Гаряча Калина

·
    Подписаться
    Медична довідка для Мотороли. Бізнес на фальшивих документах мачухи президента
    Ви не уявляєте, як яскраво можна розважитись всього за 600 гривень! От журналісти замовили і отримали медичну довідку про задовільний стан здоров'я мертвого сепаратиста Мотороли! Всього 600 гривень у медичному центрі дружини батька чинного президента. Головний офіс фірми на території заводу "Кузня на Рибальському".
    Так що, малята, 600 гривень і працівники мачухи президента видадуть вам довідку і про чудове здоров'я Гіві І хто там казав, що гроші, не головне у житті?..
    Журналісти своє розслідування анонсують так:
    "Поки друзі чинного президента заробляють на війні, його родичі - на фальсифікації медичних документів. Шокуючий експеримент “Секретних матеріалів” - ми придбали медичну довідку на ім’я мертвого сепаратиста ДНР в клініці, що належить мачусі Порошенка."

View: https://www.facebook.com/garyacha.calina/videos/542135222980738/

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)