ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Підозрювати, гірше ніж знати. У реальності є межі, а уява безмежна.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, Порошенко у випадку із Гладковським не підозрює, а знає. Якби лише підозрював, то відсторонив би від посади на час розслідування. А так - знає. Тому звільнив. А що знають журналісти - він знає не все.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

4. Я давно про нього забув, а він виявляється в штабі ЮВТ.
    Гарний лист. Це і реальне підтвердження паніки в штабі Вони, якщо я вже бачу за два дні другий заклик до ПП знятись з виборів.
    Перший був на користь Смешка, якого пропагує Гордон, який підтримує мертвичука.

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

Знацця, потрібно голосувати за Порошенка. Щоб попав під час другого терміну до жаданого списку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви пробували почути іншу сторону?

View: https://www.facebook.com/vashigroshiofficial/videos/2334229739920434/

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Зрадоботы, берём Ваши факты:
    Порошенко такой плохой, что состояние олигархов увеличилось. Хорошо, пусть так.
    Новый президент будет договариваться с олигархами? Будет.
    Значит новый президент будет договариваться олигархами, которые будет иметь на президента ещё больше влияния, чем сейчас.
    К чему приведут такие договорённости не трудно догадаться.

Зрадоботы, вы хотя бы думайте головой на два шага вперёд над своими собственными словами.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наступний крок я думаю, треба було б відмовитись від безвізу, нє?

10. medwedo berlogsoni

З чого Ви взяли, що новий президент буде домовлятися з олігархами?
    Ми лише точно знаємо, що Порошенко домовляється з олігархами. А яким буде новий президент у цьому плані - не знає ніхто.
    Можливо, у нас буде як у Грузії

Зате при Порошенкові залишиться в плані корупції все як і було. "Чёрного кобеля не отмоешь до бела", або, українською "Лисеньке народилося, лисеньке і помре".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Во всех странах мира глава государства договаривается с олигархами. Во всех.

Это как? Разгон демонстрации с применением физической силы, сотни избитых и десятки опозиционеров в тюрьме? А потом президент будет скрываться по обычным уголовных делам против него?
    Порошенко действует по мере возможностей и я его поддерживаю.

12. prius

prius Well-Known Member

Новий президент не буде домовлятися з олігархами,він буде витанцьовувати в них на корпоративах

13. medwedo berlogsoni

Вас послухати, так Порошенко має залишатися президентом допоки ласти не склеїть. (Як Путін). Все одно через п"ять років його переоберуть (якщо не скинуть). То краще вже зараз переобрати.
    Бо так розмірковувати, як Ви, то тоді логічно випливає, що наступні (за цими, що будуть) п"ять років Порошенко знову має керувати, але чужими руками, щоб другий не прийшов.
    І при чому тут розгін демострацій у Грузії? Я написав, як успішно в Грузії подолали корупцію і як Грузія піднялась різко в рейтингу. І дав посилання. А Ви мені знову за рибу гроші.
    Ви мені ставили тупо, бо я Вам поставив тупо. І самі в цьому призналися. В отмєстку. Логічно припустити, що і стосовно Саакашвілі порушили кримінальні справи не тому що він винен, а тому що колись він їх щемив, а зараз вони при владі. От і мстять.
    І демонстрації, якщо треба розганяють в усіх країнах. С примєнєнієм фізічєской сіли. Щоб ті демонстранти та на голову не сіли. (каламбур). Он Порошенко застосував фізічєскую силу до свого студентського друга Саакашвілі. Не сам, звичайно, а його люди. Так і Саакашвілі не особисто виганяв із центра Тбілісі тих засранців, що в вольєрах себе прикували.

ЗІ Уявімо собі на момент, що Ви з друзями перед початком параду на Хрещатику, звиняйте за натуралізм, познімали штани і купи понакладали. Як Ви думаєте, застосують до вас фізичну силу чи не застосують?
    Адже це у вас була така форма протесту. Приблизно те ж саме і відбулося в Грузії перед початком святкування Дня незалежності Грузії.

Останнє редагування: 6 бер 2019
  14. Порох зробив дурницю, коли запросив сюди Саакашвілі. Можливо його попросили придушувати його . Тоді була тенденція запрошувати з-за кордону. Частина виправдала сподівання, а інші ні. Він іі (дурницю) зробив, він іі і виправив досить пристойно.
    Те, що деякі наші громадяни, які схильні піддаватися впливам іноземців і не тільки, невдоволені - це нормально, як і те, що ПП розпрощався з людиною, яка невиправдала сподівань. Це його повноваження президента і він ними скористався. Будете президентом, будете діяти як вважаєте за потрібне.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)