ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Поэтому сейчас будете голосовать за ...?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не за брехуна Порошенка. А Ви тим часом прислухайтеся до мудрої поради Капітошечки.
    До речі, таких обдурених Порошенком, як я, набереться, мабуть, 5-6 мільйонів.
    Дуже легко прикинути.
    В 2015 році за нього, солодкого, проголосувало близько 10 мільйонів українців.
    Зараз, з живими і мертвими душами він набере від сили три мільйони.
    От і прикиньте.
    Йому варто позичити ще одне передвиборче гасло його північного колеги, і тоді і ці три мільйони буде важко нашкребти.

Сідайте за мову. Я, наприклад, можу писати чотирьома мовами: українською, російською, англійською та німецькою. За фахом зовсім не філолог.
    А Ви тут товчетеся, щось комусь хочете довести, а за плечима окрім "магучєго" нич не є.
    До завтра. Вчу турецьку та французьку. Це цікавіше, ніж полемізувати з деякими, що ігнорують вивчення мови країни, в якій проживають. Чи може ви з Бєлокамєнной?

До речі, Саакашвілі чудово володіє українською. Це свідчить про його розум і повагу до країни, громадянином якої він на даний час залишається.

А пустобріхи нічого крім "єго ждьот угаловка" і сказати толком не можуть.
    Він не має ні вілл по європах, ні яхт по морях, зате має повагу всього світу.
    Акромя, канєшна, путінцев і тих, хто хоче підтримати злодія виборчих гасел Путіна.

Останнє редагування: 26 лют 2019
    • Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Классическая ошибка: выигрывают футболисты, а проигрывает тренер.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого бідний, бо дурний - є така народна мудрість.:)))

Грузія ждьот - недождьотся своєго героя.:)))

Ну покажіть, покажіть той фейк, з якого всі вже ржуть.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та вас не так багато.

6. Good man

Good man Обычный человек

Эти Саакаботы не могут сложить 2+2.
    Если Мишу из Грузии выгнал ставленник Кремля, как кричит Миша на каждом углу, то почему Грузия всё также стремится в НАТО и ЕС. Там проводятся учения НАТО, статистика всех опросов показывает, большая часть населения желает вступить в эти две структуры.
    Где? Где здесь рука Кремля?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Міша зробив в Грузії блискавичні перетворення і вважає себе невинним, то кого йому боятися? Подає у реформований ним чесний суд і як чесна людина, виграє всі справи проти себе, хіба ні?

А чому його партія не має більшості у парламенті?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, мабуть, знаєте старий анекдот.
    "Приходить пацієнт до сексопатолога і жаліється:
    - Мій кум, каже, що любить куму три-чотири рази за ніч, а я - свою жінку лише раз на тиждень.
    Лікар відповідає:
    - А Ви також кажіть!"
    Кремлю потрібно було будь-якою ціною усунути Саакашвілі від влади в Грузії, тому що на тлі Грузії розвиток Росії виглядав дуже млявим"
    Тому на безриб"ї підтримали рака.
    А "стрєміться" можно на словах ще років двадцять. Поки ішак не здохне.
    Я по секрету скажу, що я стрємлюсь поближче познайомитись з президентом Хорватії
    Правда, всі, кому я про це кажу, чомусь вказівним пальцем чухають свою вилицю.

ЗІ Ондо Янукович також казав про асоціацію. Прагнення в Європу, європейський вибір... Доки не дійшло до діла, коли потрібно було зробити реальні кроки. А говорити йому Путін ніколи не забороняв. Говори, скільки влізе. Стрємляйся. Після окрику з Кремля Янукович включив "задню" і тепер проживає десь там чи то в сонячному Ростові, чи ще де. Мені не цікаво, де саме.

Останнє редагування: 27 лют 2019
    • Подобається Подобається x 1
  9. Якщо все, що ви тут описали, відповідає дійсності, то Вас можна по телевізору показувати і передачі "Очевидне і неймовірне". Людина знає чотири мови, вчить ще дві - очевидне. Але скласти докупи 2+2, зробити самостійний аналіз розвитку подій за останні 5 років неможе, користується послугами журнашлюх і щиро в це вірить - неймовірно.
    Чисто армянський анекдот про голого грузина в телевізорі.

10. P.S. Доречі, чи знаєте, що дядько товариша Саака генерал КГБ Аласанія.
    І у нас на УТ-1 Суспільному - теж Аласанія. І результат - то карта України без Криму, то найважливіші подіі в краіні не висвітлюються, тому що там президент Украіни присутній, то в конкурсі на Євробачення перемагають одні малороси.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На порохоботській фермі вирощуються на диво тупі особі)
    Постанову Кабміну підписав для ознайомлення профільний міністр. Це обов'язкова рутинна процедура роботи виконуючої влади.
    Ну що візьмеш з дебіла?Поки не писав в інеті, то факт, що він тупий та безталанний, знали тільки в колі родини.

12. Пані, ну не можна так чистосердечно тут виносити на широкий загал власні комплекси. Тримали б сте це в колі своєї родини.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Краще мовчати і здаватись дебілом, аніж відкрити рот і розвіяти всі сумніви (с)

14. Good man

Good man Обычный человек

Прислушайся к себе. :good:

• Подобається Подобається x 1
  15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Міхеіл Саакашвілі в прямому ефірі розкрив схему оборудки із закупівлею зброї
    Опубліковано 16 груд. 2016 р.

View: https://youtu.be/Pbhkxsa8MlI

16. Good man

Good man Обычный человек

Человек, который скрывается от закона в своей стране, не может быть моральным авторитетом в другой.
    Кстати, щенки, которые не любят Порошенко, что вы скажете про факт. когда Порошенко не выдал Грузии этого гастролёра. По закону имел право, Грузия была бы благодарна. Но Порошенко проявил себя как настоящий лидер. Да, он выкинул гастролёра как тявкующую собаку, но выкинул в Польшу, а не выдал Грузии, где его ждал срок.

• Тупо Тупо x 1
  17. ІгорМ

18. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко дал возможность человеку проявить себя. А что сделал Миша? Начал всех щемить со словами: я таких как ты в Грузии ...
    Вот пусть поедет в Грузию и покажет что он там и как. А то как распальцовку делать, то Миша первый, а как по делу и конкретно, то Миша сразу очкует.

19. ІгорМ

На ЗІКу зараз сидить Жінка Тисячоліття.
    Даниленко її ганяє як шкідливу кітку :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)