ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку,та то аксіома...як то було 100 років тому,коли марксисти-лєнінці,троцкісти-масони,сталіністи-комуністи обєднувалися всіляко...щоб йти на УНР,а далі на Польщу,гЕвропу,аж Алойзовича зденервували,та й позраджували один-одному...та й всралися з тим Совіцьким Союзом Йорданьських Республік.
    Нині копія те ж саме.Петро,як Ілліч в них,а Путін - Йосип Віссаріонич...Ще обєднаються і попруть знову тим же шляхом...аж поки Трампулік не зденервується.як Адольфцьо...і як впєрдолить!О-о...І пашло-о!А далі то вже самі знаєте чим то кінчається для варятів замудрених!

upload_2019-2-7_18-35-40.png

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юрко, ви так файно знаєте тоту історію, то розкажіть, будьте добрі, на хлопський розум, бо я ніяк не розберуся...

- Петлюра був файним українцем?
    - Скоропадський щиро любив самостійну Україну?
    - Винниченко шо за хлоп?

Хто там "самий-самий" і "єдиний"?

За Вишиваного не питаю, бо він не українець

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як хто? Бандера і Шухевич. Всю решту фтопку.
    Я вгадав, @Юрко НОТОЦО ?

4. ІгорМ

Як це "фтопку"? о_О

Шо, все ними зроблене - дарма?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас усі рівні перед законом і владою, томі всі шановні.

6. Юрко НОТОЦО

Що значить файний Петюра чи Бандера? Нобля не дали,України не добися...то чим може бути файним?
    Скоропадського в дупі маю,як і файного Петруся!
    Винниченко,то як Ви в обласній(чи міській раді)...Хто Ви,садовий сторож?
    Вишиваний не українець ...а ті всі кандидати окрім Кошулинського хто,коляборанти? Ото ж!:preved:

7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ну якщо Ви згадали про закон, то не підкажете яку постанову виніс суд по справі «крадія майданівських грошей»?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви подавали в суд?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрко, ну ви і мрійник.
    Вилізе якесь чудо завтра з кущів і скаже: я - націоналіст і ви вже млієте - свята людина. А воно палець об палець суттєвого нічого не зробило для України, просто повішало собі ярлик, який багатьом довірливим подобається. Що корисного зробив Кошулинський? Узбезький плов і факельна хода - відкидається. ЩО??????

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ясно. Бла-бла-бла-бла. Ненавиджу порохоботські морди за такі з’їзди.

Безпідставно назвав людину крадієм, а тепер на мороз падає. Фу.

Останнє редагування: 7 лют 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Ви також можете і ще будете...ой, будете ще стверджувати ,що і ви український патріот,але вам Не повірять,бо ви такий же хитро-дупий,як і Петя.
    Як Пєті дуже файно буде(це якщо!),то так і вам буде ,файно! Як Пєті буде хреново,то і вам так само,ду-у-уже хреново. Нині нема чого це обговорювати зі мною!:cry:
    Кошулинський за Україну і він патріот! Ви,Миху,за потаєммну масонську силу і владу великих злодіїв і тим ви не-патріот!:preved:

upload_2019-2-7_21-27-45.png

Останнє редагування: 7 лют 2019
    • Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А треба як? Вибирати мені такого президента, щоб мені було зле?

Ви хочете Кошулинського, бо вам тоді буде зле? Я не садомазо, нє?

Тю-у-у.... В мене подібних патрійотів цілий міх. Чим доведете, що він патріот? Що суттєве він зробив для України? Вступив у ВО Свобода ? Та я теж так можу. І шо? Навіть Василь, але тре тре заоохотити, теж вступить.

Та я вас прошу. Без пафосів. Я - за тих, хто приносить Україні користь, реальну. А не просто сам себе називає патріотом. Доречі, можна бути патріотом, але нічого не вміти зробити. Ні для себе, ні для людей. Великий патріотизм не є гарантія, що людина має великі вміння і можливості.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо відчуваєте, що ваше запитання недолуге, а на себе поскаржитися - боронь Боже. От пошукайте. Маєте інтернет. Тут порохоботство немає ніякого відношення. Чоловягя просто присвоїв собі гроші, які прості люди слали на підтримку майдану. Рахунок був відкритий на Скрипіна. Шкода старших людей, які останню копійку слали на підтримку... А тепер воно по ящику корчить з себе великим журналісом... Мене корчить від цього. Не сприймаю.

15. Юрко НОТОЦО

Хлоп має українців (та й галичан),за повних дурнів ...і щось меле про свою правду,свої інтереси ,допоки хтось не дасть по-дупі лопатою... і юж по грошах,по тому патрійотизму ,по всьому Як то з Міхо було. Мих і Міхо - сидіть ціхо,і не будьте за-дужо вумні! Ігроки,б'я!:crazy:

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Що шукати? Я слідкувала за всіма судовими засіданнями які проходили між хробацьким і Скрипіним. А Ви бачу трошки «плаваєте» в темі, але дозволяєте собі безпідставно звинувачувати людину.
    Але то в стилі порохоботів. Головне накласти на вентилятор побільше гімна, а там вже кому треба нехай розбирається як воно насправді було.

• Подобається Подобається x 2
  17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Як мінімум забезпечив законну передачу влади Турчинову-Порошенку.

18. ІгорМ

А вся боротьба за Незалежність в період 1917—1921 років - то шо, на ваш погляд, було?

19. Юрко НОТОЦО

Це була неспроможність перемогти наглого по-нині ворога.Як і в 2-й Світовій війні...з чого нині слід робити серйозні висновки про власний захист держави,а не НАТО нам поможе...бо знову всраємося,як Польща,Німеччина тоді...і зараз.Власне войско з власною А-бомбою нас врятує,як ту Північну Корею,а не дядя Сем чи Пєтя і Беня з Хайфи.Про те й говорив колись Білецький,що і Кошулинський про те теж чув.

00000kkВ.jpg

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю ситуацію.

Майдан. Чоловік виступає по ящику, веде програми, висвітлює Майдан. Відкриває рахунок в банку. Рекламує по ящику рахунок куди слати гроші.
    Люди шлють. А потім з рахунку власник рахунку забирає гроші СОБІ. Все.
    Довести кримінал майже неможливо. Чому?

По-перше, люди добровільно слали гроші. Чоловяга висвітлював Майдан? - Так!. Які притензії? От він вирішив, що гроші на Майдан - то є його, бо він приймав ніби як участь у Майдані - висвітлював події. Довести кримінал тут майже неможливо. Але є моральна сторона медалі. Вона й залишиться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)