ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Важко зайти на сайт Держкомстату?

2. VasMT

Та тут, на ЛФ половина готова розпрощатися з Кримом, Донбасом, пансіонерами, інакомислячими, православними ...
    Вам тільки волю дай, і Тиграненштрасс-4 покажеться дитячими забавками.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо є то є

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Атака проти Уляни Супрун говорить про те, що саме влада намагається зробити реформи і зламати старі схеми корупції, а ті, хто критикує владу про погану боротьбу з корупцією якраз і є цією корупційною системою. І чим більше влада буде ламати ці схеми, ти голосніше буде крик про те, що "нічєво нє дєлаєцца".

• Смішно Смішно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Миху, щоб не обзивати вас надцятий раз брехуном, дайте пруф на мирний договір Гриценка. Скільки я його чула, а ось про мирний договір з Пуйлом чую тільки од вас.

Супрун тітка мужня. Таку плиту підняти і перевернути..За рік багато зроблено попри страшну протидію. Хоча все розжувано і як буде робитися, і строки введення, і що буде бесплатно, що платно.
    Не хочу повторюватись, бо вже в темі реформ писала все те.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я чув особисто по телебаченню з його прямої мови.

Порошенко ініцюював, щоб вона займала цю посаду і зараз він висловив їй підтримку також. Так от продажна влада любить корупцію.

Та мені все одно, вірите ви, чи не вірите і все одно як ви мене обзиваєте. Якщо обізвете за це брехуном - це вам зарахується. Чого мені переживати?
    Он чесний Ігор_М, обзиваючи мене брехуном, щодня клеїть рекламу Юльки - справжньої брехухи, але це не заважає йому бути правдомовцем. Кожен нехай відповість за своє.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценко має відповісти за самостійні переговори з представниками РФ, – Борис Кушнірук

Гриценко заявив про власний “мирний план” для Донбасу. Він входить до групи з росіянами

Мирний план та спільна з “притомними росіянами” група: Гриценко розкрив деталі

Але вам то не допоможе... Толік всьо равно хароший...:bye2:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. [​IMG]

• Баян Баян x 1
  12. iso

iso Well-Known Member

Миху. Ви перефразували відомий вислів? на "що погано для Росії - те панацея для України"? Таким можна блиснути, як дотепом, в застільній розмові. Але брати за серйозний аргумент...о_О

13. VasMT

Романе, ну ви ж мудра людина. Дайте посилання на сам Bwin, у тоді ми з вами порозуміємось.

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

"Віддайте нам наші гроші!" Шахтарі знову пікетують у центрі Львова (фото, відео) - інформаційне агентство Syla.News

Сьогодні, 6 лютого, шахтарі Червонограда вкотре прибули під стіни Львівської облдержадміністрації для того, щоб нагадати обласній владі про свої вимоги та зарплатні борги.

15. Саме найсмішніше, що обласна влада не власником шахт.

16. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

Ахтунг!
    Прийшла свіжа методичка!

Петро Incognito
    Реклама

Ми таки знайшли передвиборчу обіцянку, яку повністю виконав Петро Порошенко!

У 2014 році він багато що обіцяв, але на 100% таки виконав один пункт своєї передвиборчої програми.
    “Знайти прийнятні способи співпраці з Росією, насамперед економічної», - йдеться в цьому документі у розділі “Жити чесно!”. Зауважимо, що на той час Росією уже був окупований Крим і стартувала “русская весна”!

А тепер трохи статистики в підтвердження.
    За даними Держстату в 2017 році імпорт російських товарів до України виріс на 40% (до 7,2 млрд доларів). Експорт товарів з України в Росію зріс на 10% (до 3,9 млрд доларів).

В 2018 році тенденція на покращення тривала. В січні-вересні 2018 року імпорт товарів з РФ в Україну збільшився ще на 21%.

Тож на фоні війни торгівля з Росією процвітає й Петро Порошенко може пишатися, що він, втілив в життя своє гасло «реальні справи, а не брехливі обіцянки!». Вітаємо Петра Олексійовича!

зі

Я провірив, інфа достовірна

Фраза "...знайти прийнятні способи співпраці з Росією, насамперед економічної..." є в розділі Жити безпечно! програми.

імпорт російських товарів справді виріс
    експорт українських товарів справді зріс

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Баян Баян x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ворогові зле, значить у мене перевага. А ви як думаєте? Ми у стані війни?

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Прочитала. То де зрада?
    Це я знала, але це не мирний договір з росіянами, як ви тут вже знову збрехали.:))) Не з росіянами, а на європейських площадках.
    Все це добре, навіть дуже добре, що людина має вагу в світі, має бачення, зустрічається з європейськими політиками. Діє не чекаючи чи переможе на виборах, чи ні. Його запрошують, як експерта, як тричі міністра оборони. Смєшко теж за кордоном часто буває, він входить у всесвітній закритий клуб людей, які вирішують різні міжнародні питання з безпеки, розвідувальної діяльності тощо.
    Завжди таке було, тобто були люди, яких запрошували по безпеці та міжнародним складним питанням, незалежно від згоди на те першого лиця. Чи питати у Порошенка згоди на виїзд за кордон? Він же ж не в Крим їде на обговорення, не в ОРДЛО і не в Москву. І притомних росіян, чи генералов у відставці не Гриценко запрошує, а західні партнери.
    Все треба розжовувати, бо суцільна брехня ллється від порохоботів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)