ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нащі теж кроплять що будь...

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ракети??

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На городі бузина, а в Києві дядько (с) :)
    @medwedo berlogsoni, УГКЦ і томос - речі неспівпідставні :)))

Але розмова не про те.
    Просто Синютка або не знає, або просто обманює і грає на публіку.
    На Львівщині не так просто зробити щеплення - державна медицина буксує, а приватна і дорога і пробуксовує.

Хто має можливість, той їде робити щеплення в Польщу за 4 - 5 тис. гривень з людини.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сенсаційна, хоча й очікувана новина з`явилася рівно за 60 днів до виборів президента України.

Судячи з усього Порошенко переможе. Принаймні так вважає найбільша й найавторитетніша букмекерська контора Європи Bwin.

Для тих, хто не в курсі: у букмекерів чим нижчий коєфіцієнт ставок – тим вірогідніша перемога того, на кого робляться ставки. Отже ми бачимо, що Порошенко уже випереджає свого основного конкурента – Юлію Тимошенко. Далі з величезним відривом йде Зеленський. Шанси решти оцінюються як більш ніж мізерні.

:)

Горюйте, кровосісі:)

• Тупо Тупо x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, ось 10 лютого прийдуть платіжки за січень, а потім контрольний вистріл - 10 березня за лютий)
    До того ж наприкінці до Гриценка можуть приєднатися ті, хто ще роздумує і зважує свої шанси. Зеленський навряд чи планує працевлаштовуватись президентом. Для цього він не має нічого. А в Порошенка антирейтинг величезний - майже 50%! Це його перемогу у другому турі робить неможливою, хоч букмейкери на сьогодні зробили ставки. Але часу багато ще.
    І Роттердам+ не скасовано, напроти - про це пишуть і пишуть , і НАБУ продвигається в розслідуванні.
    Горювати коли я не права не будемо, не дуже й страшно. Не риги ж.

Останнє редагування: 2 лют 2019
  6. VasMT

Вальцманоїди як завжди не відрізняються ні розумом, ні фантазією.

Букмекерська контора Bwin не займається ставками на політику.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та я знаю...
    Для мене вони всі,- в плані мислення категоріями середньовіччя,- співставні.
    Медицина зробила величезний крок у проблемі лікування раку. Вчені навчилися на основі генетичної інформації хворої людини підбирати індивідуальні ліки, які лікують цю людину і абсолютно марні у лікуванні будь-кого іншого.
    А в релігії все ті ж догми, і кожна церква тягне ковдру на себе. Давайте, помолимося (у правильній церкві) за те, за се...

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Медицина зробила величезний крок у проблемі лікування раку??? До-дупи веде той крок,а не до здоров'я!
    Вчені навчилися хіба...випускати подорожник в таблетках,горілку з коріандром та безалкогольне пиво! Свят,свят,свят!
    УГКЦ хіба мовить: - Обережно діти,жебисте сі не всрали! :haha:
    А шо,вірно мовить!:good:

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А ще вивели коноплю безнаркотичну))))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Платіжки йшли і йти будуть. А від халяви все одно прийдеться відвикати.

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Нє,тіко хохлів російсько-мовних повиводили з Галичини! ;)

• Тупо Тупо x 1
  12. ІгорМ

@medwedo berlogsoni, от ви десь казали, що не вірите в тоту релігію. Але час від часу говорите про неї ;)
    Дивує ваша поведінка - говорити про те, чого нема :)))
    Може ви не такий і гоноровий атеїст, яким хочете себе показати?

13. medwedo berlogsoni

Я ніде не казав, що релігії нема. Я твердо знаю, що релігія існує. І має багато течій.
    А згадую я про релігію лише принагідно. Як і у даному випадку, коли піп не захотів переконувати віруючих в користі, яку приносить щеплення від хвороби.

Стосовно ж існування бога чи богів, тут я нічого не можу стверджувати, бо я не знаю, чи він/вони існують. Але точно знаю, що не могло бути ніякого непорочного зачаття. Ви можете вірити, якщо хочете, в непорочне зачаття. Для мене ж Ісус, якщо такий існував, був лише людиною, хоча і неординарною, яка померла, як і всі люди.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Займається, і не тільки вона.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не існує релігій на землі, які стверджують, що Ісус не помер.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ротердам+ тут при чім?

17. ІгорМ

1 - А до церкви треба ходити?
    2 - Молитися кожного дня треба, чи ні?
    3 - Церковних канонів дотримуватися треба, чи ні?
    4 - 10 Заповідей дотримуватися треба, чи ні?

/прошу відповісти однозначно "так" або "ні"

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

До слова: найбільша й найавторитетніша українська букмекерська контора “Favbet” також змінила фаворита президентських перегонів. Якщо на початку січня ним була Тимошенко (коефіцієнт 2,5 проти 3 у Порошенка), то зараз безумовним фаворитом є діючий президент (1.9 проти 2,35 у Тимошенко). Коефіцієнт Зеленського впав з 2,8 до 4,7. Далі практично з нульовими шансами – Гриценко з коефіцієнтом 15.

Контора “Парі-матч” коефіцієнти на перемогу Тимошенко та Порошенка виставила однакові – 2,30. Третім йде Зеленський – 4,50, далі – Гриценко (9,00), Бойко (15,00). Але фішка в тому, що мфсяць тому “Парі-матч” безумовним і ждиним фаворитом вважала Тимошенко.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Перші три пункти - не обов"язково.
    По 4 пункту скажу, що правил, які називають заповідями, потрібно дотримуватися, в основному. Я напам"ять всі не пам"ятаю, більшість із них просто виражают гуманізм. Для мене основне правило: не чинити того, чого не бажаєш, щоб з тобою робили.

Якщо хочете детально, можу розписати.
    Наприклад, до церкви можна не ходити, навіть якщо людина - віруюча. Вона може дома почитати про те, в що вірить.
    Моя покійна бабуся до церкви не ходила, попів не поважала (після того як узнала, як у одного попа в хліві свині жерли хліб, який люди несли попові за послуги), читала Біблію, слухала релігійні передачі на коротких хвилях.
    Далі буде.

20. VasMT

Невже ви гадаєте, що всі такі тупі, як брехливі вальцманоїди?
    Ану зайдіть на сайт тої кантори і зробіть скрін з коефіцієнтами на вибори в Україні. Слабо?
    Впевнений, що коїм всякої маячні, ви нічого не покажете.
    Чекати на скрін, чи ви, як завжди, розтечетесь шмарклями по дошці?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)