ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливі варіанти.
    1) Шокін написав заяву добровільно, дав Порошенку і пішов у відпустку.
    2) Шокін написав заяву недобровільно, дав Порошенку і пішов у відпустку.
    3) Шокіну пропонувалося написати заяву, але він не написаав, а Порошенко сказав, що Шокін написав.
    4) Шокіну не пропонувалося написати заяву, а Порошенко заявив, що Шокін написав із розрахунку що:
    а) той напише і піде у відставку
    б) той не напише і не піде у відставку (Порошенко умиває руки)
    5) Була чи не була заява, а Шокін пішов у відпустку, щоб після відпустки показати бурхливу діяльність боротьби за законність - можливо залишать на посаді.
    6) Шокін розраховував, що Рада не дасть згоди на відставку (я би радий піти - але он закон не дозволяє, згода ВР.

Те, що Ваш депутат говорив, що голосів досить, жодним чином нічого не означає. Ввечері досить, а на ранок уже і не досить. Сто разів таке було в нашій історії. А тут - цілих три дні.

ЗІ Я не всі варіанти перерахував. Тільки деякі. Їх може бути набагато більше, навіть такі, про які ми не здогадуємося. Наприклад, дзвінок Шокіну з Москви, Вашінгтона, Берліна чи Шепетівки.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

про добровільність я б не ризикнув стверджувати.:)))

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не стверджую також, я перебираю варіанти.
    Згадаймо, як колись Яценюк написав заяву про відставку. А ВР не підтримала тої заяви, і Яценюк працює благополучно уже багато-багато місяців. Тобто, подання заяви про відставку ще не означає бажання піти у відставку.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

О, Микола вже окропом запісяв :)

Томенко оскаржив своє позбавлення мандату у Вищому адмінсуді

А казав Томенко, що "Якщо партійні вожді захочуть позбавити мене мандата за те, що я захищаю передвиборчу програму й коаліційну угоду - так тому і бути!
    Хлопці на фронті втрачають життя, простий народ здоров"я із-за тотальної бідності, а я повинен переживати за депутатство?!
    "

Таки переживає за то депутатство :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Навіть і не знаю куда то запхати, бо тема явно шитша ніж "ПорошенКО" :)))

Для понимания: вчера было опубликовано 149 документов Mossak Fonseca из 11,5 миллионов
    Так что это даже не предисловие, это был только заголовок.

6. ІгорМ

@Hyligan, я так зрозумів, шо ви шось маєте сказати? ;)

7. seawar

seawar Active Member

Коля Томенко - мій улюблений депутат. Голова "чорнобильського" комітету. Так сталось, що моя зарплата пропорційна його активності.

8. ІгорМ

На перший погляд може здатися, що вся ця справа - намагання Шокіна помститися Віталієві Каську за критику. Однак не все так однозначно.
    Річ у тому, що кримінальне провадження проти Каська розпочато на основі фактів, викладених у зверненні до Генпрокуратури голови підкомітету комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, народного депутата, активіста Євромайдану Ігоря Луценка.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

букмекеры принимают ставки на отставку Порошенко
    Ирландская букмекерская контора Paddy Power с 6 апреля начала принимать ставки на то, лидер какой страны уйдет в отставку вслед за премьером Исландии Сигмундуром Гюннлейгссоном по итогам офшорного скандала.

При этом, согласно которивкам конторы, наибольшие шансы на отставку у президента Украины Петра Порошенко и у президента Аргентины Маурисио Макри — ставки по состоянию на 18:30 по киевскому времени принимаются в соотношении 8 к 1.

Шансы на отставку президента России Владимира Путина ирландские букмекеры оценили значительно ниже, чем у Порошенко — 33 к 1

10. avatarwin

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Карпо Дикий
    11 ч ·

Референдум в Нідерландах – що до асоціації України з Євросоюзом.
    Тільки не ржати… я ридаю… Бу-га-га-га (істєрічєскій регіт).
    Хвилин 15 тому, мав розмову зі Славіком по скайпу, живе та працює в Нідерландах. Працює, щось типу агрофірми якоїсь, назва така, що язик зломаєш. Зі 100 чоловік, офіційно влаштованих, 19 ходили на референдум. Ага, в Нідерландах, корупції нема. Близько 90 чоловік працює не офіційно (це в основном емігранти та врємєнно перебуваючі на території Євросоюза), зарплата в конвертах, фірма зареєстрована на Кіпрі.
    Так от – результати від Славіка. Референдум що до асоціації:
    1. За проголосували 3 чоловіка – начальник, щось типу агронома та бухгалтер, він же і адвокат, він же і відділ кадрів. Чому голосували за? Бо фірма продає Україні якесь елітне насіння та, як посрєднік, за якийся процент, біля десяти найменувань обладнання, для сільського господарства.
    2. 5 чоловік, голосувало, щоб відказатися від євро та повернути гульден.
    3. 5 чоловік (ридаю) голосували за вихід із Євросоюза.
    4. 2 чоловіки – за не входження Румунії в Євросоюз (просто істерика).
    5. 2 чоловіка – проти асоціації України та Євросоюза, бо Україна захопить всі ринки Європи і корупціонірує іх ( ридаю, яка могутня у нас економіка та корупція).
    6. 1 чоловік проти асоціації, бо в Україні страшенна корупція та весь бізнес в оффшорах.
    7. 1 чоловік проти, бо Українські вори ворують картіни, всі музеї Голландії та національне достояніє – під загрозою (це мене геть з ніг збило).
    Опитані особи – були, як чоловічої, так і жіночої статі.
    А так да… Референдум – що до асоціації України з Євросоюзом.

Можете пінать. Але за що купив – за те і продаю

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Славік, бачу, просто заочкував шо його поженуть підсрачниками, як тільки гульдени повернуть.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо тут ридати? Ми на базар, вони вже з базару. Головне щоб базар ще був коли доїдем.

16. Samojlovu4

Задротику, так як тая Україна їде - то після базару вже й поприбирати встигнуть.

• Смішно Смішно x 1
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

І все одно сторож на брамі буде уважно придивлятися ...ще захоче не впустити.

18. Samojlovu4

Патрік, тоді не один сторож стояти колобрами буде, а сотня. І поставлені вони будуть якраз для того шоб не впускати. Побавилися кілька десятиліть європейці в вавилонську башту і толерантність, і потрошки починають оговтуватись та вертатись до як колись було.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Німєцкій парніша :bad: Застрілься поскоріше, недоумок.

20. kym

kym Well-Known Member

Це би було чудово... Тоді на перший план в Європі вийдуть держави де більше народу і більше теритрії ..... Україна Франція, Німеччина Польща Італія.... Всякі там голандії бельгії чехії венгрії люксембурги і інша дребедень все одно будуть шукати спілку з більшим

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)