ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Де в Украіні такий чистий діалект середньої полости роісіі?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Mykhaylo Khomchyn, ви шо хочете?

3. Юркю, всім зрозуміло, що зі старістю приходить старчиський маразм, але щоб аж так не поважати себе?

4. Я нічого, але відрізнити український акцент від середньоросійського можу. Сім років жив Москві.

5. ІгорМ

А чо два рази пишете то саме?

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Шо,хочете пофільозофствувати,чому галичани на старість з гАмерики додому вертаються?
    Одним ,довгим реченням відповім,тільки запитання скомплектуйте і поставте розумно,а не так,як ви тут шкварками плюєтесь,як хрунь...ги-ги-ги!:punish:

Останнє редагування: 30 січ 2019
    • Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я девять і нічого такого не помітив...

• Смішно Смішно x 1
  8. ІгорМ

Я пять мєжду Лєнінградом і Масквой /але не Балагоє :)/

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Бо ви там видно не в МоССаді служили,а десь в при-московському лісі...а він такі да! Тому й Петя йому - друг-тюбітєйка!:crazy:

upload_2019-1-30_21-58-19.png

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

РФ ХОЧЕ ПРИБРАТИ ПОРОШЕНКА І ПРИВЕСТИ ДО ВЛАДИ В УКРАЇНІ ПРОРОСІЙСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ – РОЗВІДКА США

5.UA

РФ хоче прибрати Порошенка і привести до влади в Україні проросійський парламент – розвідка США
    Масштабний напад Росії на Україну американська розвідка вважає "операційно можливим, але не вірогідним"

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. VasMT

В Дєтском Міре. Казав жеж декілька разів... :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  12. VasMT

Шо, Путіннєнападьот??? о_О
    Зрада!!! :)))

13. VasMT

upload_2019-1-30_22-40-33.png

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. VasMT

Дослівно звучить так, -
    Russia is taking steps to influence these elections, applying a range of tools to exert influence and exploit Kyiv’s fragile economy, widespread corruption, cyber vulnerabilities, and public discontent in hopes of ousting Poroshenko and bringing to power a less anti-Russia parliament.

Переклад, -
    Росія вживає заходів для впливу на ці вибори, застосовуючи низку інструментів для впливу і використовуючи крихку економіку Києва, широко поширену корупцію, кібер-уразливість та громадське невдоволення, сподіваючись на витіснення Порошенка і приведення до влади менш антиросійського парламенту.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я можу погодитись, що перерва в кілька місяців без президента та головнокомандувача не корисна, але майбутні п'ять років з Порошенко та його любими олігархами теж геть не корисні для України.
    Все ж таки електорат Бойка, Вілкула і Мураєва досить інертний і щоб всі вони набрали більше ніж 5% - в це складно повірити.
    Ну може оце списання боргів по комуналці спрацює для Бойка? Наобіцяють для тупеньких , але через парламент таке ніколи не пройде.

17. VasMT

Головнокомандувачем у нас працює генерал Муженко.

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пан Василь, Вы сейчас на Discord забегали?

19. VasMT

Зыркнул, что за штука...

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

давайте завтра там после 19-00 по Киеву в голосовом чате поболтаем, если время будет?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)