ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:)))
    Хм-м,то мені таке подібне сказав вже дрогобицький письменник Роман Пастух,що написав статтю про портрет Андрея Шептицького і зараз пише історичну книгу про Дрогобич і його вулиці,та за кавою і мовить,- Юра, згадаю в книжці і про тебе,же в тім во будинку жив композитор і патрійота Юрко. Тішусі...але воно мені треба? Ну повічте самі...Я все вже в житті виконав і більше ніц такого чогось не потребую.Направду!:drinks:
    Невідомий «Андрей Шептицький»

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не скромнічайте... ;)

3. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Ні Ігорку, не скромнічаю,а просто не потребую Чогось від Когось за Щось в подяку.Я відповів Вам же я Все вже взяв. Все,як той Winner from ABBA...в потрійнй кількості:маю 3-и інститути, 3-є дітей,3-є внуків,3-и хати,жив в 3-х державах (Україна,Польща,США),3-и...Ой! Та кіко мені бурлаці галицькому треба? Вже досить.. і діти,жінка то розуміють...іще в такий от час.То вже Ваш Час ,Ігорку...Ваш!:bye2:

View: https://www.youtube.com/watch?v=ZWF7Z76s2u4

Останнє редагування: 28 січ 2019
  5. ІгорМ

А фігура має бути з граніту чи з мармуру?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бронза.

7. ІгорМ

Сорок днів навряд чи простоїть ;)

8. VasMT

Я вже про то казав... :)))

• Смішно Смішно x 2
  9. Юрко НОТОЦО

Ходив по місту.зайшов в магазин з трумнами,йо-майо...на вибір,3200 гр.просте дерево,3500 гр.дубова.Питаю сі,а на 2 метри довга є?
    Пані мовлять є,є...але ще 200 гр.+ :))) Ну то шо,нема проблєм.І місце маю на вибір на цвинтарі,недалеко хати для себе і дружини,та і коло батьків в Самборі також.Ну і що ще галицькому хлопу треба?А ніц! А з граніту,то Батькам зробив єм юж .Йой,кіко то людині треба...Якщо то були б інші часи ,то може так.А так як є,то ні! :preved:

View: https://www.youtube.com/watch?v=M7mWEoewmbo&t=2s

10. ІгорМ

Та я не за трумна і не за місце питаю, а за фігуру ;)
    То є вже фігура чи нє?

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ігорю, бо в тій області кор таки наробила справ((. Коли вмирають малі та дорослі, причому вже в лікарнях!
    Це далеко не жарти і робити з цим хто зна що - хіба що батюшка з амвону достучиться до тих дрімучих батьків, що допустили епідемію в свої хати.
    В цьому випадку я вважаю таку роль пасторів визначною.
    Це краще, ніж працювати тільки на царстве небесне.

12. ІгорМ

Справа Синютки і Ко - забезпечити область якісними вакцинами.
    Для агітації і закликів він має радіо, ТБ і пресу

А що має говорити священник - це не повинно обходити Синютку

13. Юрко НОТОЦО

14. Silver bullet

Я Синютку особисто не знаю, може він і паскуда місцева. Але агітувати темних за вакцінацію досить складно. Нав'язувати щось священику він не має право, звісно. Попросити - і після служби чому б ні, сказати що це рятує дитячі життя..

Останнє редагування: 28 січ 2019
  15. ІгорМ

Граніт і мармур не крадуть ;) :)))

16. VasMT

А не простіше виконувати Закон?
    Заборонено дітям без щеплень відвідувати дошкільні заклади чи школи? Заборонено. Не пускати.
    Не бажає батько щепити детину, штраф за порушення Закону.

Бо так дійдемо до того, що заставим нацгадів з мусорами заганяти людей в резервації і примусово щепити.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви просто проффесор у юриспонденції. А в Конституції записано: кожен має право на освіту. Без всяких умов і всяких АЛЕ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Silver bullet

Є такі, що не бажають щеплень по релігіозним міркуванням. Є такі, що навіть не стають на облік по вагітності. Можна не пускати дітей з таких родин до школи, ну і не будуть ходити.
    Мою бабусю татусь забрав із школи після 2го класу, як зняли в класі ікони. І більше вона не вчились.
    Зараз інше сторіччя, але такі, що держатимуть дітей вдома, знайдуться.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А є такі, які не хочуть щеплень, бо крім заробітку фарма концернів, не бачуть жодної користі.

Але справа навіть не в тому. Кожна людина є власником свого тіла і тільки сама людина може вирішувати що їй робити з власним тілом. Все інше є насильство.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. VasMT

Звичайно має. Є онлайн освіта, освіта на дому, освіта в приватних вчителів...
    Прошу дуже.
    Але є закон, який зобовязує щепити дітей, якщо немає медичних протипоказань.
    Тому... "рибки, мамо, хочете"?
    Прошу дуже. Сидіть собі в свому маєтку і робіть зі своїм тілом, що завгодно...
    Але якщо ви на тіло надінете пояс шахіда, чи напхає в нього збудників кору, холєри чи чуми, і зявитесь в школі, де інші діти в цьому сенсі стирильні, то люба розумна людина має повне право застрелити цього навіжженого вальцманоїда, бо він посягне на цілісність чужого тіла, яке є священним за Законом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)