ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Може... Але перше скажуть жидомасонам, ану, сукінидєті, віддайте нам на поталу всіх ворогів Расіі. А жидомасони стануть і припухнуть.
    Кого,бляхамуха, з Галіційських політиків не візьми, жодного ворога рассіі. Всі на окладі. Від сволоти до БєПєПє...
    Тіко такі дурнуваті, котрих змобілізували в штирнайцятім році до войска... Але вони, сцукко, поза політикою. Такий Закон.

• Подобається Подобається x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І то би було файно ...В Самборі то б зрозуміли!

000 16a.jpg
    000 16.jpg

3. Юрко НОТОЦО

Ну й шо ,шо б не було газу,нафти,авта...вперше,чи шо? Але керували б своїм краєм вже Свої Люде...

000 27.jpg

...і базар би був для гендлю в центрі міста,як то колись було.Ой!

000 13.jpg

4. VasMT

Та хто б керував... :)))
    Вам австріяк не давав керувати, поляк не давав ,німець не давав, москаль не давав...
    Тіко жидомасони дадут. ;)

А знаєте, Юрку, як сі називало войско, ктуре два рази зраджувало і перемальовувалось в повному складі?

5. Юрко НОТОЦО

Що зраджувало,Австрію,Польску Пільсудського ,чи котре войсько? Те що мало пляни з Німеччиною і... зрадило їх,заради Дня Побєди.Ну то нині те саме сі робить з тим Північним потоком-2. І хто теперки знову зрадить,га-а? Взує Путін Меркельку і...юж буде по-войні,о-о!Зрада врятовує СССР!:haha:

6. VasMT

Ні. Ті що перше присягнули ЗУНР, потім Денікіну, потім Лєніну, а потім Пілсудському.
    О, не два, а три рази.
    І звалася ця армія - Галицька армія. Згодом УГА, згодом ЧУГА.

7. Юрко НОТОЦО

Галичанам Галицька Армія Не зраджувала! А тим всім Хитрожопим,Хитротухесним і Хитродупим,як нині - МОЖНА...Можливо і треба! Як так станеться,то не дивуйтеся.То не буде зрада Україні,а боротьба з тоталітаризмом,тотальною брехнею і корупцією!Йой,старше покоління толіпше розуміло.
    Памятаю ще,як в 60-х при Хрущові відмінили те,що років через 10 ми всі мали жити при комунізмі.Бандеровці ніц вже тоді не шкодили,але всратися з безплатним комунізмом СССР вже тоді мусів,як Порох з тим розвалюючимся ЄСом і НАТО.Трамп ясно сказав! Йому я вірю,а деяким іншим Ні.
    Та шо я,хлопський фільозоф і більше ніц.Нарід брехунам не вірить!Англіки тому ЄС також! То в чім тут націоналістів звинувачувати.А ні в чім.То кіно не студії Довженка,а HOLLYWOOD,хлопе!:preved:

8. VasMT

А ЗУНР?

9. Юрко НОТОЦО

Василю,як Ви прийдете в магазин за хлібом ,а в тебе забракло грошей ,як в студентки з Житомирщини,котра замерзла в ліску,бо яку висадив шофер,бо не мала чим заплатитти...то ви,вона зрадники,що не було грошей і сили вижити??
    Людина сама собі не зрадить.Так і ЗУНР.Друзі і компаньйони зраджують!:sorry:

000000aaaaл.jpg

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що вороги завжди справжні на відміну від друзів - згодна на всі сто.

• Смішно Смішно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Ніц не пораджу.Бігайте як куля ,рятуйтеся і дивіться, що інші роблять...:preved:
    У Польщі розслідують заклики до ненависті на марші націоналістів в Освенцимі

12. Silver bullet

13. Юрко НОТОЦО

А вам сі хоче когось нині в Україні ще,та антисемітами обзивати?

14. Silver bullet

навіщо мені це?
    Ви мені порадили подивитись що люди роблять, то я і питаюся.
    Дещо екстравагантне проведення часу, вам не здається?

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Юрко, ви такий мудрий хлоп, шо то капєц - такі розмаїті афоризми придумуєте:good::yahoo:

16. Юрко НОТОЦО

Не думаю! Скоріше протест людей на попередні звинувачення в антисемітизмі,ну і...протест проти спроб проведення в Польщі (чому це раптом в Польщі?) антиіранської конференції в Варшаві ,що організовується демократами США і Ізраїлю.Так си гадаю!

Останнє редагування: 28 січ 2019
  17. Юрко НОТОЦО

Ігорку,коли тебе зраджують в житті,то і не таке в-голову прийде!Не дай Бог комусь ще!:cry:

18. ІгорМ

Юрко, я підозрюю, шо подібний вираз вже приходив комусь в голову задовго до вас.
    Але лінь шукати, та й мені так приємніше бути хоча б в віртуалі знайомим з таким мудрим автором афоризмів, як ви :)

Давайте, ще щось з неопублікованого запостіть :good2:

19. Юрко НОТОЦО

ігорку може й так,і не шукайте в цім мого авторства...Це людське поняття прийшло в гірку хвилину по приїзді з гАмерики,коли обьявляли мене зрадником України,що втік від невзгод,а ми(вони) бідні тут мучаться.
    Це не Афоризми Юрка,а відомі істини від Юрка Нотоцо.От Катрени то Нотоцо! :hi:

000a.jpg
    000000aaaaas.jpg

Останнє редагування: 28 січ 2019
  20. ІгорМ

Юрко, ви виглядаєте таким моцним патріотом, шо то капєц...
    Про вас будуть писати в історії Галичини, і може навіть назовуть вулицю в Дрогобичі " вул. Юрко НОТОЦО"

А шо, хіба нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)