ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Штати може і прагнуть,тількі влада України не прагне відриватись

• Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це в Росії думають що вони воюють зі США. В США із Росією ніхто не воює. Якби воювали, навіть економічно, то були б давно санкції як проти Ірану. Через Сирію таке може статись евентуально. Поки-що тільки СА і Туреччина збираються воювати.
    Сандерс точно що Україну підтримувати не буде. Або набагато менше від Обами.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядьку Василю, мушу за вас робити вашу роботу, де ви сі пуділи?

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

нам вистарчить Хіларі....

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прийде час, Хулігане, будете вибачатись, що не слухали мудрих людей. Слава Вальцману! ;)

• Смішно Смішно x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Оооо дядько Василь з третього майдану повернувся :mocking:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь зі Стрия: Березень 2014 рік : Майдану не буде!

Березень 2016: Чому брехав?

9. VasMT

???

• Тупо Тупо x 1
  10. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Президент передав вдові Георгія Гонгадзе орден «Зірка Героя»
    Якщо б він був живий, то він би не одержав цієї нагороди, шо нє?

зі
    Ха, а Українська правда, яка ЗАСНОВАНА ГЕОРГІЄМ ГОНГАДЗЕ У 2000 РОЦІ в заголовку написала Порошенко присудив Георгію Гонгадзе звання Героя України

Ти диви, ще один суддя знайшовся...

Останнє редагування: 21 бер 2016
  12. ІгорМ

Підсумки Дванадцятого позачергового з’їзду ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» (п’ятий етап)

Цікаво, чи Томенка виженуть з парламенту?

13. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

14. ІгорМ

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чогось собі сьогодні подумав, про всіх колишніх презів, крім хіба Яника , казали що "він може і хоче щось зробити, але йому не дають", тепер все радикально по іншому звучить "якого хрина він шось з ними не зробить", або "час щось з ним зробити" ....прогрес, шо нє?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз цікавий момент, який зможе багато чого прояснити.

Шокін перед відставкою звільнив реформатора Сакварелідзе - того, що відкрив справу діамантових прокурорів - друзів Шокіна.
    А події розвивалися наступним чином:
    Президент викликав Сакварелідзе і запитав, чи не думає він звільнятися. Давід сказав, що не думає. Наступного дня Шокін звільняє Сакварелідзе. Президент знову зустрічається з Давідом і каже, що його звільнення не було погоджено з ним(президентом).

Це дуже похоже на брехню. Тому що навряд чи Шокін би ризикнув зняти з посади людину, яку на роботу взяв президент.

А от зараз побачимо що буде далі. Саакашвілі їде до президента на перемовини і там стане все ясно.

Доречі, Сакварелідзе формально звільнений за порушення прокурорської етики на підставі листа Пудрахуя з Одеси - депутата ВР. Бандитизм бере реванш.

Останнє редагування: 30 бер 2016
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якась брудна історія. І позбавили депутатських мандатів хороших людей - я дивився багато їх інтервю.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Лєхко!
    Згадайте, як місяць тому Порошенко заявив, що Шокін подав у відставку, а Шокін пішов у відпустку, поки все втрясеться, з думкою (Кто такой Бендер, не знаю я никакого Бендера!).
    Вирішив провірити Порошенка "на слабо".
    Крім того, на момент звільнення ще не було відомо, як проголосує Рада за відставку Шокіна. Цілком могли не проголосувати (як за відставку Яценюка - Шокін і Яценюк до цього моменту в плані добровільно-примусового звільнення йшли "ноздря в ноздрю").
    І коли б Рада не проголосувала за відставку, а сам він, очевидно (як і Яценюк) іти геть не збирався, тоді б Шокін Порошенку словами Паніковського міг сказати: А ты кто такой!

Правда, це ще не значить, що новий Генпрокурор поновить Сакварелідзе на роботі - там має місце глибокоешелована оборона старих позицій. Так що інтрига зберігається.
    Коротше, я не думаю, що Сакварелідзе звільняли по відмашці Порошенка. Сивий тертий калач був сам-с-усам.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шокін написав заяву, дав Порошенку і пішов у відпустку. Я так думаю.

А що до "знали" /"не знали", кажу - знали! За три дні ДО голосування я особисто розмовляв з депутатом ВР і він сказав: голосів на відставку є більше, ніж треба і 100% проголосують за відставку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)