ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ви за рівнем життя у 2012 жалкуєте? «Долар по вісім»? А скажіть, з ким у 2012 році ми вели війну? Хто на нас нападав? Це наче якийсь французький паразит, що після визволення від нацистів у 45-му бубнить про «рівень життя у 39-му» й кляне де Голля.

ВИ ЗА РІВНЕМ ЖИТТЯ У 2012 ЖАЛКУЄТЕ? «ДОЛАР ПО ВІСІМ»?

• Тупо Тупо x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,діти...Тим яйцям строк виходить за пару днів.Потім то їх не продати...кримінал з штрафом.А так хоть щось ще за них візьмуть.За пару днів привезуть партію свіжих яйок по 5-6 долярів і будуть по...5$ x 28 гр.=140 гривень і те 1-е яйко юж по 11 гривень.А в Україні свіже дієтичне яйко за 2.50-3 гривні.
    Фікус-пікус...гАмерика - голі баби.:)))
    Р.S. гАмериканець дієтичні яйця не любить,а справжніх,як з с.Рихтичі,що коло Дрогобича,нігди не видів .

upload_2019-1-14_18-12-36.png

Останнє редагування: 14 січ 2019
    • Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для тупих порохоботів, -
    0,22 центе за штуку.
    upload_2019-1-14_18-22-32.png

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Всьо то є фігня і бла-бла-бла...

В 2014 я голосував за Порошенка, за його програму ЖИТИ ПО НОВОМУ і за його обіцянки

До 31 березня ще купа часу. Якщо Порошенко виконає пообіцяне - я знову проголосую за нього.
    Якщо не виконає - проголосую так, як я казав, а сам буду намагатися "жити по новому". Я, в принципі, вже й почав... :blush: ;)

Тут агітувати не бачу сенсу, бо всі мають свою думку і її не змінять.
    Тре йти в народ... :rock:

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

не брешіть, таких цін нема - можете зазирнути в інтернет - там знайдете ціни на усі американські продукти - яйця півтора долари в основному+\- за 12 шт.

6. Я взяв ціну з інтернету для самого дешевого магазину (для афро-американців та іспаномовних).

• Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Оце слушна думка. Мені до смерті набридло слухати порохоботну пропаганду.
    З людини, яка прийшла на народній довірі, і довіру ту можна сказати зганьбила, бо залишила корупцію як це було при владі зека, роблять мало не де Голля. Ні щось та зроблено - пенделями західних партнерів, через силу. Бо в нашого змінювати щось політичної волі таки не було.

Ні, не хочу. Краще почитаю гарну книжку.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Це багаторічна і чітко напрацьована кремлем стратегія: протиставляти українців власній владі. Примушувати боротись самих із собою. Зараз продовжується те ж саме і тисячі "пламєнних борцов" цілком палко та щиро кричать про "злочинну владу", "ворог не в кремлі", "баригі", "таріфи та мита, які йдуть в карман олігархів", "мусаров" ну і т.п. Борцам у широко розкриті роти лише підкидають інформприводи про "мальдіви", "ліпєцкіє фабрікі", "торговлю на крові", "справу Ноздровської", "хто замовив Катю Гандзюк", «патріотів Торнадо» і вони те все із задоволенням ковтають не пережовуючи. В луб'янських кабінетах тим часом весело сміються, готуючи черговий інформвкид і канали його просування в Україні.

https://enigma.ua/articles/protistaviti_narod_ta_vladu_osnovna_strategiya_kremlya_v_ukraini

• Баян Баян x 1
  9. Юрко НОТОЦО

:crazy:
    Нє,Ігорку,тра йти до войська...Брати там зброю,вила,та йти страшити тих анти-наційоналістів,що нарід дурять,як з тими яйцями,о-о...
    Стара катреняка...
    2ggb.JPG

10. ІгорМ

рівно стільки я прочитав вашого допису і далі навіть не цікаво
    ви весь час пишете дурниці

Я написав те, що думаю і чого дотримуюся в житті.

Обманути себе два рази я дозволяю тільки дуже близьким людям.

11. Але хтось інший прочитає ваш допис, буде не настільки лінивий і прочитає відповідь і призадумається. Важко вилазити із власного манямірка.

12. ІгорМ

ваші дописи не варто читати - там самі дурниці ;)

13. Юрко НОТОЦО

Гм-м,а я старий дурень влітку купував їх по 8 долярів,бо люблю яйця сирими пити і вареними їсти. А гАмериканці,які розівчилися варити щось вдома,тим паче на яйцях ва-а-аще їх не купують,хіба що ресторани всякі...тому й старіють вони в магазині і всі знижки тим більші,чим ближче час їх пригодності. І кіко то яййо може бути свіжим...та тиждень,два,три,чотири...Ой!:preved:
    00f.jpg

14. ІгорМ

Боже, люди їдуть в Америку, чоби пити яйця по 8 долярів! Світ такого не видів!

15. Юрко НОТОЦО

А я й по-нині так роблю,вже в Україні,по-тій гАмериці.І что? Люди також їдуть гарувати до гАмерики,як і до Польщі.І что? Ви Ігорку будете їхати тоді-і-і,коли Трамп границю затворить зі всіх боків....Поїдете до Хранції,до Макарона,"жовтим камізелькам" помагати барикади будувати! Готовтесь забути про ту по-2-а доляри за яйця гАмерику. :haha:
    “Володимир не просто піде, він пом…ре”: Нове пророцтво отця Германа Будзінського сколuхнуло країну…

000000aррa.jpg
    IPhone1 295.jpg

16. ІгорМ

Нє, Юрку, не поїду я нікуди.
    Маю два когути і не знаю скільки курей. Яйця кожен день свіженькі, і десь я видів і Гамерику і Хранцію ;)

17. Дуже резонне запитання.

[​IMG]Дід Микола‏ @DidMykola2
    Панове українці, котрих умовно називають "зрадофілами"! Як відрізнити вас від московитів? Бо для них в Україні усе погано, і для вас теж. У їхніх дописах у всьому винуватий Порошенко, і ви теж подібне пишете. Вони хочуть змінити НАШУ владу, і ви теж. Чому у вас "одні уста"?

18. ІгорМ

Тільки придурок може постити картинки, на яких Порошенка ставлять на один рівень з Бандерою :)))

19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)