ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще трохи.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не то, то інше.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@medwedo berlogsoni, ви такий великий, а такого простого не знаєте.

Причин, чому мати зварювальника , що проїшачила добросовісно на офіційній роботі все своє життя, має зимою мерзнути у своїй хаті є дуже багато.

Але я в цьому випадку я вам скажу найперше, що мені прийшло на думку.

Винен її син, котрий опустився до рангу п"янички, і котрий не працює і не платить податку в ПФ, з котрого дають пенсію його мамі.
    Де Гройсман з Ревою мають набрати коштів, щоб в першу чергу і всю свою шоблу обдарувати, та й ще бувшим колгоспницям дати достойну пенсію?

Той зварювальник, котрого пан привозить із райцентру щодня автобусом, сам не наробить і на пенсію чиновників, прокурорів і міністрів, та й ще на гідну пенсію мами алкаша.

За пенсіонерку мав би в першу чергу думати син. Бо то його святий обов"язок. І він повинен був триматися того ТОВ як вош кожуха.
    Також цей син-золоті руки крім офіційної роботи в ТОВ, мав би по вечорах і у вихідні шабашити по всьому районі - варити опалення, варити брами і кучі для свиней. І він міг би забезпечити себе і свою маму краще, ніж його колєга, котрий на заробітках в Європі.

Не вірите?
    Тоді я вам покажу сторінку однієї пані. В цієї пані чоловік працює зварювальником в газовій конторі. Прекрасний сім"янин, майстер золоті руки, вміє і випити і працювати. Але своєї сторінки в ФБ він мусет не має.
    На фото поряд з Лідою цей зварювальник Василь. Я не переглядав, що там у Ліди понаписано, але побачив кілько фоток їхньої хати. Якщо хочете, то подивіться. Повірте, що і родичі Василя живуть не в гірщих умовах і зимою вони не мерзнуть.
    От ця сторінка Ліда Малашій

зі

забув сказати - якщо мені треба заварити щось серйозне /газ, вода/, то я завжди іду до Васі. І завжди застаю його тверезим ;)

Паркан і кучу свині я варив сам :blush:

Останнє редагування: 25 гру 2018
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ясно. Знацця, якщо би син кинув пити і поїхав в Чехію працювати зварювальником (бо дома йому за роботу заплатять в селі ті ж самі півтори тисячі на місяць, тільки робити муситиме як у Чехії), то ПФ отримав би більше коштів...
    Але я не про це. У держави звідкілясь беруться гроші на субсидії на опалення для сільських жителів. Причому деякі жителі навіть вікна зимою відкривають в мороз, щоб ліміти вибрати на газ, бо наступної зими уріжуть.
    А чи не краще було б тій бабусі, якій дадуть субсидію з держави (залишимо п"яничок за дужками, а розглянемо одиноку бабусю з її полутора тисячами заслуженої пенсії), скажімо, в розмірі тисячі гривень, та дати ті ж тисячу гривень лише грішми? І заодно не давати субсидію тим хитровимаханим, які мають і машину, і до машини, і субсидію від держави. Бідні лише на папері. І таких я знаю. Розсікають на євробляхах по селу.
    Одним словом, відмінити субсидії, а те що мали дати субсидіями, дати грішми? Глянь, і вікна в мороз у декого не були б відкриті настіж.

Але ж ні. Благодєтєль дасть перед виборами субсидію і "откритку" зі своїм патретом. І газету, і кіло гречки. І пообіцяє субсидії і надалі.
    Тільки виберіть його.

Я вже колись казав, що по Києву їздить маса маршруток, типу "Богдан", де ніколи не дають квитків. І скільки грошей іде "мимо каси", жодному безробітньому п"яничці і не снилося. Трохи більше, ніж з його зарплати в ПФ. "Богдани" купують, знаємо у кого, а тролейбус ходить раз на півгодини. Бо в ньому квитки, по яких потрібно зазвітувати і прибутки обкласти податком. Але оскільки тролейбуси забиті безкоштовними пенсіонерами, то у тролейбусного депо одні збитки, а отже - ніяких платежів у бюджети.

5. ІгорМ

Нє, получається, що вам таки не ясно.

Василь Малашій не їхав ні в яку Чехію. Я ж написав - працює він зварювальником в газовій конторі. Але він не пияк, не втікає від роботи і дбає про свою сім"ю.
    Ну, а тут я з вами цілком погоджуюся.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Іншого нема.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ПІДРАХОВАНО 99,8% БЮЛЕТЕНІВ НА ВИБОРАХ В ОТГ: "БПП" ОТРИМАВ БІЛЬШІСТЬ МАНДАТІВ
    [​IMG]26 Грудня 2018 [​IMG]16:37
    За результатами підрахунку 99,8% бюлетенів "БПП "Солідарність" отримує найбільше представницьких мандатів на виборах в ОТГ.

Про це повідомляє прес-служба "Солідарності".

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" отримує 25,4% загальної кількості усіх мандатів в об’єднаних територіальних громадах, де 23 грудня відбулися перші вибори та довибори голів і депутатів ОТГ. Друге місце посіла ВО "Батьківщина" – 24,2%. Такі результати отримані після підрахунку 99,8% бюлетенів.

Кандидати, які балотувалися від партії "Блок Петра Порошенка", члени партії та самовисуванці, яких підтримували партійні організації, очолять 52 ОТГ. Найбільше голів ОТГ партія отримала у Черкаській області – 20, а також у Волинській області – 8, Львівській області – 3. У Київській області усі 4 громади очолили кандидати від БПП.

Кандидати від партії "БПП "Солідарність", члени партії та самовисуванці, які йшли за підтримки партійних організацій, також отримують 413 депутатських мандатів.

Відповідно до чинного законодавства, голова ОТГ має право голосу під час засідань місцевої ради. Таким чином загальна кількість представницьких мандатів, отриманих кандидатами від БПП, членами партії та самовисуванцями, які йшли за підтримки партійних організацій, складає 465, або 25,4% загальної кількості.

ВО "Батьківщина" отримує 5 мандатів голів ОТГ, а також 438 депутатських мандатів; загальна кількість мандатів висуванців від “Батьківщини” – 443, або 24,2% загальної кількості.

23 грудня відбувалися вибори у 78 ОТГ у 13 областях України. Окрім того, 23 грудня відбулися довибори у 17 ОТГ. Загалом з початку реформи децентралізації обрано 782 голови ОТГ. 389 ОТГ очолюють кандидати від "БПП "Солідарність".

Нагадаємо, на виборах 23 грудня голів міських, сільських, селищних об'єднаних територіальних громад перемогла партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Черненко повідомив, що новий виборчий кодекс практично готовий та розповів про основні нововведення.

Раніше в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ситуація" представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді України Вадим Денисенко заявив, що Верховна Рада ухвалить новий виборчий кодекс не раніше ніж в березні 2019 року.

Голова комітету виборців України Олексій Кошель заявив, що до виборів 2019 року неможливо прийняти якісний виборчий кодекс, тому потрібно зосередитись на окремих законопроектах, які будуть досить якісні.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. ІгорМ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко сумел превратить разоренную армию в одну из самых боеспособных, - Голобуцкий
    http://ukrreal.info/…/177309-poroshenko-sumel-prevratit-raz…
    За последние 4,5 года президент Украины Петр Порошенко действительно смог превратить разоренное войско в боеспособную и современную армию, которая соответствует практически всем стандартам НАТО и готова дать отпор врагу.
    Такое мнение на своей странице в Facebook озвучил политолог Алексей Голобуцкий.
    "Только в этом году в подраздел...

Показати більше...
    UKRREAL.INFO

Порошенко сумел превратить разоренную армию в одну из самых боеспособных, - Голобуцкий - Українські реалії

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дядько Петро купив квартири двом родинам полонених АТОвців. Закликаю увесь інший кандидатник попіаритися так само. Не бідні усі, либонь.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибори в ОТГ показали реальний рівень підтримки ініціатив президента - Березенко
    2 хв читати

Вибори в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ), на яких представники "БПП" здобули суттєву перевагу, продемонстрували реальний рівень підтримки ініціатив президента, вважає заступник голови парламентської фракції "БПП" Сергій Березенко.

"Нас підтримали виборці, на виборах 23 грудня через 77 голів ОТГ 52 місця отримали представники "БПП" і ті, кого ми підтримали, - це 30 членів партії та 22 - місцеві лідери, яких підтримала наша партія", - сказав С.Березенко агентству "Інтерфакс-Україна".

Парламентарій зазначив, що на виборах голів ОТГ "Батьківщина" здобула лише п'ять місць.

"Різниця в 10 разів свідчить, що рівень підтримки президентських ініціатив досить високий. У нас стабільно високий рівень довіри до децентралізації. Ми перезавантажуємо владу на місцях і отримуємо нових лідерів довіри на місцях", - сказав він.

При цьому, за словами С.Березенка, вибори до місцевих рад, де за підсумками опрацювання 99,8% бюлетенів кандидати від "БПП" отримали 25,4%, а кандидати від "Батьківщини" - 24,2%, можуть свідчити про реальну підтримку виборцями кандидатів на парламентських виборах.

"Напевно, це справді генеральна репетиція перед виборами 2019 року, яка відображає реальний стан. Напевно, так і є, що голови ОТГ - це проекція президентських виборів, а вибори депутатів - проекція парламентських. У парламентських ми має приблизно рівний (з "Батьківщиною" - ІФ) рівень підтримки, а в президентських - у рази більший", - наголосив депутат.

Як повідомлялося, перші місцеві вибори відбулися в неділю, 23 грудня, в 78 об'єднаних територіальних громадах (9 міських, 16 селищних, 53 сільських) у 13 областях України.

13. ІгорМ

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

але серед всіх кандидатів надають перевагу саме йому, що показали вибори в ОТГ.:)

15. ІгорМ

Практика показує, що в ОТГ голосують не за партію, а за конкретних людей. А якщо подивитися на гастролі тотих голів по різних партіях, то нічого дивного нема, що вони зараз в партії бариги. Я вже казав - в квітні тоті голови ОТГ дружно перейдуть в партію нового президента.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це правда. Як наш Гепа вилизує Порошенко! Як соловей співає! От подивитесь, що буде при новому президенті...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Його язик, лиже куди хоче і як хоче.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не може не радувати і не може не злити опонентів:

19. ІгорМ

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми: