ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Кому що. :)
    Мене професійно цікавить пропаґанда і контрпропаґанда.
    А до розвідданих у мене доступу не має.
    Війна йде в інформаційному просторі також.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це теж входить до розвідданих. Окремим розділом. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я знаю як вони виглядають бо в часи СРСР їх кожного ранку читав. В США. Від різних департментів і служб. Не на високому рівні секретності. Це розсилається на різних рівнях секретності у різні державні служби або органи. Все у пресу не попадає. Дуже зручно але на разі не маю такої можливості. Тому змушений обходитись громадською пресою. :)

4. VasMT

Воно і зараз іде ДСП.
    До "нулів" політробота не дотягує.

5. VasMT

Слава Вальцману!
    Хай живе Вальцманат!

6. kym

kym Well-Known Member

Блін...причому тут "слава комусь" Є проста річ демократія не вседозволенність.Того придурка що без дозволу кудась хоче попасти під час приїзду посадової особи під охороною треба було просто арештувати і посадити на 15 суток. Не треба було його обзивати бидлом а просто арештувати до вияснення особи. Поліції ще треба вчитись і вчитись. В країні де іде війна потрібні жорсткіші правила . Бо замість такого придурка може бути звичайний диверсант.
    І мені дивно що ви б повинні були зрозуміти правильно таку ситуацію і не перепощувати таку херню. Бо така херня під час війни працює в першу чергу проти держави а не проти посадової особи -добра ця особа чи погана

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. VasMT

В країні йде поліцейська операція. Війни в країні НЕ-МА-Є!!!

• Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Покарати українських корупціонерів міг би спеціальний міжнародний трибунал - формула від Foreign Policy

• Подобається Подобається x 2
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Ворон, я думав також цю інформацію розмістити, але в Люстрацію, бо запропоноване стосується врешті-решт не [лише] Порошенка, а всієї верхівки (аж до самісінького низу) української влади.

Без зовнішньої сили, здається, толку не буде. Саакашвілі для України - в благо, але його одного мало. Здається мені, його на чомусь неоднозначному таки підловлять. І хоча то буде не корупційний випадок, але його можна буде для багатьох трактувати як такий.

Дайош Ґватемалу-2!

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Всіх безкінечна корупція втомила. Якщо прийде до влади Сандерс корумпованій країні він допомагати не буде. Клинтон ще буде намагатись. Сандерс ні. Стане набагато тяжче чим зараз.

11. prius

prius Well-Known Member

Ніхто не буде,я так думаю що якщо до виборів в штатах, в Україні ніц не зміниться ,то про дальшу допомогу можуть забути,як сталось після помаранчової революциї

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Клинтон буде намагатись "перезапустити". Сандерс ні, але Сандерс запустить зовнішню політику так що мало не здасться.
    Але і Клинтон за рік-два перестане звертати на Україну увагу через небажання боротись із корупцією.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Лещенко і Луценко в Раді обмінялися звинуваченнями

Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno"

Міністри від БПП справді були феноменальні.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

найбільших крикунів. Хай би спробували не тільки партупєю носити.

18. burachekn

burachekn Well-Known Member

19. burachekn

burachekn Well-Known Member

Не погоджуюсь, що це так. Штати тут рулять гарно, вбухали сюди багато всього, включаючи і гроші, тому будуть стояти до кінця. Вони можуть лише зробит якісь рокировки, щоб заспокоїти народ, якщо у цьому виникне потреба. Це не війна між Порошенком і олігархами, а війна між Штатами і Росією. Не думаю, що Штати здадуться. Можливо вони просто затягнуть сильніше санкції.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

В будь-якому випадку США прагнитиме відірвати Україну від Росії. США прагне послабити Росію і робитиме це через Україну, допомагаючи їй.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)