ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що він робив і робить?
    Крім того, що говорить багато.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гм-м,Порошенко дещо кращий від тріпунів Тимошенко-Зеленських,які абсолютно нічого(!!!) для України не зробили і не зроблять,бо маріонетки в руках масонських крутил а ля ваш Кернес/Добкін/Коломойський і т.п..А перестрашений на-нині Петро хоч військо нове і не зле таки сколотив вже і дещо моцне та ще й не розпорошене... О, це важливіше,ніж якась "подарована" завтра ізраїльська зброя із такими ж вояками в диких і голодних степах херсонської Хазарії проти мало-російських окупантів з тими східно-українськими коляборантами,що варятів там виграють йдучи на президентські вибори.Навіщо нам той новий трам-та-ра-рам президентсько-виборчий,коли ясно вже Хто є Хто, і що влада має перейти до Національних Сил,які Петро таки здогадується вже,що слід таки підтримувати і...передавати їм реальну владу.Якщо так,то й добре. Хочу бачити Порошенка й Кошулинського в 2-м турі виборів.:uanew::vinsent::bandera::vinsent::uanew:

View: https://www.youtube.com/watch?v=8Dlt0ImZ0TA&t=2s

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценко багато чого робив і робить, але це ж треба слухати людину.:))):))):))) Бойко, Тимошенко, Зеленський - теж багато роблять. Тут головне - слухати що вони розказують. Слухати і слухати. Толік не був в АТО жодного разу, не підняв дупи. А тілько говорив, а ви слухайте.:haha:

Томос? Створення армії заново? Асоціацію з ЄС? Що приписав? Безвіз?

Толіку би легко забулося розпродаж бойової техніки у свій час, якби він реально приймав участь у створенні армії. А він лиш вусами крутить.

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

Є такий вираз: "Сам він ніхто, але жінку має файну" :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Юрко НОТОЦО

То Петро питає кого,Васю нашого? Василь Михалич давай!А то з тим шнУрком юж задовго пльонтаєтеся.Чи то так має бути довго,як з Яником...до речі,як там екс-президент, хорує,чи шо?! :drinks:

Останнє редагування: 5 гру 2018
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якби не Порошенко, то не було б автокефалії? А чого це? В нас історичні підстави були. Почалась війна з Росією, наші церковні ієрархи почали цю тему у вселенському патріархаті продвигати.
    До ЄС йдемо ми вже скільки? Безвіз - це що, ради Порошенка нам надали?? Та це ж глупістика якась! Багато чого далося з-за євромайдану та наших тяжких випробувань, а Порошенко то тягнув з антикорупційним судом, то напаскудив з Саакашвілі, йому західні партнери завжди вищу корупцію ставлять в провину, а він тільки утиратись встигає.
    А як примазатись до чогось - тут як тут! Роблять хтось, а молодець - завжди Порошенко. Та скільки можна?
    От жінка в нього як картина і висока грамотність - тут нічого не кажу.

9. Юрко НОТОЦО

А мені от,Петрусь,як кадидат №2 в парі до Кошулинського,то як чиколяда до кави, бо...ті всі решта кадидати гебрейсько-промасонськії,що є,то закрутять знову щось таке-е,що фіг розгадаєш.Прям 95 Квартал поставлять.А Петрусь...ну шо Петрусь? Скаже просто,зі сльозою і чаркою в руці,промовляючи той вітальний тост ново-вибраного президента: - Я був дещо поганий вам,але дайте мені зараз спокійно,в такий от нервовий час,та побути президентом зо місяць-два і...передати президентську булаву кандидату №2-му,пану Кошулинському,та й... поїхати-си в Лондин е-е-е,на лікування,о-о...бо м захворів дуже. Да,алкоголізьм,бо переживав дуже на роботі... :mocking: Так просто буде все і ясно.А ні то й ні...будемо колотитись ще до-о-овго ,довго. А потім доповнить ще Петрусь: - Я тих своїх однопартійців знаю до-о-обре,але і до криміналу не хочу теж... і тому так от і їх рятую теж.
    Так си думаю гадаю,же от такий,чи дещо подібний хід Петра був би найкращим!
    А шо не може так бути? Хе-х,побачимо! Ще назвете то прозаїчним віщим катреном Юрка Нотоцо. :))):preved:

Петрусь2і.png

Останнє редагування: 5 гру 2018
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та так... тут бац - війна... ну і ясно, як тут не попросити Томос? Ієрархи подумали, а чого б ні? От вже й зима на носі. Все складається історично. Як тут не взяти автокефалію? Всі історичні підстави. 350 років складалися ті підстави.:))):))):)))

І я так кажу. Асоціацію і безвіз заслуга Янека і Кучми. А чому ні? Добився і накивав пятами. Куди Петі діватися було?

Але Петі все одно вірять: гроші виділяють, військову допомогу, всюди він бажаний гість. Дивина та й годі.

• Тупо Тупо x 1
  11. ІгорМ

Ха, Юля перед всіма хвалиться фотками з Волкером і Бушем. Ну і шо - вони ж американці. А теперішньої фотки з хуйлом в неї нема :)))
    А в Петра є :dance3::yahoo:

Кілька фоток, зроблених під час агресії рашки
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Как Киев повышает шансы «Северного потока-2»

:facepalm:
    Як каже моя стара свекруха: "не хазяйнувати довіку"!
    Нафтогаз, сцуко, гроші заробляє заоблачні, а, виходить, що найважливіше не робив і не робить??Мегаменеджери!
    Тоді чому Гройсман і Порошенко ручки склали? Чого чекають? Черговим підняттям тарифів на газ для населення відбутися?
    Ну от що це, як не преступна бездарність? А може не змога злізти з потоків старої системи заробітку на газі?

Останнє редагування: 6 гру 2018
  13. ІгорМ

А от я щось не зустрічав, щоб Газпром заплатив Нафтогазу тих присуджених $75 млрд...
    Чи вже заплатив?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. ІгорМ

Експрес поїзд Порошенко "Київ - Бориспіль" знову зламався: Довелося штовхати руками 06.12.2018

Експрес з Києва в аеропорт "Бориспіль", який був запущений 30 листопада Президент України Петром Порошенко і прем'єром Володимиром Гройсманом з тих пір ламався вже двічі. На цей раз поїзд зламався через те, що не запустився двигун. На записі видно, як працівники залізниці і, мабуть, пасажири штовхають експрес.

View: https://youtu.be/lUpLlgiV1vU

Мєня тєрзают смутниє сомнєнья...:scratch_one-s_head:

А чи перший свій рейс цей поїзд їхав своїм ходом?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це не камсамольская правда і не Серожа і не УП, це, малята, Фобес - міжнародний журнал з репутацією:

Ну і? Хтось щось дзявкне?:))):))):)))

18. Юрко НОТОЦО

У-у-у-гу,гав-гав...а де,де то ті 750 мільйонів ,в офшорах пропали,чи то може вуйко Ротшільд забрав назад? Йой,та вони не до мене співати вміють,ги-ги...За 1 мільйон (всього ) тих долярів в дарунок,той Форбс про-масонський може написати таке-е-е,же Петрусь юж ніц немає,або і теє такеє, же Мих з Сихова став юж власником 10000 біткоїнів на суму 823 405 052 доляра і 50 центів,чим і заслуговує нового кредита від тої гЕвропи на войско україншьке.Хто то...ну хто то в нас рахує?...Ой! Та вони виспівувати вмі-і-іють як Бобусь мого колєги. То вам не шофером на євробляхах,бля...та секонд-хенд з тої вже сраної гЕвропи вкраїнцям возити,ги-ги-ги.:mocking:
    О-o, хрін його знає кіко вони того нового кредиту вже дають чи 1.9 трл. а чи тіко 1.4 трл. Може то і є та різниця в 500 млн.що в Петруся й бракує.Йой...роблять з нас повних варятів,во-о!:dirol:
    ...На уточнююче запитання глава НБУ додав, що сума першого траншу, за оцінками Нацбанку, становитиме 1,4-1,9 млрд доларів. Остаточна сума буде відома після засідання ради директорів.
    Смолій розповів про дату отримання траншу від МВФ і його розмір

View: https://www.youtube.com/watch?v=JysL-7Eg7uk

Останнє редагування: 13 гру 2018
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

То, Юрко, хіба ви знаєте... Форбс не всилах вслідкувати за таким крупняком!:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)