ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Тобто, на сході будуть людей трясти, а на заході будуть гуляти і танцювати?
    Треба було виписати, які права обмежуються сильніше і коли, тобто лайт-вор для тренування і дак-вор під час війни.

3. ІгорМ

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А ви бачили ці перфоманси в Раді? Це щось дике та неймовірне. :facepalm:
    Треба якось до того пережовувати свої політичні чвари, не давати цю срамоту в ефір, коли є війна, коли насправді страшно і коли під микроскопом у всього світу.
    Але як же ж буде жити парламентарій Ляшко та жопоблоківці, та і БЮТ??

За строк воєнного стану. Знаєте, ті клоуни в Раді, які питали Муженка про те, а ЩО КОНКРЕТНО БУДУТЬ РОБИТИ ВІЙСЬКОВІ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ, явно з однією ізвилиною. Як такі придурки взагалі в Раді опиняються??
    Такі питання до Генштабу в прямому ефірі, коли є погані новини з розвідки - а вони є, і це запевняю вас, ніяка не політика.

Коли б не вибори, то краще б ВС на 2 місяці. Хоч він і може дати негативні наслідки для економіки - тобто курс долара. А так треба військовим та дипломатам управитися за місяць.
    Нічого, далі буде. Краще було б Порошенко відмовитися від участі в президентській кампанії - і довіра б з'явилася, і йому б простіше було б на цей складний час.Та нічого.
    Хоч раз зіграли з Пуйлом на випередження. Тепер хоч можна стріляти у відповідь, бо раніше треба було дозвіли туди-дозвіли сюди.

5. ІгорМ

Бачив, я навіть тут на форумі в темі "Верховна Рада" запостив прямий ефір :)

Ті придурки взагалі в Раді опиняються дуже просто - ми їх туди вибираємо. Вони є кров від крові і плоть від плоті свого народу (с)

Але ці перфоманси в Раді в сесійній залі - то дрібниці. Уявляю що творилося на погоджувальних зустрічах депутатів з президентом і Турчиновим :)
    Ой лі...

Воєнний стан - це не для ворога, це для своїх громадян ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Silver bullet

Ну що ви кажете. Я тут вже писала про те, що навіть ход військової техніки можна заблокувати бабусями з іконами, як вже ми бачили - такі наші закони. А зараз - тільки хто хай спробує - можна їхати, можна пакувати довбойобів, можна бити ворога навіть не чекаючи, поки він в тебе поцілить. Це дає військовий стан.

Від Харкова по прямой 136км - Валуйки. Там Росія стільки техніки нагнала - і Гради, і танки, і навіть розгорнуті військові госпіталя. Зараз нарощують авіацію.
    Як ви вважаєте - як там почнуться якісь провокації на границі чи вони тронуться і поїдуть (полетять) через кордон - треба ззивати Раду і починати базланити на комітетах?

Останнє редагування: 27 лис 2018
  7. ІгорМ

А, якщо на блокування бабусями з іконами армії треба стріляти у відповідь - тоді так, тепер буде можна. Навіть з БМП і вертольотів

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Та ладно, Ігорю. Бабусі теперь будуть по хатах сидіти, в такий час.
    А у військових в війні руки повинні бути свободними. Бо скільки судять зараз добровольців з-за того, що не було закону на якісь бойові операції. Тільки оборона.
    Коли дійшло до того, що росіяни почали стріляти по нашим катерах та ще в нейтральних водах, то зараз росіяни будуть знати, що тут вже військовий стан і починати загоняти наши судна в порти, не давати ловити рибу, не давати проходу з Одеси в Маріупіль, не давати займатись економічною діяльністю - вже подумають, бо нашим можна стріляти на ураження. Я не знаю, нащо вам це пояснюю, це повинно бути зрозуміло.

9. ІгорМ

Ну, бабусь ви самі виставили як приклад ;)
    Я би попросив пояснити це розлогіше, бо я в цьому не тямлю :blush:

По своїх саботажних бабульках і протестантах стріляти - це ясно, тепер можна. А от по росіянах... - до чого тут воєнний стан?

10. Silver bullet

11. ІгорМ

Не буду читати російського експерта. Не вірю ніяким російським експертам

Я почекаю, поки ви розкажете /якщо захочете/ ;)

Так от, По своїх саботажних бабульках і протестантах стріляти - це ясно, тепер можна. А от по росіянах... - до чого тут воєнний стан?

Останнє редагування: 27 лис 2018
  12. Silver bullet

І що - мені повірите? :) Навряд чи. Я вас добре зрозуміла)
    Дай Боже, щоб нічого страшного не сталося цією зимою.
    А за один місяць военного стану ніхто ваши права не порушить, тим більш виборні. Готуйтеся до свят, святкуйте добре - пийте, гуляйте:dance3:, а з 1 січня підете за Кошулинського агітувати....

13. ІгорМ

Я не боюся воєнного стану.

І ви мене не зрозуміли.

Я вас прошу пояснити мені - як воєнний стан дозволить стріляти на ураження у випадку, якби росіяни не давати ловити рибу, не давати проходу з Одеси в Маріупіль, не давати займатись економічною діяльністю ?
    А ви чомусь не пояснюєте, а берете і кажете...

До свят приготуємося по можливості не гірше ніж кожен рік.
    За Кошулинського агітувати не буду - народ не зрозуміє ;)

14. Silver bullet

25 листопада 2018 року увійде до історії як день, коли від гібридної війни з Україною Росія перейшла до війни звичайної. По українським кораблям стріляли не найманці, переодягнені шахтарями і трактористами, і не 'зелені чоловічки' в обмундируванні зі споротими погонами, ні добровольці чи отпускники, а російські військові моряки в повній формі і з усіма відзнаками.
    Це пряме зіткнення, це війна і в нас не було іншого навіть і виходу.
    Чи треба було викинути білий прапор і більше не ходити з Одеси в Маріупіль, не переводити кораблі в порт Бердянськ?Ви розумієте, що нам з часу введення того мосту не дають проходу - коли хочуть пропустять, коли не хочуть - ні?
    Цей мост для того і ставили, щоб
    Що конкретно дає військовим ВС? Я як кухарка можу сказати дещо, що і ви розумієте.
    Це мобілізація.
    Це підсилення військових сучасною технікою - своєю і західною.
    Це посилення матзабезпечення військових.
    Це повернення окупованих територій і їх десепаратизація.
    Це закриття кордонів з країною-агресором, прикриття торгівлі тощо
    Це повернення міжнародної уваги до ситуації з Кримом, а то все Донбас та Донбас.
    Це тест на обороноздатність.
    Це підсилення нас на морі американськими військовими катерами.
    Це обов'язкові додаткові міжнародні консультації і нові домовленності по Азову і ЧМ.
    Це місяць не будут спати наші військові, наші дипломати та перші особи.
    Може ще щось згадаю...
    Можете самі щось додати.

15. ІгорМ

Прошу Закон України «Про правовий режим воєнного стану» — Вікіпедія

16. Silver bullet

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прямий і безпосередній обов’язок ЗС України у випадку нападу посинати і вести бойові дії.
    Без дозволу туди, дозволу сюди.

18. ІгорМ

Для мене взагалі тема ВС нова. От потрошки намагаюся зрозуміти

@Silver bullet, а ви мені так і не пояснили про право стріляти по росіянах в нейтральних водах ;)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Прямий і безпосередній обов’язок ЗС України у випадку нападу посинати і вести бойові дії.
    Без дозволу туди, дозволу сюди.
    Будь яке судно є територія Держави. Захоплення її заборонено у всьому світі. Захищати свою територію - право кожного. Тим більше військового.

20. Silver bullet

Вам відніше, але чому стільки добровольців мали справи з військовими прокурорами. На то нема права - на друге нема права. Та і наші ЗС - сидіть і чекайте дозволу, чи можна стрільнути сьогодні чи вже завтра.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)