ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

рошен торгує товаром в Росії - ЗРАДА!:mocking:
    Росія продає дизель в Україну - ЗРАДА!:mocking:
    От мене цікавить, може таке бути, що зрада і тут і там одночасно? Якщо зрада тут і там, то кому зрадили?:scratch_one-s_head:

Стоп, Миху, спинисі. З ким ти говориш про економіку? З прапорщиками і торгашами чаю?:))):))):)))

Головне - Росія може купувати товар і продавати товар, а зрада завжди в Києві. Нічого не зробиш, так написано в методичці, а своїх мозгів бракує.Біда...:mocking:

• Тупо Тупо x 2
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. tea man

tea man 茶人

"Он просто потряс меня. Могучий разум, мощная воля и колоссальная внутренняя сила.
    Мой Президент."
    В цьому місці я пустив скупу чоловічу сльозу.
    Алилуя.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Да уж, два его адъютанта -Грановский и Кононенко - результат именно старательской работы) два холуя с совестью, бывшей в употреблении.

Резюме:сказать красиво Порошенко может, этого не отнимешь. Януковощ и говорить не мог.
    Только это человек и старых методов работы, и старых связей, и человек крупного бизнеса. Поэтому от бед простого народа далек, а к олигархату близок. А нищий обманутый народ - это и слабый внутренний рынок, и утекание специалистов за рубеж, и постоянно взрывоопасная ситуация и необходимость полицейского государства.

5. Sandy

Sandy GRAND

Это как раз то, что и нужно нам сейчас, на данном этапе. Основная его задача - вращаться в высоких кругах, продвигать Украину там и максимально сближать ее с Западом. Нуждами простого народа пусть занимаются гройсманы, ревы, розенки и кто там еще. Курс нами выбран единственно верный, и если кто-то из имеющихся на сегодня топ-политиков может двигать страну этим курсом быстрее и эффективнее, чем Порошенко, то я готов выслушать такие предложения. Пока же альтернативы не вижу.

• Подобається Подобається x 1
  6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я би сказав, що курс такий, який потрібний для того, щоб виконався план Бога. Особисто я ні проти, ні за той курс, бо розумію, що він веде до загибелі усього злого руками самого зла.
    А моя пропозиція в тому, щоб тримати вуха пістолетом і нехай зло собі копає могилу, а добрі і праведні люди мають знати про загрозу, яка насувається на православний світ.
    Сперечатися з вами не буду - але нехай люди читають і самі вирішують, що вони будуть обирати.

7. Sandy

Sandy GRAND

Подивимось, що вони собі оберуть. Якщо курс зміниться, і ми знов прийдемо до міцних тайожних обійм, то, певно, ці люди все ж таки достойні того лайна, що обирають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Коммунарец

Я туди не збираюся (до МС) і нікому не раджу того робити, бо то марна справа, але і той курс, за який ви так ратуєте, ще невідомий, щоб розслаблятися. У України немає таких друзів, щоби вірити першому зустрічному, який би душу й тіло поклав би за нашу країну. Трамп наче за американців переживає, англійці теж за себе, а про поляків взагалі промовчу...

9. Sandy

Sandy GRAND

Порох - не перший зустрічний. Знайомий усім досить детально.

10. Коммунарец

Ви можете за нього поручитися, що він все робить з чистими намірами? Ого!!!! Я за свою мати не поручуся, що вона живе як христіянка справжня, а ви отак??? Ви ... або дуже довірлива або щось вигадуєте не то)

11. manur

manur Well-Known Member

Конкретизуйте, будьте ласкаві.

12. Коммунарец

Ну то ще час не настав і не всім це тре знати, бо шкідливо для здоров'я. Хоча відповідь можна пошукати в моїх віршах - але ж ви не хочете їх читати((
    Подане готове блюдо не таке смачне, як сам приготуєш.
    Та відповідь можете знайти в одкровенні Богослова. Якщо розумні. А якщо ні - то маєте знайти вчителя, який вам про все розкаже, якщо будете того варті.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Обеспечьте 10 %, и капитал согласен на всякое применение, при 20 % он становится оживлённым, при 50 % положительно готов сломать себе голову, при 100 % он попирает все человеческие законы, при 300 % нет такого преступления, на которое он не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы.
    Карл Маркс.
    Бариги...

14. manur

manur Well-Known Member

Ви готові стверджувати, що Карла-Марла тоті слова саме кацапською написав?

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згоден.
    Це слова не Маркса.
    І звісно не російською.
    Capital is said … to fly turbulence and strife, and to be timid, which is very true; but this is very incompletely stating the question. Capital eschews no profit, or very small profit, just as Nature was formerly said to abhor a vacuum. With adequate profit, capital is very bold. A certain 10 per cent. will ensure its employment anywhere; 20 per cent. certain will produce eagerness; 50 per cent., positive audacity; 100 per cent. will make it ready to trample on all human laws; 300 per cent., and there is not a crime at which it will scruple, nor a risk it will not run, even to the chance of its owner being hanged. If turbulence and strife will bring a profit, it will freely encourage both. Smuggling and the slave-trade have amply proved all that is here stated.
    — Англійський публіцист XIX століття Томас Джозеф Даннінг (1799—1873).

Проте суті це не міняє.
    Бариги.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Коммунарец

Якби він не мав інтернету, то "прокотило" би))
    Тут і про ті слова Маркса чи Даннінга і про звірюку-людину.

Останнє редагування: 8 жов 2018
  17. hrim

hrim Well-Known Member

Що там з попереднім анонсованим Васею прєступлєнієм від 7.03.18?
    Хто кого вбив?

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Одно із облич БПП прийшло на засідання ПАРЕ в гумових рукавицях
    Клоун, шо нє?

"Росія токсична": Гончаренко прийшов на засідання ПАРЄ у гумових рукавицях (ФОТО)

Представник української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко прийшов на засідання асамблеї у гумових захисних рукавичках, пояснивши це тим, що від Росії необхідно "захищатися"

19. wictor

wictor Member

невідомо, а не йти на вибори теж якось непристойно... діти з України виїхали, в багатьох теж, для кого за когось голосувати?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведчук: "то, что делает Порошенко, усложнит следующей власти задачу юридически нормализовать отношения с Россией."

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)