ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А війни в нас не було і немає до сьогоднішнього дня

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер покажіть мені одного президента за всю історію, який не обіцяв перед виборами більше, ніж зробив. Можете навіть Трампа сюди включити. :)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

До Кінітіпа туго доходить інфа, чи то до його мешканців.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. elektrik

elektrik Well-Known Member

Все правильно він сказав тільки дибіли і кат-цапські проданці шукають в дупі меду.
    Ви немічні валіть з України поки вас не знайшли по ваших айпі і не відвезли в ОРДДО.Ви так прагнете до кат-цппії і ковбасу по 2.20.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Capitoshechka

Ні, інфа сюди доходить не гірше (а я б навіть сказав, що краще), ніж до порохоботів. Наскільки мені відомо, починаючи від 2014 року і на протязі наступних 4-х років в нас була АТО , тепер ОСС. Війни в нас не було ні тоді, ні зараз. Ніхто й нікому її не оголошував. Ні кацапи нам її не оголосили, ні Петрусь її не оголосив кацапам. Кордони ніхто не закрив до цого часу (вугілля з Ротердаму!!!!! через кацапський кордон постійно в Україну завозиться, чимала частина українців постійно снує туди-сюди в пошуках кращого життя за довгим рублем, торгівля з кацами набирає обертів), дипвідносини ніхто не розривав і розривати їх не збирається, і т.д, і т.п... Яка війна? Ви що курили чи пили? Рошенок прострочених Петрусь підкинув, чи торт несвіжий? Тикніть мені носом хоч в один офіційний папірець, де написано, що в нас ВІЙНА?

Останнє редагування: 13 чер 2018
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В нас навіть закон є, прийнятий парламентом, де Раша визнана агресором. Що вам треба ще?

• Подобається Подобається x 1
  8. Capitoshechka

У наших парламентарів, які приймають закони, права рука не знає, що робить ліва. Бо більша частина з них, такі самі довб0йоби, як і наш генеральний прокурор і закон ВР від постанови КМУ відрізнити не зможуть. В нас багато чого є в законах. Наприклад - Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Укра... | від 31.05.1997, який на сьогоднішній день є чинним (ратифікований нашим парламентом в 1998-му році). Який агресор? Ми друзі!!! Ви мені про війну покажіть щось.

• Подобається Подобається x 1
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мені не тре дивитися на якогось одного президента за всю історію, який не обіцяв перед виборами більше, ніж зробив.
    Зараз я дивлюся на Порошенка. Він мене обманув - значить нахер.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не ви один його обирали, не вам одному його позбавляти посади. І це славно. А може бути обманутим - то ваша доля? Нам то що до того?

11. ІгорМ

А я хіба когось звинувачую?
    Я сам винен, що дав баризі себе так обдурити :bad:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дасьте і наступний раз. Нікуди не дінетесь.

13. ІгорМ

Кому, Порошенкові? о_О
    Хрін йому на комірець :)))

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо не Порошенко, то будь-хто інший. Яка різниця ХТО.

15. ІгорМ

Дати себе обдурити тому самому брехуну два рази запорідком - то тре бути мазохістом :)))

16. Capitoshechka

@Ігор, враховуючи те, де зараз знаходиться та сама Йуля, наприклад, мазохістів у нас в країні ще дохера і більше.

17. elektrik

18. ІгорМ

Юля президентом ще не була і народ її ні разу не вибирав ;)

• Креативно Креативно x 1
  19. elektrik

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, слава Путіну і смерть кієвской хунтє.:good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)