ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Путін, знаючи, що він хуйло, не такий дурний гнати привселюдно на Порошенка.

2. По телефону Порошенко обговорював долю полонених і я не думаю, що це була проста розмова.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну,десь так,десь так! Московський сад і Моссад,як брат і сестра,що пантрують і обслуговують Неньку,ну та,що Україна помираюча! І таки видно згноять стареньку...як "пити дати"! Газом,тими всякими лікарствами,Новічком...во,голодом,кредитами,etc.

zzzfghjk.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Видно варіант останнього катрена може стати реальним...Може! Але ще побачимо...почекаємо на реакцію Європи,на то все,що в нас,в Україні починають закручувати!
    Нову Європу.jpg

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Це він вам особисто доповів?

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Гримм Пэйн
    · 9 червня ·
    На Майдане ты клялся закончить войну за два месяца... Прошло больше четырёх лет. Скажи, ПОП, как тебе спиться? Как ты смотришь в глаза людям, что ты чувствуешь, когда видишь матерей, жен, детей тех, кого ты гонишь на убой? Скажи, сколько ещё нужно тебе денег? Чего ты ещё не достиг? Скажи, тебе действительно наплевать на людей, на страну? Скажи, где тот предел, после которого ты нажрешся и утешишся? Или его нет? Знаешь, ПОП, все эти смерти, все эти убийства, слёзы, горе, нищета, унижения, страх и ложь выльются тебе кровавыми слезами! Тебя ничто и никто не спасёт! Ненависть всего народа к тебе настолько велика, что тебе не удастся избежать наказания! Самая забитая, тёмная и мрачная тюрьма будет казаться тебе раем, ты будешь молить, чтоб тебя оставили в ней. Ибо то, что ожидает тебя, будет гораздо хуже тюрьмы. И час твой близок! Народ не простит тебе ни одной смерти бойца, ни одной женской слезы, ни одной искалеченной детской судьбы! Такое не прощается! И тебе придётся ответить за все!

6. elektrik

elektrik Well-Known Member

Международный суд ООН определил 12 июня днем подачи меморандума по делу Украины против России о нарушении сразу двух конвенций. Речи идет о Международной конвенции о запрете финансирования терроризма и Конвенции ООН о ликвидации всех форм расовой дискриминации. Десятки томов доказательств, общим весом в 90 кг отправились сегодня в суд.
    Президент Украины Петр Порошенко заявил, что подача этих документов в день, когда страна-агрессор отмечает «день России», весьма символичное решение Международного суда ООН. «Представление меморандума по делу против России – важный этап в доказательстве того, что за все свои противоправные действия РФ будет нести ответственность», - написал Порошенко на своей странице в Facebook.
    https://petrimazepa.com/ukraina_poda..._oon_na_rossiu

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке запитання може ставити тільки дебіл.

Я вже не говорю, що саме так не говорив Порошенко.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось так оцінює ворог українських воїнів героїв, які захищають українську землю від москаля!

9. ІгорМ

Порошенко сбежал от толпы людей под крики "Брехло!" и "Позор!" Порошенко убегает от людей на Украине

View: https://youtu.be/mPwAfLagh0Y

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, вона розчарована, як і ви цією владою. Маєте спільницю.:)))
    Я знаю, ви скажете: та мені пофік що вона каже. Зразу відповім: їй також пофік що ви кажете.
    Але разом ви говорите одне і теж.:)))

View: https://www.facebook.com/TymoshenkoStop/videos/1739383532818105/

11. Capitoshechka

Звісно він говорив не так. Він взагалі звиздів, що АТО МАЄ І БУДЕ завершене за ГОДИНИ

12. elektrik

Ти на волосянці не пробував грати,здається тобі піде в крайнім випадку на балалайці.:haha:
    Ше таких нестерпних тупаків я не бачив,шо привикли шо вам мають дати.:haha:

13. elektrik

Во нарешті справжнє лице показав кат-цап колаборант "ІгорМ Маленький українець"Все написано чисто українською.:haha:

14. elektrik

Президент Азербайджану запросив Україну до участі в проекті Південний газовий коридор.

Про це йшлося на зустрічі очільника Азербайджану з Президентом Петром Порошенком у Туреччині, повідомляє прес-служба Глави Української держави.

В АП зазначили, що питанню подальшого поглиблення взаємодії в енергетичній сфері на зустрічі було приділено “окрему увагу”.

Також президенти “засвідчили готовність сторін до подальшого розширення взаємовигідних відносин у тристоронньому форматі Україна–Азербайджан–Туреччина”.

15. elektrik

16. Capitoshechka

Чим ми схожі? Вашого Петруся ніхто за язика не тягнув, яйця в двері йому ніхто не вставляв - він сам сказав чітко і ясно, що ато "БУДЕ ТРИВАТИ ГОДИНИ". А тепер, виявляється, я і @ІгорМ в цьому винні, що він назвиздів і не виконав своїх обіцянок? Це як в п’єсі "Хто всрався?"

17. elektrik

Як що хтось переїв чи перепив , то ось "три пальці в горлянку" ))))):))):))):))):good::good::good:

18. elektrik

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

АТО, чи війну?

20. ІгорМ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)