ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ціхо-ціхо...
    Якщо Фельдман такий файний, то я знаю ще одне виключення з правил і ще один єдиний випадок
    Як вам Порошенко з його Вінницький фонтан Roshen — Вікіпедія ?
    Чим Фельдман відрізняється від Порошенка, а чим Порошенко відрізняється від Фельдмана?
    Давайте виберемо Фельдмана президентом і подивимося шо з того вийде

Я це до того, що все в світі субєктивне і ніколи не тре говорити ніколи ;)

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Він не йде на президента. І ніяких мільярдерів не треба.

3. ІгорМ

А з тим, що Порошенко тоже виключення з правил і Фельдман не єдиний випадок ви, походу, погодилися :)

Всі бариги одинакові.

4. Silver bullet

Чого там. Порошенко на АТО давав особисті кошти. Про це я казала ще раніше.
    Фельдман тримав ринки в Харкові, здається. Допкин з Кернесом в Харкові взагалі робили, що хотіли. Це бандити і рейдери, яких мало.
    Але Фельдман зробив для харків'ян пречудовий подарунок, який йому влітає в добру копійчину кожен день...При тому не задля політичних амбіцій, не задля піару, що найбільш корисно. Він відійшов від цього.
    Тому це геть інше, ніж благодійність головних політичних гравців.

5. ІгорМ

А Ахметов роздає гуманітарку нужденним і в політику не пхається - тоже файний хлоп, шо нє? ;)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю, не знаю... Я коли чую про єврея-бізнесмена, згадую класику:
    Чомусь мені здається, що подарунок влітає в копійчину харків"янам. Серед євреїв є висококласні фахівці в усіх галузях: медицині, математиці, фізиці, хімії. В шахах. Але я поки що не вірю в єврея-бізнесмена, якому щось влітає в копійку, що скоро не буде чим наготу прикрити. Той ваш Фельдман можеіз заробленого віддавати лише більшу частку, ніж інші бізнесмени.
    Я знаю мільярдерів серед іноземців: Білл Гейтс, Елон Маск, у яких кожен долар - прозорий, зароблений. І які жертвують мільярди на благо людства. Наші ж бізнесмени прибрали колись до рук народне добро. Зуміли ним розпорядитися - не заперечую. Той же Коломойський, той же Порошенко. Але природа їхнього багатства зовсім відрізняється від багатства Білла Гейтса.

ЗІ Я глянув одним оком на досьє Фельдмана. Отримує арендну плату з торговців, а ті в свою чергу закладають аренду в вартість товару, що продається харків"янам і гостям міста. Так мені здається.

7. ІгорМ

А от як він крутиться, ніби флюгер :)
    Карочє, звичайний україно-жидівський барига :)

8. Silver bullet

Таке скажете - не пхається) в нього своя група в парламенті. Самому і не треба там сидіти. Всі владні двері відкриваються перед ним самі.

Ну за Фельдмана не буду сперечатися. Може що він має з парку, але що - не бачу)Що він має з того парку? Там всього одна чи дві точки, щоб купити шашлик чи морозива. Хіба що кози дояться?)) Чи молодняком торгують з іншими зоопарками.:)А. Ще концерн АВЕК рекламується.
    Автобуси в цей парк везуть по місту безкоштовно - парк за містом. Рози, тюльпани та хризантеми там - найкращі. Бувають ще бали хризантем восени.
    Та взагалі там дуже класно і незвично. Наприклад, по травці гуляють собі пави .

Останнє редагування: 28 лют 2018
  9. Silver bullet

От, бідося)) Крутись, бо прийдуть червоні - щось віднімуть. Прийдуть білі - теж стережися)) Великі гроші спати не дають. Але ж врешті написав: "віддай миру те, що взяв з миру". Грошей не шкодує на свій парк, подивіться самі.
    Може, в релігію вдарився... Він зараз завжди в тюбетейці юдейській.

10. ІгорМ

@Silver bullet, от ви кажете, що Фельдман без політичних амбіцій.
    А що тоді він робить у Верховній Раді? :)

Останнє редагування: 1 бер 2018
  11. ІгорМ

Чось @Silver bullet не відповіла... :scratch_one-s_head:

Так от, я поцікавився тим депутатом Фельдманом

Член депутатської групи "Воля народу" /для мене це вже показник/

Третину пленарних засідань пропустив
    • Голова підкомітету з питань громадянства, міграційної політики та етнічних груп України Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин [​IMG]
    • Заступник керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Киргизькою Республікою [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв'язків з Республікою Індонезія [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Словенія [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Корея [​IMG]
    • Член групи з міжпарламентських зв’язків з Азербайджанською Республікою [​IMG]
    • Керівник Міжфракційного депутатського об’єднання "Забезпечення прав дитини"
    • Голова Міжфракційного депутатського об’єднання "Депутатська група дружби Україна – Держава Ізраїль"
    За час з 27.11.2014 по 02.03.2018 в Раді виступив аж один раз /та й то з місця - мабуть лінь йти до трибуни/

Депутатських запитів за час каденції 6 /шість/

Тут голосування Фельдмана /зізнаюся, я всіма не цікавився. Для мене знаковим є кілька голосувань, одним з них є про Генпрокурора Луценка , коли Онищенко роздавав сумки з гонорарами.
    Ще одним є голосування за Прем"єра Гройсмана, тоді в Раді тоже був цирк
    Фельдман тоді був позафракційним/

От приблизно такий він, "виключення з правил" і "єдиний випадок", котрий створив "Фонд Фельдмана", на внески створив зоопарк свого імені і за свої кровні "безкоштовно" показує народу троянди і павичів :)

• Інформативно Інформативно x 1
  12. ІгорМ

13. Silver bullet

Дисбаланс цей невеликий, кажуть, до 5-6 березня перечекати. Щось буде переведено с газу на мазут. Комусь додаткові канікули будуть.
    Як давно рашисти хотіли, щоб хахли замерзли)).
    От перед виборами Путя вирішив догодити лохторату. І знову мимо каси)

Останнє редагування: 2 бер 2018
  14. Silver bullet

Ігорьок так вивчив того Фельдмана, що тепер буде умнішим за нас :)))
    займу за ним чергу))

Я знала таке, що Фельдман зняв свою кандидатуру прямо перед останніми виборами мера, а реальні були шанси. Не скористався своїм непоганим авторитетом серед населення міста.
    Ваша інфа про його голосування та прогули Ради - це ні про що. Там депутатів таких як собак нерізаних. І серед богатих, і серед не багатих.
    Цю Раду треба перевибрати та забути як страшний сон.

Про парк Фельдмана ще раз скажу: це великий головняк майже без віддачі. Він одразу узяв високу планку щодо його обладнання, і тримає її. Хай там бензина ціна росте, хай світло та тепло, вода коштує все більше.
    А деякі малі українці, які "собачої будки не збили" от тута беруть і умнічають.:hi:

• Подобається Подобається x 1
  15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Може той Фельдман став святим? Буває таке. Не всякий праведний так зможе.
    А за всіх нас тільки Змій найрозумніший))

• Смішно Смішно x 1
  16. ІгорМ

Пулька, я якщо за щось беруся, то вже стараюся робити дотошно ;)

От я й кажу - Фельдман забив на Раду і свої обов"язки.
    Зрідка голосує так, як треба барижному цеху. Звичайно ж, має за це певні преференції. Так що можемо подякувати йому і за Луценка і за Гройсмана.

А на рахунок "Там депутатів таких як собак нерізаних. І серед богатих, і серед не багатих." можна не погодитися. "Самопоміч" трохи йнакша ;)
    Ви фонтан Рошен бачили? Тоже вражає, шо нє? І тоже можна дивитися на нього "безкоштовно" :)
    У бариг так прийнято - на частину вкрадених грошей будувати парки, фонтани і церкви з капличками.
    А деякі малі українці, які збили кілька собачих будок і побудували кілька людських хат, от тута беруть і кажуть шо хочуть ;)

Останнє редагування: 2 бер 2018
  17. ІгорМ

Уехавший из Украины народный депутат Александр Онищенко заявил, что вскоре он презентует книгу собственного авторства о президенте Петре Порошенко.

Об этом он заявил в эфире телеканала NewsOne.

"Я хотел рассказать о его сущности. О его внутреннем мире. О его алчности. Думаю, эта книга поможет людям определиться на выборах президента и парламента. Эту книгу будут читать все. Она увлекательна и доставит много удовольствия. Но не Петру Порошенко, а читателям", - заявил Онищенко.

View: https://youtu.be/k5ZKJ4PTawQ

18. Silver bullet

А коли знайдеться письменник, який про його "внутрішній мир" накатає ?
    Чи це буде "удовольствіє" для газового ділка, мультімільйонера? Погляньте на нього: паскудна бандитська пика, ворюга, який був решалою в Порошенка, але щось накоїв, збіг і тепер з безпечної відстані шакалить. Якби він сам не був таким, письменник.
    Як же я не люблю падлюк.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Silver bullet

в українському бізнесі тільки святих не було, а так кого тільки не було: і лижних інструкторів, і стоматологів, і президентів)
    Він, як я дивлюся, керує громадськими єврейськими організаціями в Україні та поза нею, може, тому і фонд такий в нього неосяжний. Но ідея безкоштовного чудового зоопарку гарна, що там не кажи. Це для людей. І не з яким фонтаном не зрівняти.
    Фонтан зробили, за роботу гроші перекинули та і все.
    А тут і велика територія, де багато квітів кожен рік висаджують, розові кущі треба стригти і удобрювати, займатись газонами - це все роблять флористи, садівники... хтось займається штучними ставками, в яких лебеді та екзотичні риби; великий персонал при тваринах, які дуже дорогі та ще обходяться як дорого - кормити м'ясом, свіжими овочами, вітамінами, обігрівати, купати, лікувати.
    Ще є клопіт з автобусами, що возять відвідувачів з різних районів - треба їх орендувати, заправляти, платити водіям. Людина попіклувалась, щоб і ті, хто не має власного транспорту, відвідували цю красу за містом. В мене це викликає повагу.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Потрібно було писати такі книги "до того".
    Кожен такий розумник проходить три етапи, коли за задницю візьмуть:
    - невиліковна хвороба, лежачий
    - втеча за кордон
    - мемуари про те, що він хороший, а ті, що погані, - погані.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)